Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Για αυτούς που δεν θέλουν κάτι τρελά fancy δοκιμάστε ως Launcher το Zeam Launcher. Είναι με διαφορά ο πιο ελαφρύς launcher, αλλά για τα δικά μου γούστα δεν του λείπει τίποτα. Η κάτω μπάρα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και μπορείς να βάλεις μέχρι και 6 εικονίδια σε portrait, ενώ αν κρατήσεις πατημένο το κουμπάκι του home σου βγάζει τις 8 τελευταίες εφαρμογές που έτρεξες. Στο δικό μου τηλέφωνο πάντως η διαφορά ήταν σαν να έκανα αναβάθμιση hardware, και πια το gingerbread τρέχει γρήγορα και απροβλημάτιστα ακόμη και σε μια συσκευή με 256 ΜΒ ram (motorola milestone).

Εχω το LauncherPro, το free και δηλωνω ικανοποιημενος.
Δεν ξερω τι κανουν αλλα εχω δει βελτιωση στη μπαταρια αλλα και στην ταχυτητα.
Θα δοκιμασω και τον Zeam.

Re: Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Εχω το LauncherPro, το free και δηλωνω ικανοποιημενος.
Δεν ξερω τι κανουν αλλα εχω δει βελτιωση στη μπαταρια αλλα και στην ταχυτητα.
Θα δοκιμασω και τον Zeam.

Ακόμα με την μπακατέλα σου ασχολείσαι? :smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Ακόμα με την μπακατέλα σου ασχολείσαι? :smash:

Τουλαχιστον μπορει και γραφει και με μικρα το δικο μου :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργ

Τουλαχιστον μπορει και γραφει και με μικρα το δικο μου :D

Τί να το κάνω αν κατα την εναλλαγή των επιφανειών εργασίας με πιάνει πονοκέφαλος από τις τούμπες.....:afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό

Τί να το κάνω αν κατα την εναλλαγή των επιφανειών εργασίας με πιάνει πονοκέφαλος από τις τούμπες.....:afro:

:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Help, I'm getting arrested!

Getting_Arrested_610x381.png

Imagine you're in New York (or perhaps another major metropolitan city) peacefully protesting.

Your cause? Let's say, to curb excessive influence of big business and the wealthiest 1 percent of Americans on U.S. laws and policy. You're holding up a sign declaring your heartfelt beliefs and chanting a bit with some of your fellow demonstrators when, all of a sudden--bam! The cops slap the cuffs on you, with the intention of carting you off to the nearest police station. Meanwhile, your friends and family are at home completely clueless about your situation.

Enter I'm Getting Arrested, a creative Android app that, according to developer Quadrant 2, was inspired by a similar incident. It lets you quickly notify your family, friends, and crack legal team (if you have one) of your situation with a single tap of your finger.

...

Read more: http://reviews.cnet.com/8301-19736_7-20119537-251/help-im-getting-arrested/#ixzz1alJorBVd

Η Wind παρουσιάζει τρεις πρώτες δικές της εφαρμογές για android!

wind1001.png
. . .
wind1002.png
. . .
wind1003.png

Δυναμική είσοδο στην αγορά των mobile applications κάνει η WIND παρουσιάζοντας τις τρεις πρώτες νέες εφαρμογές
αυτήν την εβδομάδα. Η εταιρεία σχεδιάζει πολλές ακόμη εφαρμογές οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες στους χρήστες
των Smartphones και που εντάσσονται στις ευρύτερες κατηγορίες της Ψυχαγωγίας, του Self Care (χρηστικές εφαρμογές)
και των Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας.

Οι τρεις νέες εφαρμογές WIND είναι δωρεάν για τους χρήστες Android και τους δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται
με εύκολο τρόπο την κίνηση data από το κινητό τους, να εντοπίζουν το κοντινότερο κατάστημα Wind και να βλέπουν
live τις προσφορές του, καθώς και να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες ειδοποίησης κλήσης και τηλεφωνητή.

Οι νέες WIND εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν στο Android Market και σύντομα στο App Store.

wind1app.png
Η εφαρμογή «Call Manager» επιτρέπει με απλό τρόπο την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της ειδοποίησης

κλήσεων, με ενημέρωση του καλούντα ή όχι, τη διαχείριση της προώθησης κλήσεων προς τον τηλεφωνητή καθώς και
τη συνδυασμένη υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων και τηλεφωνητή σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα του χρήστη.

callcenterscreen.png

wind2app.png
O «Μετρητής Χρήσης» είναι ένα εργαλείο διαχείρισης και ελέγχου της κίνησης δεδομένων Internet.

Μέσα από την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να θέτουν όρια όσον αφορά στη χρήση του Internet από το smartphone
τους, να λαμβάνουν ειδοποίηση με την ολοκλήρωση της κατανάλωσης, να ενεργοποιούν εύκολα μηνιαία πακέτα Mobile
Internet της WIND και να μηδενίζουν τους μετρητές όποτε επιθυμούν. Με την εφαρμογή αυτή η χρήση των data
γίνεται απόλυτα ελεγχόμενη ως προς το κόστος.

metrhthsscreen.png

wind3app.png
Με την εφαρμογή «Καταστήματα» οι χρήστες εντοπίζουν το πλησιέστερο κατάστημα WIND μέσω του GPS
της συσκευής τους και βλέπουν «ζωντανά» τις πιο hot προσφορές του καταστήματος, με συνεχή ανανέωση και
ενημέρωση. Η εφαρμογή δείχνει στο χάρτη την ακριβή τοποθεσία του καταστήματος με αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.

katastimatascreen.png

Android Dreamer για streaming από τον Dreambox στο tablet σας και AndroidNewzbin για αναζήτηση και απευθείας αποστολή nzbs στο sabnzbd (usenet client). Δωρεάν και άψογες και οι δύο.

Να υπήρχε κι ένα remote για το musicbee...

Νασο,
Το δοκίμασα, μου φέρνει τα favorite αλλά οταν πατάω ενα κανάλι δεν βλέπω τιποτα.
με ρωτάει με πιο βιντεο player να το ανοιξει, εχω κανα-δυο αλλα τζίφος, ούτε με το Default player της Σαμυ το ανοίγει.
any ideas?

EDIT: ΤΟ ΒΡΗΚΑ, πρέπει να εγκαταστήσετε ξεχωριστά απο το market Το VAROONPLAYER (Free) και να το βάλετε default player στα settings!

ΩΩΩΩ.. .τι ευτυχία..
αυτο το Galaxy πραγματικά ειναι Α-ΞΕ-ΠΕ-ΡΑ-ΣΤΟ...
Εισαι στην βεράντα, το βάζεις να κάνει stream απο το Vuo/Dreambox και ακους τα αθλητικά σου αν σου έχουν πάρει την τηλεοραση γυναικα/παιδιά/γονείς κτλ.. :)

Last edited:

Μην το βάλετε default γιατί μετά ότιδήποτε βίντεο θα πάτε ν' ανοίξετε θα ανοίγει αυτός ο player.
Πάντως τα HD κανάλια δεν παίζουν καλά. Καθόλου καλά και μέχρι που σε πετάει έξω (με DM 800).

Re: Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Μην το βάλετε default γιατί μετά ότιδήποτε βίντεο θα πάτε ν' ανοίξετε θα ανοίγει αυτός ο player.
Πάντως τα HD κανάλια δεν παίζουν καλά. Καθόλου καλά και μέχρι που σε πετάει έξω (με DM 800).
Δεν παίζουν (σε ct1002), αλλά, προσωπικά δεν περίμενα να παίζουν, ούτε με πειράζει.

Το καλύτερο lock-screen, δωρεάν φυσικά :)
https://market.android.com/details?id=mobi.lockscreen.magiclocker

Βαζετε αυτό και μετά κατεβάζετε skins τα περισσοτερα δωρεάν.
Ελαφρύ και πολύ καλύτερο απο την μ@λ@κια του Galaxy-2

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνεις απλά ένα λινκ ραδιοσταθμού και απλά να τον παίζει?
(δεν μιλάμε από αυτές που έχουν στοκαρισμένους 2000 άχρηστους ραδιοσταθμούς).

πχ να βάζεις το www.thelabfm.com και να το παίζει. Μέχρι στιγμής ούτε στον built in media player ούτε σε real player ούτε σε winamp γιά android δεν παίζει.

Απάντηση: Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

πχ να βάζεις το www.thelabfm.com και να το παίζει. Μέχρι στιγμής ούτε στον built in media player ούτε σε real player ούτε σε winamp γιά android δεν παίζει.

πανεύκολο αν χρησιμοποιείς Opera browser.

Πηγαίνεις στην διεύθυνση που ανοίγει ο ραδιοσταθμός. π.χ.
αν πλοηγηθείς στο hardradio για να βρεις τον σταθμό του βρίσκεις ότι στην διεύθυνση www.hardradio.com/flashplayer.html ξεκινά να παίζει το ράδιο του.
Στον opera δεξιά από την κάθε διεύθυνση έχει ενα αστεράκι. Αν το πατήσεις βγάζει δύο επιλογές:
Add to bookmark και Add to Home screen.

Οπως καταλαβαίνεις η δεύτερη επιλογή βάζει συντόμευση στην κεντρική οθόνη που όταν το πατήσεις ξεκινά να παίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Φαντάζομαι αυτό θες.

έχω βάλει και τον όπερα νομίζω...

αλλά μάλλον δεν έγινε.
αυτό θέλω
θα το ξαναδώ...

με το που ανοιγει η εφαρμογη σου γυρευει να διαλεξεις player μεταξυ των media player winamp real που εχω
κανενας δεν καταφερνει να παιξει

Κακό αυτό, θα αράξουν... και μας βλέπω να τραβάμε πάλι πρός Μπιλάκο μεριά (Win8) :smash: