Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Απάντηση: Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Μία πολύ καλή εφαρμογή κάμερας που δοκίμασα, δωρεάν, είναι η Camera 360 Ultimate...

Κάποια άλλη επιλογή; :smile:

https://market.android.com/details?...?t=W251bGwsMSwxLDEsInNsaWRlLmNhbWVyYVpvb20iXQ..

https://market.android.com/details?...1bGwsMSwxLDEsImNvbS5rdGguUHVkZGluZ0NhbWVyYSJd

Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Τη μία (Pudding) τη δοκίμασα, αλλά δεν... :p

Παιδια το android υποστηριζει javascript σε ιστοσελιδες?

Σε κάτι ιστοσελίδες με ajax που έχω μπει, μέσω του dolphin τις υποστηρίζει μια χαρά...

Να ρωτησω και κατι αλλο:υπαρχει πληκτρολογιο που να μπορω να γραφω στο πισι;οχι αντιστροφα το εχω βρει αυτο. Επισης την σελιδα του φορουμ μας την εμφανιζει μια απλη λευκη σελιδα.Ξερει κανεις γιατι;

Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

::: Viber for Android, Αναβαθμίστηκε για το ICS και φέρνει νέες λειτουργίες

avclub1vider.jpg

Το Viber είναι πλέον μία από τις πιο δημοφιλής VoIP (Voice over IP) εφαρμογές
στο iOS-Android, καθώς έχει ήδη περισσότερους από 50 εκατομμύρια χρήστες.

Σήμερα, η εφαρμογή αναβαθμίστηκε στις Android συσκευές, ώστε να υποστηρίζεται
καλύτερα στην έκδοση ICS, και προσφέρει νέες λειτουργίες στους κατόχους της.

Πιο συγκεκριμένα, το Viber μπορεί να βάλει geotag στα μηνύματα, κάτι πολύ χρήσιμο
σε περιπτώσεις ανάγκης. Επιπλέον, στα μηνύματα υποστηρίζεται landscape για πιο
εύκολη πληκτρολόγηση, επιτρέπει στον χρήστη να στείλει εικόνες μέσω μηνυμάτων.

Τέλος, η πιο σημαντική βελτίωση είναι στη ποιότητα των κλήσεων.

Αν δεν έχετε την εφαρμογή VIber, μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν από εδώ.

(πηγή)

Το Box του Αndroid σου δίνει 50 GB,στο σύννεφο δωρεάν,

box-android-655.png

Το Box, μία αρκετά δημοφιλής υπηρεσία «αποθήκευσης στο σύννεφο», σκέφτηκε πως το Android και οι χρήστες συσκευών με αυτό το λειτουργικό, είναι οι επόμενοι καλοί της πελάτες. Έτσι, αποφάσισε να ανανεώσει την εφαρμογή της για Android με αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και να δώσει στους χρήστες που θα την κατεβάσουν μέσα στις επόμενες μέρες και μέχρι τις 23 Μαρτίου, 50GB δωρεάν!
Όταν μιλάμε για Cloud πια, δεν μιλάμε για το μέλλον αλλά για το παρόν. Ολοένα και περισσότερες είναι οι υπηρεσίες αποθήκευσης στο σύννεφο, καθώς είναι και ολοένα και περισσότερες οι συσκευές μας, από τις οποίες θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία, αλλά και το περιεχόμενο ψυχαγωγίας μας. Η Apple δήλωσε πως το iCloud θα είναι απευθείας ενσωματωμένο στο νέο update του λειτουργικού της για Mac, του Mountain Lion, ενώ η Microsoft θα διαθέτει το SkyDrive ενσωματωμένο… στα πάντα. Ακόμα και στα Windows 8. Η Google δε, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με το Drive, μέσα στους επόμενους μήνες ενώ οι μεγάλοι «παίκτες» της αγοράς παραμένουν το Dropbox, το SugarSync και το Amazon Cloud Drive.
Η νέα εφαρμογή του Box για Android διαθέτει πολύ έξυπνα χαρακτηριστικά. Πλήρως συμβατή με το Ice Cream Sandwich και, με την βοήθεια της Google στην ανάπτυξή της, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να αφήνουμε σχόλια σε αρχεία, να προσθέτουμε κι άλλους στον διαμοιρασμό ανεξάρτητων φακέλων και να ανεβάζουμε πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα.
Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη και από παλαιότερες εκδόσεις του Android και οι business downloaders της, δηλαδή αυτοί που θα κατεβάσουν την εφαρμογή για επαγγελματική χρήση, έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν 20 tablet της Samsung, αν εξηγήσουν με ευκρινή τρόπο πώς χρησιμοποιούν την εφαρμογή Box για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Nice!
Την εφαρμογή του Box για Android μπορείτε να την βρείτε εδώ:

http://venturebeat.com/2012/02/23/box-android-50gb-free/

Last edited:

Πολύ καλή, κατεβάστε την σύντομα για όσο ισχύουν τα 50Gb!

Πολυ καλο. Αν δεν ειχε και τον περιορισμο των 100MB σε μεγεθος αρχειου, θα ηταν τελειο.

Επισης, ΔΕΝ χρειαζεται η εφαρμογη αν εχετε το ES File Explorer το βλεπετε κανονικα απο εκει (και μεταφερετε αρχεια, κατεβαζετε κλπ).

Τελος απο το PC σας μπορειτε να δειτε το...κουτι σας μεσω του www.box.net ή μεσω network mapping στη διευθυνση https://www.box.net/dav/
Περισσοτερα εδω: http://www.webosnation.com/map-box-net-network-drive-your-computer

Απάντηση: Re: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Επισης την σελιδα του φορουμ μας την εμφανιζει μια απλη λευκη σελιδα.Ξερει κανεις γιατι;

Έχει εγκατασταθεί skin για κινητές συσκευές που είναι πολύ ελαφρύ και δεν τρώει πολλά δεδομένα από τα data πακέτα μέσω δικτύου κινητής (για μένα προσωπικά αυτό μέσω opera mini είναι καλύτερο από tapatalk). Αν κατέβεις κάτω κάτω δεξιά μπορείς να επιλέξεις όποιο skin θέλεις.

Απάντηση: Android Applications, εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό.

Parking Defenders

Η μάταιη αναζήτηση πάρκινγκ μπορεί να οδηγήσει και τους πλέον ψυχραιμούς στα όρια της τρέλας. Και είναι βέβαιο πως όλοι οι οδηγοί μπορούν να αναπολήσουν μια μαγική στιγμή που κάποιος ξεπάρκαρε ακριβώς στη σωστή στιγμή για να πάρουν τη θέση του. Το Parking Defenders, μια νέα εφαρμογή για smartphones υπόσχεται στους χρήστες πολλές τέτοιες στιγμές.

Οι δημιουργοί του Parking Defenders, τέσσερεις νέοι Έλληνες προγραμματιστές που ζουν και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, έχουν ζήσει πολλές στιγμές απελπισίας ψάχνωντας μια θέση πάρκινγκ. Όταν ένας από αυτούς πάρκαρε από τύχη στη θέση που μόλις άφηνε κενή ο πατέρας του, άρχισαν να επεξεργάζονται την ιδέα μιας κοινότητας ατόμων που μοιράζονται μεταξύ τους τις θέσεις παρκινγκ κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη. Μετά από δουλειά πολλών μηνών και μια σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό Aegean Startups 2011 τον περασμένο Νοέμβριο, προέκυψε το Parking Defenders.

parkingd.png

http://www.parkingd.com/

Ψάχνω ένα battery calibarator, χωρίς να χρειαστεί να κάνω root το τηλέφωνο.

Θέλεις να είσαι από τους πρώτους που θα έχουν το Instagram στο Android τους;

instagram-on-Android-e1332752493902.png

Όταν οι συνιδρυτής της δημοφιλούς εφαρμογής Instagram Kevin Systrom ανακοίνωσε πως σύντομα θα έρθει και σε Android, όλοι γνώριζαν πως θα γίνει άμεσα,
αλλά κανείς δεν ήξερε ακριβώς πότε.

Τίποτα δεν έχει γίνει πιο συγκεκριμένο παρά μόνο το γεγονός ότι άνοιξε η φόρμα εγγραφής ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να δοκιμάσουν πρώτοι την εφαρμογή που «πειράζει» τις φωτογραφίες στο Android smartphone τους.

Αν κι εσείς είστε ένας από αυτούς, μπορείτε να βρείτε τη σελίδα που θα κάνετε εγγραφή, εδώ.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι μόνο mailing list ή όντως θα δοθεί πρόσβαση στην εφαρμογή πρώτα για εκείνους που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους, αλλά ήδη κι εμείς έχουμε δώσει το mail μας για να δοκιμάσουμε στα Android μας την εφαρμογή που έχει ήδη 27 εκατομμύρια χρήστες στο iOS.

http://www.digitallife.gr/theleis-n...ha-exoun-to-instagram-sto-android-tous-92221/

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Μόλις σήμερα που χρειάστηκα κάτι, ανακάλυψα ότι από τότε που έγινε google play το market, δεν μου δείχνει σωστά τι εφαρμογές έχω απ την άποψη ότι είτε είναι αγορασμένες είτε δωρεάν, μου τις δείχνει σαν εγκατεστημένες, επίσης επειδή έχω βάλει και της γυναίκας μου στον ίδιο λογαριασμό, με την παλιά πλατφόρμα έβλεπα και σε ποια συσκευή τις είχα εγκαταστήσει, τώρα τίποτα δεν φαίνεται απ αυτά τα δύο και το πρόβλημα είναι ότι μια εφαρμογή που την έχω εγώ θέλω τώρα να την βάλω και στη γυναίκα μου και δεν ξέρω πως να τη βρω, έχετε καμιά ιδέα; Μήπως κάνω κάτι λάθος;

Από τον υπολογιστή σου είναι πανεύκολο, μπαίνεις στον λογαριασμό σου, έχεις την συσκευή που σε ενδιαφέρει συνδεδεμένη με wi fi, κάπου αριστερά κάτω από το εικονίδιο της εφαρμογής έχει ένα μενού από το οποίο επιλέγεις συσκευή και εγκαθιστάς την εφαρμογή...