Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Απάντηση: Γνωρίστε τη νέα Lockscreen εφαρμογή της Microsoft για Android smartphones

Next Lock Screen

Για να δούμε , ότι δοκίμασα δεν μου εμφάνιζε το ημερολόγιο .
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση .

Edit: Βιάστηκα , μου βγάζει αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμία από τις συσκευές σας (ΝΟΤΕ ΙΙ έχω ) .

Re: Απάντηση: Γνωρίστε τη νέα Lockscreen εφαρμογή της Microsoft για Android smartphon

Για να δούμε , ότι δοκίμασα δεν μου εμφάνιζε το ημερολόγιο .
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση .

Edit: Βιάστηκα , μου βγάζει αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμία από τις συσκευές σας (ΝΟΤΕ ΙΙ έχω ) .

Ουτε με την δικη μου (LG G3).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωρίστε τη νέα Lockscreen εφαρμογή της Microsoft για Android

Ουτε με την δικη μου (LG G3).

Δεν πειράζει , κατέβασε το apk που δίνει ο φίλος μας και θα δουλέψει φαντάζομαι όπως δούλεψε και σε εμένα .

Βγάζει τα επόμενα ραντεβού από το ημερολόγιο στην lock , αλλά κάνει και αρκετά άλλα , δεν το έψαξα περισσότερο από ένα λεπτό , έδειξε όμως τα δόντια του .
:grinning-smiley-043 στον δημιουργό και ευχαριστίες και πάλι στον airb που μας το γνώρισε .

e6ydm0.png
Download APK

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωρίστε τη νέα Lockscreen εφαρμογή της Microsoft για Android

Δεν πειράζει , κατέβασε το apk που δίνει ο φίλος μας και θα δουλέψει φαντάζομαι όπως δούλεψε και σε εμένα .

Βγάζει τα επόμενα ραντεβού από το ημερολόγιο στην lock , αλλά κάνει και αρκετά άλλα , δεν το έψαξα περισσότερο από ένα λεπτό , έδειξε όμως τα δόντια του .
:grinning-smiley-043 στον δημιουργό και ευχαριστίες και πάλι στον airb που μας το γνώρισε .

Το πρόβλημα για μένα είναι ότι θα πρέπει να έχω ξεκλείδωτο το τηλέφωνο για να το χρησιμοποιήσω. Διαφορετικά πρέπει να πατάω τον κωδικό μου στην default lock screen. Οπότε ουσιαστικά έχω 2 lock screens. Καθόλου πρακτικό.

To Lollipop ποτε θα ειναι διαθεσιμο?
Η τελευταία ανακοίνωση της Google το τοποθετεί στις 12 του μήνα, επειδή ήθελαν να κάνουν κάποιες τελευταίες διορθώσεις. Πιθανότατα θα βγει για τα nexus 4,5 και 7.

Οπότε ουσιαστικά έχω 2 lock screens. Καθόλου πρακτικό.

Έτσι ακριβώς , οπότε μία αναβάθμιση που να προσθέτει κωδικό και άνοιγμα μόνο των συντομεύσεων (αλλά με σύρσιμο και όχι κλικ) δίχως ξεκλείδωμα , θα το καθιστούσε τέλειο για εμένα

Έχω στείλει mail για να μου στείλουν αλλά στο μεταξύ μου έστειλε ένας φίλος.. Αν μου στείλουν θα ενημερώσω!

Ωραίο το Gmail 5.0, έχω όμως μια απορία: στο widget του μπορεί να δείχνει ταυτόχρονα μηνύματα απο όλους τους λογαριασμούς μου (Gmail & POP);

Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Έχω στείλει mail για να μου στείλουν αλλά στο μεταξύ μου έστειλε ένας φίλος.. Αν μου στείλουν θα ενημερώσω!

Αυτοί που παίρνουν το Inbox, μέσω invite, και το εγκαθιστούν, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν invites;

Re: Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Αυτοί που παίρνουν το Inbox, μέσω invite, και το εγκαθιστούν, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν invites;

Δεν ξέρω.. Εγώ πήρα invite από φίλο.. Ίσως να έχεις την δυνατότητα αν σου την στείλουν από Google.. Θα το κοιτάξω πάντως