Android and IOS usb player

farflung

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,017
refugee from Eta Carinae
Μια καλη εφαρμογη απ τις πρωτες του ειδους για Android ειναι το usbaudio player pro,
για να δουλεψει χρειαζεται να εχουμε συνδεσει πρωτα το usb καλωδιο στο dac μας.
Ειναι στο στυλ των desktop players,ετσι αποφευγουμε την αναλογικη εξοδο και στριμαρουμε πακετα στο ντακ μας.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.extreamsd.usbaudioplayerpro

επισης για τους ipnone ipad users to Onkyo HF επισης στριμαρει και παζει τα παντα και dsd kai flac
https://itunes.apple.com/us/app/onkyo-hf-player/id704139896?mt=8

Μια καλη εφαρμογη απ τις πρωτες του ειδους για Android ειναι το usbaudio player pro,
για να δουλεψει χρειαζεται να εχουμε συνδεσει πρωτα το usb καλωδιο στο dac μας.
Ειναι στο στυλ των desktop players,ετσι αποφευγουμε την αναλογικη εξοδο και στριμαρουμε πακετα στο ντακ μας.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.extreamsd.usbaudioplayerpro

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το παρακάτω

• Plays natively up to 32-bit/384kHz or any other rate/resolution your DAC supports by completely bypassing the Android audio system. No other Android player can do this since they are limited to 16-bit and usually 48kHz.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενδιαφέρον για μουσική on the go, αλλά σίγουρα καλύπτει ένα κενό στην αναπαραγωγή μουσικής με android.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το παρακάτω

• Plays natively up to 32-bit/384kHz or any other rate/resolution your DAC supports by completely bypassing the Android audio system. No other Android player can do this since they are limited to 16-bit and usually 48kHz.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενδιαφέρον για μουσική on the go, αλλά σίγουρα καλύπτει ένα κενό στην αναπαραγωγή μουσικής με android.
αυτα τα προγραμματα εχουν βγει και θα βγουν και αλλα, για υποστηριξη των μικρων φορητων ντακ που εχουν εισοδο usb,
αλλα οποιος θελει το συνδεει και με το μεγαλο του ντακ
https://www.facebook.com/photo.php?...369.1073741870.460963790606035&type=3&theater

Last edited:
Re: Απάντηση: Android and IOS usb player

Τραβάει πολλούς μήνες αυτή η κουβέντα.
Ακρη έχουν βρει εδώ.

Tην ίδια άκρη που πόσταρε και ο farflung. Πάντως και το Gonemad υποστηρίζει υψηλές αναλύσεις, δεν ξέρω όμως αν στέλνει και το ανάλογο ψηφιακό σήμα στη usb.

Υψηλές αναλύσεις κατ' ευθείαν υποστηρίζουν πολλά,πολύ καιρό.Το Lossless King πχ,που έχω στο αιφον.
Το να τις περνάνε και σε ντακ είναι το θέμα....

Υψηλές αναλύσεις κατ' ευθείαν υποστηρίζουν πολλά,πολύ καιρό.Το Lossless King πχ,που έχω στο αιφον.
Το να τις περνάνε και σε ντακ είναι το θέμα....
ε αυτο βρε συ κανουν αυτα τα 2 πανω περνανε σε ντακ μεσω usb
το να παιζουν hd αρχεια κυκλοφορει πολυ καιρο ειναι γνωστο αυτο.

Α,δεν είχα δει πως λέγατε για το ifi.
Τα έχουμε πει πριν κανα δυο εβδομάδες στο νήμα του.

DSD και flac για το android υπάρχει κάποιος player? Ο ONKYO γιατί δεν βγήκε και για android?

Flac παίζει αυτός που αναφέρεται στο πρώτο ποστ και πολλοί ακόμη, διάβασε τα προηγούμενα ποστ Βαγγέλη :grandpa:. DSD δεν παίζει κανένας ακόμη, και η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπω και τόσο επιθυμητό feature. Τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα για τις κάρτες μνήμης των κινητών. Για τον ΟΝΚΥΟ πρέπει να ρωτήσεις μάλλον την εταιρεία.

Το θέμα είναι ότι ο Usb Audio Player Pro για Android επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων μόνο τοπικά και όχι μέσω δικτύου.
Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δεν γίνεται σε android να υπάρχει για όλες τις εφαρμογές έξοδος usb streaming μέσω του usb otg και χρειάζεται ειδικό λογισμικό.

Μάνο ρίξε μια ματιά εδώ που το ψάχνουν πολύ.
Στο post #3978 έχει πληροφορίες που θα σου δώσουν ιδέες.

Σωκράτη, ευχαριστώ για το σύνδεσμο.
Οι πληροφορίες που δίνονται είναι χείμαρρος...είναι σχεδόν αδύνατο να δεις το τι έχει γραφεί.
Από ότι κατάλαβα από το σχηματικό που δίνεται, σε γενικές γραμμές δύο είναι οι "τάσεις" σε συσκευές που έχουν android.
Ή να είναι ήδη ενεργοποιημένη η έξοδος ήχου μέσω usb (audio usb enabled) ή όχι.
Στην πρώτη περίπτωση συσκευές κυρίως Samsung έχουν την τιμητική τους στη δεύτερη περίπτωση προς το παρόν χρειάζεται ειδικό λογισμικό όπως το Usb Player Pro που ενεργοποιεί τη δυνατότητα.
Άκρη δεν έβγαλα πάντως, γιατί λένε ότι σε συσκευές που είναι root enable η πρόσβαση δίνεται μέσω usb-otg με μία επανεκκίνηση της συσκευής στην περίπτωση που δεν δει το usb-dac ή το usb controller. Έλα μου όμως που σε μένα, η συσκευή δίνεται ως root enable και το CMedia 6631A δεν το βλέπει δίχως το ειδικό λογισμικό και ας έκανα επανεκκίνηση όπως αναφέρεται.
Οπότε μόνο μέσω του ειδικού λογισμικού και μόνο για αυτό γίνεται η ενεργοποίηση της usb θύρας, οι λοιπές εφαρμογές δεν εκμεταλλεύονται τη usb θύρα (προς το παρόν).
Κάπου διάβασα επίσης ότι το νέο Android 4.3 φέρνει αλλαγές σε αυτό το θέμα και ψάχνω να δω μήπως και το βάλω στο ταμπλετάκι που έχω.