Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Είχα επισημάνει από καιρό την αναφορά σου στο Clean Master αλλά δεν το είχα χρειαστεί και δεν το είχα εγκαταστήσει.
Το έκανα τώρα και διέγραψα μόνο τα υπόλοιπα που εμφάνισε από το Swepy (και ο αναγραμματισμός, καμιά φορά, είναι μέσα στις ανθρώπινες αδυναμίες).
Αποφάσισα να κατεβάσω το Swiftkey (free έκδοση) αλλά μετά την εγκατάσταση εμφάνισε στις ρυθμίσεις επιλογές trial και σταμάτησα.
Κάτι παρόμοιο διάβασα και στο νήμα που παρέθεσες.
Τελικά, καταλήγουμε στο αγοραστό Swiftkey ή Swepy;
Την διευκρίνηση την έκανα για να δω αν μιλάμε για το ίδιο πληκτρολόγιο, ή αν πρόκειται για κάποιο άλλο που δεν ξέρω. Αλλά δεν βρήκα τέτοιο όνομα στο γκουγκλάρισμα, και συνέχισα στην απάντηση θεωρώντας ότι μιλάμε για το ίδιο. Για να μην κάνω λάθος έκανα την διευκρίνηση.
Δεν ξέρω ποιο από τα δύο. Δεν τα έχω δοκιμάσει γιατί έχω μείνει κολλημένος στα κάθετα πληκτρολόγια τύπου Τ12, παρότι έχω αλλάξει κινητό από τότε, πήρα άλλο με μεγαλύτερη οθόνη, οπότε θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και qwerty. Αλλά ακόμα χρησιμοποιώ τα κάθετα Τ12.
Πρόκειται όμως για τα δύο πιο διαδεδομένα qwerty, με την καλύτερη slide λειτουργία, και το καλύτερο λεξικό. Και για τα δύο βλέπω καλά σχόλια, αλλά στο thread που μιλάμε βλέπω μία ελαφρά προτίμηση στο swype.
Όσο για το Clean Master, κάνει πολλά πράγματα εκτός από καθάρισμα. Ασφαλή περιήγηση στο internet, διαχείριση εφαρμογών, και κυρίως task manager που εμφανίζεται ακόμα και στην notification bar που κατεβαίνει από την κορυφή. Μόνο που τρέχει μόνιμα και χαλάει και αυτό μνήμη.
Στο S3 μια χαρά κάνει εγγραφή το FM ραδιόφωνο με την "μαμά" εφαρμογή.
View attachment 103923
Το βλέπω, και ζηλεύω. Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Το παλιό μου Samsung Pocket, αλλά και τα δύο τωρινά μου LG δεν έχουν τέτοια λειτουργία. Το S3 είναι σαφώς ακριβότερο.
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι που υπάρχει χωρίς πρόβλημα στο S3 θεωρείται νομικό κόλλημα στην Nokia. Έχω δει screenshots από Nokia 208 άλλων χωρών χωρίς τον περιορισμό, που έχουν ευδιάκριτα αυτή την λειτουργία. Δεν ξέρω γιατί αφαιρέθηκε στην Ευρώπη.
Μάλλον δεν θα μπορώ να κατεβάσω το ραδιόφωνο του S3. Δεν έχω δει αυτούσια εφαρμογή κάποιου κατασκευαστή κινητών να δίνεται και στο Google Play. Συνήθως είναι υλοποιήσεις που υπάρχουν μόνο στα συγκεκριμένα κινητά. Στην λίστα των εφαρμογών κάθε κινητού δεν έχω δει καν όνομα για τις εργοστασιακές "μαμά" εφαρμογές, ώστε να το ψάξει κάποιος.
Οπότε μάλλον τζίφος. Εκτός αν πάρω κινητό που πιστοποιημένα έχει αυτή την δυνατότητα. Δεν το βλέπω πολύ κοντινό ενδεχόμενο όμως.