Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Εγω εχω τον Opera classic .
Ο καινουργιος που λεγοταν σκετος Opera (και μαλιστα ειχε και διφορετικο logo) δεν μου δουλευε καθολου.
Τωρα αν το φιαξανε δεν ξερω,γιαυτο ρωταω.
Ναι, ο Classic ξεχωρίζει. Έχει και διαφορετικό logo. Τον έχω και αυτόν γιατί για μία περίοδο τον χρησιμοποιούσα για μία ειδική αποστολή με μηνύματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, γιατί παλιότερα μόνο με αυτόν μπορούσα να στείλω μήνυμα σε ραδιοφωνική εκπομπή μέσω του live24 που χρησιμοποιούν πολλοί σταθμοί. Έχω κάνει μπαρούτι πολλούς αθλητικούς ραδιοφωνατζήδες με τον Classic.
Αλλά οι άλλοι δύο Opera μοιάζουν πολύ. Αφού για να καταλάβεις νόμιζα ότι έχω τον Mini. Τώρα που έψαξα είδα ότι υπάρχει και τρίτος. Αλλά με βάση την ημερομηνία που βγήκε το τελευταίο λογισμικό τελικά έχω τον τελευταίο. Αλλά αυτός σε εμένα παίζει σε 3 συσκευές. 2 κινητά (το ένα με πολύ μικρή οθόνη) και ένα tablet. Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αυτή η έκδοση.

Το Swype σήμερα free στο Amazon AppStore .

Μόλις κατέβασα το amazone appstore, έκανα login και μου εμφανίζει άλλο σαν free app.

Πρέπει να κάνουμε κανένα κόλπο λόγο του ότι είναι είναι για Αμερική?

Ευχαριστώ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά το έκανα search και μου το βρήκε. Όντως είναι free. Το κατεβάζω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ερώτηση.

Τα apps από amazon πως τα κάνουμε backup σε περίπτωση format του τηλεφώνου (χωρίς root)?

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Appstore και κάνοντας login μπορείς να ξανακατεβάσεις αυτά που είχες νομίζω .

Re: Απάντηση: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

[/COLOR]Ερώτηση.

Τα apps από amazon πως τα κάνουμε backup σε περίπτωση format του τηλεφώνου (χωρίς root)?

Όταν, μετά από 'φορμάτ' κανείς εγκατάσταση το Appstore ξανά και συνδεθείς, εάν πας στο λογαριασμό σου κάπου έχει τις εφαρμογές που έχεις πάρει από το Άμαζον και μπορείς να τις κατεβάσεις πάλι.

στη τελευταία έκδοση του youtube υπάρχει επιλογή για 1080p?
Νομίζω ότι μετά την 4.2.1 ή την 4.4.2 δεν το υποστηρίζει, αλλά αν εχεις 4.4.4 μπορείς με μια αλλαγή στο build.prop να αλλάξεις το build number και να νομίζει η συσκευή ότι τρέχει παλιότερο fw, ώστε να έχεις σαν επιλογή το 1080. Αν το βάλεις στο Google θα το βρείς σίγουρα.

Νομίζω ότι μετά την 4.2.1 ή την 4.4.2 δεν το υποστηρίζει, αλλά αν εχεις 4.4.4 μπορείς με μια αλλαγή στο build.prop να αλλάξεις το build number και να νομίζει η συσκευή ότι τρέχει παλιότερο fw, ώστε να έχεις σαν επιλογή το 1080. Αν το βάλεις στο Google θα το βρείς σίγουρα.

ευχαριστώ,με 4.4.2 υπάρχει επιλογή

Διαθέσιμο (ανεπίσημα) το νέο Gmail 5.0 για Android με νέο σχεδιασμό

Gmail_5_0.png
Gmail 5.0

Το Gmail 5.0 για Android διαθέτει το σχεδιασμό "Material Design" που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του νέου
Android 5.0 Lollipop αλλά και των εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν για τη νέα έκδοση της δημοφιλούς πλατ-
-φόρμας της Google.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το περιβάλλον της εφαρμογής μπορεί να θεωρηθεί πιο «καθαρό», με σα-
-φείς αποστάσεις των γραμμών μεταξύ τους και όμορφα γραφικά ενώ θυμίζει αρκετά τη νέα εφαρμογή Inbox που
παρουσίασε πρόσφατα η Google ως έναν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης των email σας.

Εκτός του ανανεωμένου σχεδιασμού, εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη αντα-
-γωνιστικών υπηρεσιών όπως Yahoo και Outlook, με το χρήστη να μπορεί να διαχειρίζεται και αυτούς τους λογαρ-
-ιασμούς του χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη εφαρμογή.

Η ιστοσελίδα Android Police μας δίνει την ευκαιρία να εγκαταστήσουμε το Gmail 5.0 στις συσκευές μας μέσα από
το παρακάτω apk αρχείο το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε κανονικά στη συσκευή σας όπως κάθε άλλο αρχείο.
Η Google αναμένεται να διαθέσει επίσημα τη νέα έκδοση μέσω του Play Store μέσα στις επόμενες ημέρες.

e6ydm0.png
Download APK

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via] . [via]
(Sent from Nexus 5)

Last edited:
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , ποιος ο λόγος ύπαρξης όμως του inbox , όταν το gmail 5 μπορεί να διαχειρίζεται και άλλους λογαριασμούς ;

Γνωρίστε τη νέα Lockscreen εφαρμογή της Microsoft για Android smartphones

Next_Lock_Screen.png
Next Lock Screen

Με τη δυνατότητα που δίνει πλέον η Goolge στις Android συσκευές, όπου μπορείτε να προσθέσετε διάφορα
widgets στην lockscreen σας, υπάρχουν πολλές λειτουργίες που έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πριν ακόμα
ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο σας. Και αν αυτό δεν σας είναι αρκετό, υπάρχουν μερικές εφαρμογές οθόνης
κλειδώματος (lockscreen apps) που σας επιτρέπουν να κάνετε ακόμα περισσότερα. Σήμερα σας παρουσιά-
-ζουμε μία από αυτές, η οποία έρχεται από μια εταιρεία που ίσως να μην το περιμένατε: Από τη Microsoft.
Δείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνει η νέα Next Lock Screen από το Microsoft Garage που γνωρίσαμε λίγες
μέρες νωρίτερα.

Η Next Lock Screen είναι ένας συνδυασμός ατζέντας που θα αντλεί πληροφορίες από το ημερολόγιο σας,
αλλά και ένας γρήγορος launcher εφαρμογών, που θα λειτουργεί με ένα swipe από κάτω προς τα πάνω
της οθόνης. Αν περιοριζόταν όμως μόνο αυτό, θα μπορούσατε απλά να το κάνετε απενεργοποιώντας
πλήρως τη lockscreen στο smartphone σας. Όμως οι developers της Microsoft πρόσθεσαν μερικές
επιπλέον πολύ χρήσιμες λειτουργίες.

Αρχικά η Next Lock Screen χρησιμοποιεί τρία προφίλ -Work, Home και On The Go- όπου ανάλογα με το
ποιο θα επιλέγετε θα εμφανίζονται και οι αντίστοιχες εφαρμογές στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα «αυτο-
-συμπληρώνονται» με βάση στο τι συνηθίζετε να κάνετε, κατά προσέγγιση, εκείνη την ώρα μέσα τη μέρα.
Θα έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να εμφανίζεται και να «κρύβετε» από την οθόνη σας αυτά τα προφίλ με
μία κίνηση, η οποία μας θυμίζει αρκετά την λειτουργία της αρχικής οθόνης του iOS. Υπάρχει επίσης και
μία σειρά από άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως η επιλογή φακού, ενώ μοιάζει αρκετά με το παλιό
«Power Widget».

Ακόμα, η νέα εφαρμογή από το Microsoft Garage περιέχει λειτουργίες όπως το να πραγματοποιεί αυτόματα
προγραμματισμένες κλήσεις, πιθανότατα χρησιμοποιώντας το Skype. Απουσιάζουν όμως οι λειτουργίες ασ-
-φαλείας, οπότε θα πρέπει να έχετε ταυτόχρονα ενεργοποιημένο τον κωδικό σας ή κάποιο pattern lock σε
περίπτωση που φοβάστε τα αδιάκριτα μάτια.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή της Microsoft για Android smartphones μπορείτε να κατεβάσετε
τη Next Lock Screen από το Google Play.

e6ydm0.png
Google Play
Download APK

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via] . [via]

Last edited: