Andor - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 19 54.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 11 31.4%
  • Καλή

Votes: 3 8.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 5.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    35
Ωωωωω γαμάτα τα 3 πρώτα επεισόδια.
Το ωραίο είναι ότι ενώ το στορυ το έχουμε δει εκατοντάδες φορές (δεν υπάρχει πραγματικη πρωτοτυπία στην ιδεα) καταφέρνουν παρα πολυ ωραία να το παντρέψουν με φόντο τον κόσμο του star wars.

Στην συγκεκριμένη σειρά μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε την ρεαλιστική καθημερινότητα των απλών πολιτών του star wars, χωρίς τα γυαλισμένα χλιδατα σκάφη, χωρίς ντιζαινάτους ουρανοξυστες , χωρίς τους πλούσιους υψηλόβαθμους και τους χλιδατους αριστοκράτες.
Επίσης όμορφα ρεαλιστικά τα βιομηχανικά τοπία που θυμίζει παλιές εργατουπολεις της Αγγλίας (μπιρμιγχαμ, Μάντσεστερ κλπ) ειδικά αυτό το λεπτό κόκκινο τούβλο είναι σήμα κατατεθέν, και ενδιαφέρον το πάντρεμα με την τεχνολογία! Πάντα στο star wars από τις πρώτες ταινίες ακόμα ήταν όμορφο να βλέπεις ένα ερείπιο , μια παλιαντζουρα κτήριο και ξαφνικά κάπου πάνω σε ένα τοίχο ξακαρφωυα ένα ηλεκτρονικό πάνελ για να μην ξεχνιόμαστε ότι βρισκόμαστε σε ένα galaxy far far away.....

Ωραίος ο πρωταγωνιστής 👍

Ψηφίζω πολύ καλή.

Edit: πολύ μου αρέσει το 2.35:1 ΚΑΙ στις σειρές, μηδέν μπάρες στο πανί μου 😉

Last edited:
  • Like
Reactions: avpap and takisot
Είδα και μέχρι το 5ο. Πολύ καλό αλλά ξαναλέω μην περιμένετε να δείτε star wars με την σημασία της λέξης. Με άλλα λόγια θα μπορούσε κάλλιστα η ιστορία να σταθεί και με κάποιο άλλο background.. Θα μπορούσε π.χ. το στορυ να διαδραματίζεται με φόντο και τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Η όλη μαγεία ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ότι θα έρθει όταν στα τελευταία επεισόδια της σειράς έρθουν και δέσουν αρμονικά με τα γεγονότα του Rogue One.

Καλό το 6ο! (y)
Είχε αγωνία!

Χάρηκα εκεί που.. καθάρισε τον λεχρίτη.. αυτό σκεφτόμουν και εγώ! :cool:
Βέβαια δεν περίμενα να.. βγούν 2-3 εκτός..

Να δούμε πως θα συνεχίσει τώρα..

Λετε να παω binge? :P

Όχι. Είναι απόλαυση το κάθε επεισόδιο. Άποψη μου το binge watching ευτελίζει τις σειρές.

Πραγματικά απορώ τι θα δείξουν στα αλλά 6 επεισόδια της σαιζόν και νιώθω πολύ τυχερός που έχουμε να τα προσμένουμε!

Όχι. Είναι απόλαυση το κάθε επεισόδιο. Άποψη μου το binge watching ευτελίζει τις σειρές.

Πραγματικά απορώ τι θα δείξουν στα αλλά 6 επεισόδια της σαιζόν και νιώθω πολύ τυχερός που έχουμε να τα προσμένουμε!

Υποθέτω καμία σύλληψη , θα υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί η επανάσταση στον αέρα, θα οργανώνουν διάσωση, τα κλασσικά έτσι για να έχει σασπένς.

Υποθέτω καμία σύλληψη , θα υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί η επανάσταση στον αέρα, θα οργανώνουν διάσωση, τα κλασσικά έτσι για να έχει σασπένς.

Ακόμα και αν σε γενικές γραμμές η ιστορία είναι αναμενόμενη, πρέπει να πω ότι ο τρόπος που έχει στηθεί αλλά και οι λεπτομέρειες, με έχουν κάνει να αγαπήσω αυτή τη σειρά!