Έψαξες στα κινεζομάγαζα που έχουν αποθήκη στην Ευρώπη;
Να σου πω δεν εχω παρει απο εκει αλλα δεν πιστευω να εχεις προβλημα επισης και το geekbuying εχει αποθηκη ισπανια αλλα δεν εχει το minix που θελεις εχει tronsmart orion με rk3288 ενω εσυ ψαχνεις για aml s802Οχι γιατί δε γνωρίζω καν ποια είναι , αυτό ρωτάω κιολας βασικά
@xloupas ευχαριστώ φίλε ,θα το τσεκάρω
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Βασικά φαίνεται μια χαρά το μαγαζί ,και με αποθήκη eu και σχετικά καλη τιμή ,αν το γνωρίζετε το usellisell και το θεωρείτε legit ,θα το τιμήσω αν δεν υπάρχει αντιστοιχη η καλύτερη πρόταση.
Ριξε μια ματια στο http://www.shop-021.de/jwele-h56-Android-Mini-PC.html στελνει και Ελλαδα μεσω DHL και εξτρα μεταφορικα 12,95 ευρω,χρονος παραδοσης (αναλογα την χωρα) απο 2-10 μερες http://www.shop-021.de/shop2/index.php?user=jwele&lieferbedingungen=1Οποτε αν καταλαβα ,δεν υπάρχει κάποιος στην ευρώπη να το πουλάει κατω απο 150;
Θα βολευομουν και με το σκέτο neo 8 ,ουτε h ουτε plus
Τι χρυσή τομη ,πανάκριβο ειναι ,ειναι το απλο x8 .
Χρυσή τομη θα ηταν αν είχε μια συμπαθητική τιμη , οχι πολυ μεγάλη αναμονή .
Οταν ειναι το πιο ακριβο απο παντού ,ειναι απλα το πιο ακριβό και ειναι στην Ελλάδα .
Χρυσή τομη ειναι καποια γερμανικά μαγαζιά αλλα δεν εχουν στοκ.
Αμα μου λες δε βλεπεις τη διαθεσιμότητα σα δεδομένο πως να συζητήσουμε ;
Δεν εχει και πολλές άλλες μεταβλητές.
Τοτε να αρχίσω κι εγω να λεω δε βλέπω την τιμη σα δεδομένο .
Τα "θα " που λες ,δεν ξερω σε τι αναφέρεσαι ,δεν ειπαμε πουθενά κατι για "θα" .
Anyway.
Η χρυση τομη μπορει όντως να θεωρηθεί ως μεταβλητή ,αλλα οχι στην προκειμένη περίπτωση.
Ξέρουμε το εύρος τιμών ,ξέρουμε τον καθε χρονο αποστολής ,και τη διαθεσιμότητα ,άλλο που δε σε ενδιαφέρει εσενα .
Αν παω σε ενα μαγαζί με ρούχα να ψωνισω,ναι,το αν εχει μεσα ρούχα ,ειναι ύψιστης σημασίας.
Να το παμε πιο συγκεκριμένα ,ο εν λόγω έμπορος πουλάει ενα x8 σκέτο 145 αν θυμάμαι καλα.
Αυτο δεν ειναι χρυση τομη ,ειναι μια απο τις ακριβότερες τιμες παγκοσμίως .Απέχουμε λιγο οποτε απο τη χρυσή τομη.
Αν στελνει δωρεάν κάπως ισχύει αυτο που λες .
Τέλος πάντων ,ο καθένας κανει τα κουμαντα του ,αν νομιζεις οτι τα 145 ειναι χρυση τομη ,μπορω να σου πουλήσω x8 στο κουτι του με 150 που ειναι μόλις 5 ευρώ απο τη χρυση τομη και θα είμαστε και οι δυο κερδισμένοι.
Αμα δεις οτι σου κάνει ,μπορούμε να κανονίσουμε και για αλλα τεμάχια ακόμα.
Καλησπέρα στην AV παρέα!!
Επειδή μπόρεσα να φτάσω μέχρι την 123 σελίδα και δεν αντέχω άλλο διάβασμα, μπορεί κάποιος εν συντομία να μου πει τελικά ποιο από τα 2 chip είναι καλύτερο, το S802 ή το RK3288 (με ενδιαφέρει media player XBMC, Miracast, Youtube και κανένα παιχνιδάκι στο Android);
Βγάζουν και τα 2 4K αλλά στα επιμέρους τι γίνεται (δηλαδή με 1080p και 3D);
Αναβαθμίσεις;
Τι άλλο μπορείτε να προτείνεται έως 110 ;
Θα με ενδιέφερε να έχει και giga Ethernet!!!
Ευχαριστώ!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.