Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Το greenify δείχνει ενδιαφέρον, θα επανέλθω κατόπιν εκτεταμένης δοκιμής...

πολύ καλό το keep

Για γράψε αν θες τι σου αρέσει. Ψιλό δουλεύω το gnotes και έλεγα μήπως το keep έχει τίποτα κρυμμένα καλά χαρακτηριστικα για να αλλάξω.

βασικά το interface,
το ότι έχει τελικό ς, εννοώ φαίνεται κανονικά,

ότι συγχρονίζει και ότι μπαίνει και ηχος.

δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις.

βασικά το interface,
το ότι έχει τελικό ς, εννοώ φαίνεται κανονικά,

ότι συγχρονίζει και ότι μπαίνει και ηχος.

δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Ευχαριστώ. Είναι και δωρεαν άλλωστε (το πληρώνουμε σε προσωπικά δεδομένα βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θεμα). Αν πάντως σου δοθεί η ευκαιρία δοκίμασε και το gnotes. Φαίνεται αξιόλογο και αυτό. Και συγχρονίζει κανονικά.

θελω να βρω ενα widget/switcher που να έχει τα εξης: wifi on-off, data on-off, auto rotate on-off, synch on-off, gps on-off, b/tooth, on-off, brightness ει δυνατον με dimmer.
χρησιμοποιω nova launcher prime στο galaxy nexus
εχω βρει διάφορα που να κάνουν συνδυασμους των παραπανω αλλα οχι ολα μαζι...
εχετε καμια πρόταση;

έχεις δικιο το ειχα περάσει κάποια στιγμή αλλα δεν το ειχα εκτιμήσει δεόντως... ευχαριστω!!

Μμμ... μου φαίνεται ότι μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά με το Titanium donate, αλλά ίσως να επισημαίνει ποιές είναι οι εφαρμογές παρασκηνίου, οπότε να είναι καλύτερο για την συγκεκριμένη "επέμβαση". Θα ξαναδοκιμάσω και τα λέμε!

Τελικά κάνει αρκετή δουλειά. Εφαρμογές συστήματος γιατί δεν βλέπει?

Αυτο με "χαλασε" και μενα, παροτι ειμαι root. Ηθελα να σταματησω καποιες εφαρμογες συστηματος (πχ facebook) και δεν μου τις ειχε στην λιστα

Last edited:
Μα το fb ΔΕΝ είναι εφαρμογή συστήματος! Πάντως κάνει αρκετή δουλειά, το Pipo 11 speed (διπύρηνο tablet RK3066 στα 1,6Ghz με 1gb ram κ.λ.π.) ελάφρυνε λίγο, ενώ το LG επίσης διπύρηνο στο 1GB με GB ram αλλά και περισσότερες add on μαμίσιες εφαρμογές βελτιώθηκε περισσότερο. Μιλάμε βέβαια για συσκευές που "δεν καταλαβαίνουν τίποτα", αλλά αυξάνεται από λίγο (Pipo) έως αρκετά (L9) και η αυτονομία τους...

Λαθος το αποτυπωσα.
Εννοω εφαρμογες οι οποιες ειναι προεγκατεστημενες μαζι με το λειτουργικο.
Παω πχ στις ρυθμίσεις του τηλεφωνου, στις εφαρμογες που τρεχουν αυτην την στιγμη και βλεπω το google maps, το facebook κλπ.
Ανοιγω το greenify και δεν μου τις εμφανιζει οτι τρεχουν. Διαλεγω "all apps" να παω να τις απενεργοποιησω απο εκει και παλι δεν τις εχει.
Με λιγα λογια εχω κανει hybernate, οσες μου εμφανιζει.
Τωρα γιατι δεν μου τις δειχνει, δεν ξερω

Αν απεγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές (πχ με titanium backup) και τις ξαναπεράσετε από το playstore δεν γίνεται δουλειά;

Αν απεγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές (πχ με titanium backup) και τις ξαναπεράσετε από το playstore δεν γίνεται δουλειά;

οποιες μπορειτε να βρειτε στο Play Store, καντε απεγκατασταση απο το Titanium Back Up και ξεναεγκαταστηστε... το Greenify θα τις βλεπει πλεον κανονικα...

δοκιμαστε μετα και το LagFix Free και γραψτε εντυπωσεις...

εμενα το Nexus, το οποιο το εχω φορτωσει με 3οο+ εφαρμογες, πεταει...

Στο LG L9 P760 το LagFix δεν δουλεύει, από ότι κατάλαβα διαβάζοντας αυτά που λέει ο developer ορισμένα κινητά δεν το αφήνουν να έχει πρόσβαση παρότι root, έχουν δικό τους και υπάρχει ασυμβατότητα.