Andor - Season 2 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 50.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 18.2%
  • Καλή

Votes: 3 13.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 9.1%

• Total voters
    22
Εχω δει όλες τις σειρές Star Wars, ναι ακόμη και το Obi Wan, και όλες είτε λίγο είτε πολύ μου άρεσαν. Το Andor δεν το άντεξα το παράτησα κάπου στο 3-4 επισοδειο. Ειλικρινά δεν μου άρεσε τίποτα, πέρα ότι δεν είναι Star Wars, έχει όλα τα κακά μου μισώ σε σειρές, ατελείωτη μπλαμπλολογια χωρίς νόημα και πιο αργό πεθαίνεις. Φυσικά περί ορέξεως!!!!

• Like
Reactions: songless_bird
Το Andor δεν το άντεξα το παράτησα κάπου στο 3-4 επισοδειο. Εχει όλα τα κακά μου μισώ σε σειρές, ατελείωτη μπλαμπλολογια χωρίς νόημα και πιο αργό πεθαίνεις. Φυσικά περί ορέξεως!!!!
Ακριβως μετα το 4ο επεισοδιο ....... αποκτα συναρπαγη !
Oυτε εμενα μου αρεσαν τα πρωτα επεισοδια.
Πολλα λιβαδια και λασπες και χωριατιλα.

Ακριβως μετα το 4ο επεισοδιο ....... αποκτα συναρπαγη !
Oυτε εμενα μου αρεσαν τα πρωτα επεισοδια.
Πολλα λιβαδια και λασπες και χωριατιλα.
Ναι αλλά ξενέρωσα και εκνευριστικά τόσο πολύ που και καλό να γίνεται στην συνέχεια δεν μπορώ να το δω. Δεν έχω καθόλου υπομονή σε σειρές, θέλω κάθε επισοδειο να είναι μεστό και να με κρατάει. Όταν αρχίζουν το μπλαμπλα χωρίς λόγο, τα sidestories και το και καλά χτίσιμο χαρακτήρων με έχασαν…

• Like
Reactions: SR-71
Ι feel you bro.
Ομως ..... ΕΣΥ χανεις (τελικα).
Πιθανό να έχεις δίκιο, αλλά αν ξενερώσω με κάτι ξενέρωσα, δεν σώζεται μετά. Για αυτό τον λόγο δεν πολυβλέπω και σειρές και τις περισσότερες τις παρατάω στα πρώτα επεισόδια , ελάχιστες τις φτάνω μέχρι το τέλος.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί πρέπει να δω 4 επεισόδια ¨μπουρδολογία¨ μέχρι να φτιάξει το πράγμα?….ας βγάλουνε λιγότερα επεισόδια και τα πρώτα 4 ας τα κάνουν συμπυκνωμένα 1-2…ας την κάνουν μίνι σειρά, ας μην βγάλουν τον πρώτο κύκλο 12 ας τα κάνουν 6-7 μεστά, ποιοτικά και ολοκληρωμένα.

Είχα βάλει τρεις μήνες Disney+ και είδα Ashoka σε δύο μέρες μονο για τον Skoll και στο Andor έφτασα στο 5 σε τρεις μήνες...

Μετά είδα πόσα επεισόδια έχει ακόμη και το παρατησα.

Το rogue one όλο το αναβάλω γιατί από την περιγραφή ποτέ δεν με ενθουσίασε η υπόθεση του...

Είχα βάλει τρεις μήνες Disney+ και είδα Ashoka σε δύο μέρες μονο για τον Skoll και στο Andor έφτασα στο 5 σε τρεις μήνες...

Το rogue one όλο το αναβάλω γιατί από την περιγραφή ποτέ δεν με ενθουσίασε η υπόθεση του...
Το Rogue One είναι τρομερό, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ταινία Star Wars από τότε που τα πήρε η Disney και το μόνο που έχω δει 2 φορές από τις ταινίες της Disney.

• Like
Reactions: SR-71

Kαταπληκτικη ταινια .

Ειναι ακριβως ολα οσα περιεγραψα εδω ισχυουν ολα στο ακεραιο αλλωστε τον ιδιο δημιουργο εχουν σχεδον

• Like
Reactions: Midnight
Kαταπληκτικη ταινια .

Ειναι ακριβως ολα οσα περιεγραψα εδω ισχυουν ολα στο ακεραιο αλλωστε τον ιδιο δημιουργο εχουν σχεδον
Συγνώμη αλλά όσο θα με ενδιέφερε να δω ένα side story του game of thrones για κάποιους καταπιεσμενους κατοίκους που στο τέλος τους είδαμε κρεμασμενους έξω από τα τείχη άλλο τόσο θα με ενδιέφερε να δω μια ταινία star wars χωρίς φωτοσπαθα και force . Εκμετάλλευση του franchise είναι και οχι επέκταση του role και του σύμπαντος...

Θα τη δω στις γιορτές αλλά κρατάω πολύ πολύ μικρο καλάθι.

Αν σου άρεσε ο Baylan Skol θα λατρέψεις τον Luthen Rael πωστονλένε, που παίζει ο Stelan Skarsgard. Σίγουρα έχεις δει τον περίφημο μονόλογο του. Δώσε μια ευκαιρία στο Andor, θα σε ανταμείψει.

εγω που την ειδα, δεν χτυπησα παλαμακια... :p

Για μενα η χειροτερη ολων των star wars.
Βασικα δεν ειναι star wars οπως ουτε και το Andor (για μενα τουλαχιστον).
Καλά ναι, ούτε το Rogue One είναι καθαρό Star Wars, άλλα είναι εξαιρετική σαν ταινία, στέκεται μόνο της, έχει μπόλικη δράση, αγωνία, συγκίνηση, γρήγορο ρυθμό κλπ. Το Andor από την άλλη δεν έχει καμία σχέση με Star Wars και ταυτόχρονα είναι και βαρετό σε σημείο αηδίας, για μένα τουλάχιστον, τώρα αν είναι να φάω ώρες από την ζωή μου γιατί κάποια στιγμή ξεμπουκώνει, ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Λοιπον, δεν χρειαζεται να αποδειξω την Γουκοσυνη μου εδω μεσα (εκτος αν καποιος μπηκε χθες).

Μετα απο τοσες και τοσες (και TOΣΕΣ) ταινιες με φωτοσπαθα και μεγαλοσχημους με μπερτα
ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ με την βιομαζα των κοινων θνητων του Star Wars ???????????

Ποτε δεν καταλαβα αυτη την αγκυλωση (και ειμαι και ΕΝΑΝΤΙΟΝ woke ατζεντων, αρα θα πρεπε).

Πλιιιιιιζ .......... γιατι πρεπει ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ να ειναι υπερανθρωποι με μαγικες ιδιοτητες ?
Δεν ειπαμε ολες οι ταινιες να αναφερονται στον λαουτζικο. ΜΙΑ μονο (να αναφερεται σ'αυτους).
Αντε και μια σειρα. Γιατι σε ολα τα αλλα ....... εχουν στρογγυλοκατσει τις πωπουδαρες τους (οι Jedi/Sith).

Τα σχεδια του Death Star ........... σφυρανε οι Τζεντηδες και τους ερχονται στην μαπα ?
Αυτος ειναι ο ορθος τροπος ? Ο στρεϊτ ? ................

Last edited:
Πιθανοτατα ειναι το κοκπιτ ενος TIE AVENGER.

Oχι ................ δεν ειναι ! Τουλαχιστον οχι αυτο που γνωριζω εγω.
Κατι αλλο ειναι (γιατι η ILM θιγεται αφορητα αν παρει κατι ετοιμο απ΄την γουκαδικη κοινοτητα).

Δες το και σ'αυτο το promo poster ...... (μοιαζει αλλα δεν ειναι !)
Πιθανοτατα, θα του δωσουν και αλλη ονομασια (εικαζω).

Last edited: