Κοιτάω στο ebay κάτι κτήνη 3600mA με ειδική πλάτη...![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Επειδή έχω χάσει άπειρες ώρες και έχω ταλαιπωρηθεί άπειρα πρωινά στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, είπα λοιπόν να φτιάξω μια εφαρμογή για κινητά Android κάτι μπας και την γλιτώσουμε! Κάθε σχόλιο δεκτό (και επιθυμητό!)
Πρόκειται για μία εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να δει την κίνηση στον περιφερειακό σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, μέσα από τις κάμερες της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης "βλέπει" τι γράφουν τα σήματα στις φωτεινές πινακίδες του περιφερειακού και ενημερώνει τον χρήστη σε περίπτωση που αλλάξει η ροή της κίνησης (αν δηλαδή μέχρι να φτάσεις, έχει γίνει μποτιλιάρισμα)
Τέλος να αναφέρω ότι δημιουργήθηκε με το App Inventor και για να λειτουργήσει χρειάζεται το App Inventor Extender από το Market (88kb). Στα συν, το ότι μπορεί να εγκατασταθεί στην sd (για τους χρήστες froyo)
Για όσους ενδιαφέρονται κάντε Search στο market: Perifereiakos Thessalonikis
Δουλέυει 1000% σε 2.1 και 2.2 (υπάρχει μία ένσταση αν δουλεύει σε 1.5)
Winamp διαθέσιμο σε beta
Βασικά χαρακτηριστικά περιέχουν Wireless Desktop Sync, Scrobbling και Widget Player.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.