And the forces of freedom!

NoDsl

Established Member
10 December 2006
229
Επειδή όλα γίνονται για την ελευθερία!

Last edited:
1.H ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΕΥΚΟ
2.Η ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΕΥΚΟ
3.Η ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΩ..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?

"Sure it is,its a school which bears the states name but it is private in that they can restrict anyone they want from the campus. Free speech protection from the constitution is not going to apply because this is not state action."

Ο ιδιωτικός νόμος είναι πάνω από το σύνταγμα κτλ στην Αμερική...

Μονο για γέλια δεν είναι. Κάπως έτσι είναι και κατευθύνονται τα πράγματα στη/απο τη χώρα της ελευθερίας.:SFGSFGSF:

Και όλοι στην αίθουσα κυρίες.

Last edited:
Αφ'ενός δε ξέρουμε το λόγο της σύλληψης. Οι ατσίδες με τα μαύρα περίμεναν δίπλα του να τελειώσει. Ισως κάτι να παίζεται που δε ξέρουμε.
Αφ'ετέρου μου κάνει φοβερή εντύπωση όχι η αδιαφορία των άλλων αλλά το ότι βγάλανε τις κάμερες γιά να το τραβήξουν γιά να το ανεβάσουν στο youtube και στα bloggs τους. Μόνο αυτό τους ενδιέφερε...

Περίεργη υπόθεση.

Ο νεαρός έκανε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις στον πρώην υποψήφιο των Δημοκρατικών John Kerry, σχετικά με το γιατί δεν αμφισβήτησε το αποτέλεσμα των εκλογών toy 2004 και αν ανήκει με τον Bush στη μυστική οργάνωση Skull & Bones. Ξεπέρασε το χρόνο ομιλίας που δικαιούταν. Κάποια στιγμή χρησιμοποιήσε μια φράση περί στοματικού έρωτα και του έκοψαν το μικρόφωνο. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης δεν έδωσαν εντολή για αστυνομική επέμβαση. Ο Kerry έλεγε "That's all right, let me answer his question" και ότι η ερώτηση του ήταν πολύ σημαντική. Μάλλον για αυτό ακούγονται χειροκρατήματα.

Στην αστυνομική αναφορά, ένας αστυνομικός λέει ότι η συμπεριφορά του νεαρού άλλαξε εντελώς αφού τον έβγαλαν έξω, μακριά από τις κάμερες. Ήταν ευδιάθετος και γελούσε. Σημειωτέον ότι είναι γνωστός φάρσερ - και εκεί εστιάζονται πολλά άρθρα εφημερίδων που αναφέρουν το γεγονός.

Το πιο περίεργο από όλα, πάντως, είναι ότι μπροστά στην αστυνομία δεν αντιδρά κανείς. Φοιτητές οργάνωσαν διαμαρτυρίες μετά το γεγονός. Ο ίδιος ο Kerry είπε ότι "Ό,τι και αν έγινε, η αστυνομία αποφάσισε ότι είχε λόγο να επέμβει. Από εκεί και μετά, ήταν θέμα δικό τους, όχι δικό μου".

Οι πληροφορίες κυρίως από εδώ.