Andor - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 19 54.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 11 31.4%
  • Καλή

Votes: 3 8.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 5.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    35
Πολυ καλά τα 3 πρώτα που είδα.

Αυτος ο ήχος ομως….πάνω που πάει να γίνει χαμός, «σβήνουν ολα», μην ενοχλήσουμε την μέση Αμερικανιδα μαμά και χάσουμε κανα πελάτη….Disney, η κατάρα του σύγχρονου σινεμά…..

Πολυ καλά τα 3 πρώτα που είδα.

Αυτος ο ήχος ομως….πάνω που πάει να γίνει χαμός, «σβήνουν ολα», μην ενοχλήσουμε την μέση Αμερικανιδα μαμά και χάσουμε κανα πελάτη….Disney, η κατάρα του σύγχρονου σινεμά…..
Μετά γίνεται ολοένα και καλύτερη η σειρά.

Έφτασα μέχρι το 7 και ειναι μάλλον είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια (σε σειρά) - σιγουρα πάντως σε sci fi….

• Love
  • Like
Reactions: vadergr and avpap
Βέβαια, ήταν και η μόνη σειρά Star Wars που έχει και νόημα ύπαρξης ως στόρυ, δεν ήταν απλό άρμεγμα, αλλά μια ιστορία που έχει πραγματικό ενδιαφέρον.
Αυτό ακριβώς.

Όχι μονο «χαίρεσαι να το βλέπεις« αλλά σε κραταει κολλημένο για την εξέλιξη του στορυ σε τόσα πολλά διαφορετικά επιπεδα.

Και είναι πραγματικα εντυπωσιακό που (όσο θυμαμαι) δεν έχει λεπτό που να βαριεσαι, έστω και στο ελάχιστο.

Έφτασα μέχρι το 7 και ειναι μάλλον είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια (σε σειρά) - σιγουρα πάντως σε sci fi….

Είναι όντως εξαιρετικό αλλά για εμένα τα πρωτεία πάνε στο αγαπημένο The Expanse.

Καλό 2025......
Αντί να επικεντρωθούν στις καλές σειρές και να βγάζουν πιο γρήγορα νέες σεζόν, αναλώνονται σε νέες βλακείες.
Εκτός αν δεν έχουν καμία αίσθηση ποιες σειρές έχει αγαπήσει ο κόσμος.

• Like
Reactions: SR-71
Καλό 2025......
Αντί να επικεντρωθούν στις καλές σειρές και να βγάζουν πιο γρήγορα νέες σεζόν, αναλώνονται σε νέες βλακείες.
Εκτός αν δεν έχουν καμία αίσθηση ποιες σειρές έχει αγαπήσει ο κόσμος.

Μια χαρα την αγαπησε την σειρα αυτη ο κόσμος.
Απο τις εξαιρετικές δουλειές της Disney.

Μια χαρα την αγαπησε την σειρα αυτη ο κόσμος.
Απο τις εξαιρετικές δουλειές της Disney.
Το ίδιο λέει και ο Τάσος, ότι έπρεπε να επισπεύσουν τον δεύτερο κύκλο αντί να γυρίζουν παπαρίτσες σαν το Acolyte..

Δεν θα την ελεγα εξαιρετικη σε ΚΑΘΕ επεισοδιο.
Ομως εκει στην Narkina-5 ....... ισοφαρισε για καθε χλυαρο επεισοδιο.
Τα δρωμενα στην Narkina-5 ...... απλα μου εβγαλαν τα Οκτωμβριανα μου.

Οποτε η συνολικη αισθηση ηταν ...... θετικη !

Δεν θα την ελεγα εξαιρετικη σε ΚΑΘΕ επεισοδιο.
Ομως εκει στην Narkina-5 ....... ισοφαρισε για καθε χλυαρο επεισοδιο.
Τα δρωμενα στην Narkina-5 ...... απλα μου εβγαλαν τα Οκτωμβριανα μου.

Οποτε η συνολικη αισθηση ηταν ...... θετικη !
Μην ξεχνάμε και τον μονόλογο του Stelan Skarsgaard, με τη συγκλονιστική κατακλείδα:

"What have I sacrifised? EVERYTHING!!!!"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vadergr and SR-71

Μην ξεχνάμε και τον μονόλογο του Stelan Skarsgaard, με τη συγκλονιστική κατακλείδα:

"What have I sacrifised? EVERYTHING!!!!"
Σιγουρα ........ αλλα μεσες ακρες το περιμενεις γιατι με περιπου την ιδια ζοφερη φιλοσοφια
(προσωπικης απωλειας) ξεκινα και το Rogue One. Αυτο που δεν περιμενεις, ειναι εναν Κino Loy
να βρισκεται μπροστα στην ελευθερια του (πολυ προσωρινη) ...... και να μην ξερει κολυμπι !!!!!
ΕΚΕΙ, ενα δακρυ κυλλαει (εντελως αβιαστα). Και με ολα τα προηγουμενα δραματα να κορυφωνουν
σ'αυτο το σημειο ματαιοτητας.

Andor-Episode-10-Nov-2022.jpg

Oχι Κωστα, την Narkina-5 την ΛΑΧΤΑΡΩ σε δικη της σειρα (ισως και ταινια). ΤΟΣΟ πολυ κολλησα.
ΕΠΟΞΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ .... πως αλλιως να το περιγραψω ? Kαι μονο με τον Andy Serkis ...... ξανα και μονο !

Last edited: