Το δοκιμασα και με τους δυο file managers ,αλλα τζιφος.
Εκει ,ακλονητα και σε κοινη θεα.
Ποιους δύο;Το δοκιμασα και με τους δυο file managers ,αλλα τζιφος.
Εκει ,ακλονητα και σε κοινη θεα.
Θα βαλω εδω το προβλημα, κι ελπιζω να απαντηθει (αλλως, που; ):
Λοιπον, κατεβαζοντας το iptv για windows στο pc το προγραμμα δειχνει ΟΛΑ τα καναλια που ειναι μεσα. Οταν κατεβαζω το ιδιο απο το google store για android tv box (xiaomi mi) ΔΕΝ φαινονται ολα τα Ελληνικα συνδρομητικα καναλια. Γιατι συμβαινει αυτο;
πηρα τα meizu ep51 και επειδη δεν εχουν δικια τους εφαρμογη για την μπαταρια,ειπα μηπως παιζει καποια εφαρμογη για να βλεπω εστω στο περιπου που βρισκεται.
εχουμε κατι?
Έχω πρόβλημα με το Viber και δεν μπορώ να το λύσω.
Σε μερικές επαφές δεν εμφανίζει το "Free Calls" αλλά το "Viber Call Out" που σημαίνει κλήση με πληρωμή.
Έκανα απεγκατάσταση-εγκατάσταση της εφαρμογής, Clear Data, διαγραφή μιας επαφής αυτού του τύπου και επανεισαγωγή αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα;
Και, και καθόμασταν δίπλα-δίπλα, εκείνος είχε free Call όταν άνοιξε στο κινητό του την επαφή με το όνομά μου, με κάλεσε και χτύπησε το κινητό μου, αλλά εγώ είχα στην επαφή του Viber Call out και όταν τον καλούσα έβγαινε καρτέλα με επιλογή για πληρωμή.
Παίζει ρόλο αν έχει ή έχω στείλει invitation:
Έχω πρόβλημα με το Viber και δεν μπορώ να το λύσω.
Σε μερικές επαφές δεν εμφανίζει το "Free Calls" αλλά το "Viber Call Out" που σημαίνει κλήση με πληρωμή.
Έκανα απεγκατάσταση-εγκατάσταση της εφαρμογής, Clear Data, διαγραφή μιας επαφής αυτού του τύπου και επανεισαγωγή αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.