Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Αυτοί που παίρνουν το Inbox, μέσω invite, και το εγκαθιστούν, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν invites;
Ακόμα οχι. Μονο μεσω Google.

Re: Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Αυτοί που παίρνουν το Inbox, μέσω invite, και το εγκαθιστούν, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν invites;

Ναι έχουν δυνατότητα τελικά...
Όταν πατήσεις το + κάτω δεξιά για να στείλεις mail μια από τις επιλογές που βγάζει είναι και η αποστολή invitation!!!

Μου ήρθε το invite και το δοκίμασα , δεν μπορείς να προσθέσεις λογαριασμούς πλην gmail , ή εγώ δεν βρήκα τον τρόπο ;

Θεωρώ πως θα πρέπει να τον προσθέσεις στο gmail, όχι στο inbox. Μετά λογικά θα φαίνεται κ εκεί...

Τελικά όχι... Μόλις πρόσθεσα έναν λογαριασμό στο gmail και δεν τον βλέπει το inbox😕
Βλακεία τους...

Re: Απάντηση: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Fleksy keyboard , δωρεάν σήμερα στο Amazon apps .

Πώς το εγκαθιστούμε το amazon app store? Στο play υπάρχει; Δεν κατάλαβα ποιο είναι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργ

Ναι έχουν δυνατότητα τελικά...
Όταν πατήσεις το + κάτω δεξιά για να στείλεις mail μια από τις επιλογές που βγάζει είναι και η αποστολή invitation!!!

Ωωωω ναι, σωστά, ξεκίνησαν τα invites για friends
Τhanks!!!

Πολυτονικό έχει και το default του android, μα για να μπουν οι τόνοι πρέπει να κρατώ παρατεταμενα το κουμπί και δεν με βολεύει.
Θέλω ξεχωριστό κουμπί για τον τόνο. Είδα το go keybord που μου πρότειναν όλοι μα δεν είδα επιλογή για αυτό που θέλω.

Καλησπέρα έχω περάσει το lollipop αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι το νέο CAMERA App του lollipop που θα το βρω; ξέρετε αυτό με το manual focus κλπ

εχω βαλει το Nova launcer και δεν μπορω να δουλεψω το ενσωματωμενο widget καιρου,το οποιο ηταν αψογο.
δοκιμασα το yahoo wheather,αλλα δεν βρισκει ακριβως την περιοχη που βρισκομαι.
εχθες εβαλα το 1Weather,αλλα δουλευει μονο με ιντερνετ.
εχουμε καμια καλη λυση widget που να δουλευει με την θεση και οχι με ιντερνετ?

με κλειστο το ιντερνετ και ανοιχτη την θεση,δεν βρισκει και αυτο τιποτε.
με ανοιχτο ιντερνετ και θεση,μου λεει τοποθεσια"βαλτικος σταθμος.."
μπερδεμα κι`αυτο μου φαινεται..

Πολλες διαφημισεις εχει αυτο...

Γενικα απο app καιρου για Ελλαδα προτιμω το meteo ή το poseidon και ας μην ειναι τοσο παιχνιδιαρικα.

Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

με κλειστο το ιντερνετ και ανοιχτη την θεση,δεν βρισκει και αυτο τιποτε.
με ανοιχτο ιντερνετ και θεση,μου λεει τοποθεσια"βαλτικος σταθμος.."
μπερδεμα κι`αυτο μου φαινεται..
Την πρώτη φορά που το εγκατέστησα, συνδέθηκα και βρήκα εύκολα την περιοχή. Χωρίς σύνδεση μπαίνω και μου βγάζει τα δεδομένα που "συνέλεξε" την τελευταία φορά που συνδέθηκα.

Re: Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)

Πολλες διαφημισεις εχει αυτο...

Γενικα απο app καιρου για Ελλαδα προτιμω το meteo ή το poseidon και ας μην ειναι τοσο παιχνιδιαρικα.

βρε το μαμα που ειχε το s4 ηταν αψογο,αλλα ας οψεται το nova launcer που παει σφαιρα..

Την πρώτη φορά που το εγκατέστησα, συνδέθηκα και βρήκα εύκολα την περιοχή. Χωρίς σύνδεση μπαίνω και μου βγάζει τα δεδομένα που "συνέλεξε" την τελευταία φορά που συνδέθηκα.

κατσε να το ξαναδοκιμασω..