Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Ποιο κινητό εχεις και δεν εχεις ραδιόφωνο; :confused:
Πάντως υπάρχει το spirit fm δεν είναι free αλλά θα σε βολέψει
Το χρησιμοποιούσα στο hd 2 οταν δοκίμαζα διάφορες rom
Αυτο εχω κι εγω Αντρέα . Θα το δοκιμάσω

Ναι θυμάμαι που το αγόρασες σχετικά πρόσφατα
Υποθέτω πως δοκιμάζεις rom χωρίς sense
Παντως εχεις ραδιοφωνο στην rom αλλα είναι ολίγον χάλια το ράδιο της Google

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργ

μα ειναι δυνατών να το υποστηρίζει η συσκευή σου σαν hardware και να την στο δίνει το software?
Ουτε Iphone να ειχα πάρει :bigcry:

Καλησπέρα Κώστα, για ρίξε μια ματιά στο http://forum.xda-developers.com/

Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Ναι θυμάμαι που το αγόρασες σχετικά πρόσφατα
Υποθέτω πως δοκιμάζεις rom χωρίς sense
Παντως εχεις ραδιοφωνο στην rom αλλα είναι ολίγον χάλια το ράδιο της Google
Περασα το spirit και δουλευει . Βέβαια δεν ξερω γιατι μου ενεργοποιεί αυτόματα το bluetooth και δεν ξερω πως αποθηκεύω μνήμες

Περασα το spirit και δουλευει . Βέβαια δεν ξερω γιατι μου ενεργοποιεί αυτόματα το bluetooth και δεν ξερω πως αποθηκεύω μνήμες

Απο τις ρυθμίσεις απενεργοποιείται το Bluetooth .
Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω και δεν το θυμάμαι.
Πάντως δέχεται μνήμες

Για οσους ακομα παραγγελνουν πραγματακια απο το εξωτερικο και θελουν να τα "τσεκαρουν" που βρισκονται (εφοσον διαθετουν tracking number φυσικα) χρησιμη ειναι η εφαρμογη trackchecker..

Συνεχης ενημερωση για την πορεια του δεματος-επιστολης. (Δεν ξερω ομως τι ανταποκριση λαμβανει απο τον ΕΛΤΑ, μολις το τσεκαρω θα επανερθω)

Trackchecker:

Από το iPhone που το δοκίμασα μόλις τώρα από Ελλάδα έχει μόνο: ΕΛΤΑ και Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ :(
Χάθηκε να έβαζαν και καμία ακόμα εταιρία courier!!

Last edited:
Ε φανταζομαι οι μεγαλες ιδιωτικες θα δινουν αναφορα της πορειας.
Ναι δινουν αλλα μονο μεσα απο το site τους. Καλο θα ηταν να υπηρχε και μια εφαρμογουλα (ποιο βολικο) ;)

(Send from iPhone)

Για οσους ακομα παραγγελνουν πραγματακια απο το εξωτερικο και θελουν να τα "τσεκαρουν" που βρισκονται (εφοσον διαθετουν tracking number φυσικα) χρησιμη ειναι η εφαρμογη trackchecker..

Συνεχης ενημερωση για την πορεια του δεματος-επιστολης. (Δεν ξερω ομως τι ανταποκριση λαμβανει απο τον ΕΛΤΑ, μολις το τσεκαρω θα επανερθω)

Τα δεματα που ακολουθει η εφαρμογη συνδεθηκαν αψογα με τα Ελτα και δινουν ανταποκριση ακομα και το Σαββατο που μετακινουνται απο τους κεντρικους σταθμους μεταφορτωσης.

Πολυ χρησιμο, πλεον μεχρι να το παρει ο ταχυδρομος στα χερια του ξερεις ακριβως που ειναι το πακετο σου απο την ακρη του κοσμου.

"Καινούριος" firefox... Ο γνωστός παλιός (αλλά ΟΧΙ καλός) browser, στην τελευταία του έκδοση για android, έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο. Μετά την κακή εμπειρία με τον chrome - ο οποίος μπαίνει μόνο σε ICS, όσοι έχουν gingerbread και κάτω μείναν στα κρύα του λουτρού - δοκίμασα τον νέο firefox. Τώρα έχει όλα τα καλά, δείχνει πιο ελαφρύς και είναι αρκετά γρήγορος, τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται τα ίδια με τον opera mobile. O chrome είναι πιο γρήγορος, αλλά τι να το κάνω που κάθε τρεις και λίγο "παγώνει" και θέλω hard restart?

Ο Chrome δεν ειναι ακομα....πιστευω οτι θα τον φτιαξουν φυσικα αλλα προς το παρον μακρυα.

Ο καλυτερος συνεχιζει να ειναι ο opera mobile .

A.I. keyboard σε δυο εκδόσεις, free και plus (3,49 ). Η μόνη διαφορά τους είναι η πρόβλεψη. Για την ορθογραφική διόρθωση δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει στο free, πάντως στην trial μορφή δουλεύει πολύ καλά και στα Ελληνικά. Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από τα swift και swipe που κρατούσαν τα σκήπτρα. Στο κινητό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στην ταμπλέτα "πετάει"!

unnamed.jpg

iGO Primo 2.0.x - KasteL's Ultimate Edition v3 (for Android)
14862026.jpg
38143477.jpg

49035842.jpg

47176926.jpg
80864929.jpg

24806318.jpg

Δοκιμάστε το!!

Το igo που έχω εγώ στο κινητό μου δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτό πιο πάνω, το χει κανείς όπως το δείχνουν οι συγκεκριμένες φωτό;

Ποιο google play ρε παιδιά.... Ο τύπος έχει κάνει customια.....

Για αυτό και δεν έχει εμφανισιακά σχέση με το κανονικό igo primo....

Τhanx Simo....