Android Media Player

Re: Απάντηση: Android Media Player

ωραία, την εγγραφή λοιπόν σε ραδιόφωνα πως την κάνει? Και έχει πλήρες interface ενός ραδιοφώνου, δηλ βγάζει και το live chat του για να γράψω?
το έχει κάνει κανείς παιδιά?

Καλησπερα στην παρεα.
Θελω ενα player για tv monitor που εχω στην κρεββατοκαμαρα.
Ταινειουλες streaming απο τον κεντρικο υπολογιστη και web surfing.Εχω δει ενα μοντελο τις xiaomi το mi box.
Ξερει καποιος κατι για το εν λογο μηχανακι;Αξιζει ή να κοιταξω για κατι αλλο;
Εχετε κατι να προτεινετε;

Εδώ έχει αρκετή ποικιλία...

https://www.minya.gr/Android-TV

ΥΓ. Δεν έχω ψωνίσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Εδώ είναι οι αξιολογήσεις απο το skroutz...https://www.skroutz.gr/m/2531/Minya

Κυκλοφορησε και η minix το z64,ακριβουτσικο ομως οπως μας εχει συνηθισει η εταιρεια.122 ευρω η android 4.4.4 version και 147 ευρω(!!!!!) η windows 8.1 version.
Τελικα δεν θα ειναι dual boot.Πως θα καταφερουν να ανταγωνιστουν το pipo x7 των 82 ευρω,πραγματικα δεν το γνωριζω.
Ειμαι κατοχος του x7 και του χ8-h και συμπαθω την εταιρεια λογω των συχνων αναβαθμισεων,αλλα η διαφορα τιμης ειναι χαωδης.

http://promotion.geekbuying.com/pro..._medium=HPF&utm_campaign=PM_HPF_MINIX_Neo_Z64

http://www.coolicool.com/minix-neo-...dium=email&utm_campaign=st150123&currency=EUR

Πηρε κανεις το νεο minix Neo Z64 να μας πει εντυπωσεις?
Αυτο το android ή windows media player μπορει να παιξει bd-iso αρχεια με το πληρες τους μενου ακομα και αν ειναι 3d bd-iso αρχεια?

Καλημερα,θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο player δοκιμασμενο,μεταξυ 100-150 ευρω που να εχει γρηγορο wifi,να ειναι 3δ και να μπορω να εγκαταστησω popcorntime για να κανω streaming ταινιων.Επισης θελω να ρωτησω αν αυτο mede8er med600x3d wifi,μπορει να μου κανει αυτα που θελω.Ευχαριστω

το med δεν ειναι android και δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση εφαρμογων.
τι εννοεις γρηγορο wifi? σκοπευεις να στριμαρεις 3d ταινιες μεσω wifi?

Τώρα έχω ένα wdtv live wifi media player και στριμαρω ασύρματα μέσω του δικτύου μου ότι ταινία/σειρά θέλω από τους πέντε σκληρούς που έχω πάνω στο πισι.αυτό που θα ήθελα όμως είναι να " δείξω" ότι δείχνει η οθόνη του πισι στην τηλεόραση μέσω του media player.
Παρότι το media player έχει miracast από το πισι με win7 δεν μπορώ να στείλω την εικόνα του desktop.Μόνο βίντεο YouTube.
Σκεφτόμουν για android media player Μόνο και μόνο αν γίνεται να έχει browser για να μπορώ να βλέπω live streaming αγώνες από τα γνωστά σάιτ.γίνεται; κατεβάζεις πχ dolphin browser και παίζει flash?

Minix-Neo-Z64-mini-PC-1.jpg

Για όσους η αγορά ενός tablet, laptop ή νέας Smart TV φαντάζει δαπανηρή υπόθεση στις δύσκολες αυτές εποχές, η λύση έρχεται από την Minix, μια εταιρία που ειδικεύεται στα TV boxes. Μετά από μια σειρά επιτυχημένων mini PCs, λανσάρει δύο νέα προϊόντα, αφήνοντας τους επεξεργαστές Amlogic και RockChip που παραδοσιακά χρησιμοποιούσε, κάνοντας για πρώτη φορά άνοιγμα σε αυτούς της Intel.

Ο λόγος για τα Minix Neo Z64 και Neo Z64W που φέρουν τον Intel Z3735F στα 64-bit (χωρίς τη χρήση ανεμιστήρα για σύστημα ψύξης) και κυκλοφορούν σε εκδόσεις Android 4.4.4 KitKat και Windows 8.1 (32-bit) αντίστοιχα. Προσφέρουν ανάλυση Full HD (1080p output display) για σύνδεση οποιασδήποτε οθόνης μέσω HDMI 1.4, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, μνήμη RAM στα 2GΒ DDR3L, 10/100 Ethernet, 2 θύρες USB 2.0, ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 32GB με chip eMMC (5.0) που επιτρέπει πολύ μικρό χρόνο boot της συσκευής (10-15 δευτερόλεπτα), θύρα για είσοδο κάρτας microSD, ενώ τέλος εξοικονομεί έως 80% ενέργεια σε σχέση με τα παραδοσιακά Desktop.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εργοστασιακά υπάρχουν προ-εγκατεστημένες εφαρμογές όπως το XBMC, Skype κ.α. που θα απογειώσουν την μικρή αυτή συσκευή, μετατρέποντάς την στο απόλυτο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας.

Και τα δύο αρχικά παρουσιάστηκαν στην έκθεση IFA στο Βερολίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο η εμπορική τους διάθεση ξεκίνησε στις 23 Ιανουαρίου με την μορφή προ-παραγγελίας. Η έκδοση Android ξεκινάει από τα $145 (περίπου 130 ευρώ) και η έκδοση Windows από τα $175 (περίπου 156 ευρώ). Διαθέσιμο θα είναι σύντομα και στην Ελλάδα από επίσημο εισαγωγέα.

http://techblog.gr/computers/minix-neo-z64-mini-pc-with-intel-7824/

^^
Πάντως το tabletάκι/netbook της Asus που πήρα (το T100) με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το Windows 8.1 μηχανάκι της Minix και CCCP codecs δεν είναι και άσχημο.
Τα 1080p τα έπαιξε μια χαρά στην TV με HDMI. Ήταν περίπου 8 έως 10GB, 2 αρχεία. Οπότε και αυτό ανάλογα καλά θα παίξει με XBMC.

Έχω το tronsmart s89 elite και το έδωσα σε έναν φίλο μου. Στην αρχή δούλευε κανονικά, αλλά μετά από μερικές μέρες σταμάτησε να δείχνει εικόνα από HDMI. Το φωτάκι δείχνει ότι ανάβει, αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη σε όποια tv και αν δοκίμασα. Και το παράξενο είναι ότι μόλις δοκιμάσαμε και άλλο tronsmart s89 έπαθε και το δεύτερο τα ίδια..... Τί μπορεί να έχουν πάθει και τι μπορεί να φταίει?

Παρέλαβα μετα απο 40+ μέρες απο gearbest και εγω το minix 8h plus ,δεν το εχω δοκιμάσει εκτενως ,γιατί με χάλασε γιατί ήρθε με χαλασμένο hdmi καλωδιο και δεν ειχα άλλο πρόχειρο και εκανα διαδικασία ολόκληρη να ξηλωσω άλλο απο άλλο σπίτι .
Ειδα οτι ανάβει και δείχνει εικόνα ,έφαγαν οι κινέζοι μια χριστοπαναγια ,και το άφησα εδώ και δυο μέρες .
Θα επανέλθω.

Έχω το tronsmart s89 elite και το έδωσα σε έναν φίλο μου. Στην αρχή δούλευε κανονικά, αλλά μετά από μερικές μέρες σταμάτησε να δείχνει εικόνα από HDMI. Το φωτάκι δείχνει ότι ανάβει, αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη σε όποια tv και αν δοκίμασα. Και το παράξενο είναι ότι μόλις δοκιμάσαμε και άλλο tronsmart s89 έπαθε και το δεύτερο τα ίδια..... Τί μπορεί να έχουν πάθει και τι μπορεί να φταίει?

Νομιζω οτι απο κακη χρηση [πιεση στο βαλσιμο,πιεση στον τοιχο του hdmi κλπ]μαλλον εχει βραχυκυκλωσει η μια ακρη του hdmi
Kαθε συσκευη που θα συνδεεις με το καλωδιο αυτο η με την θα της χαλας ενδεχομενως την hdmi ,χωρις επιστροφη ισως

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες.
Δηλαδη επειδη ειναι χαλασμενο το καλωδιο να χαλας και την υποδοχη hdmi σε οποια συσκευη συνδεεις αυτο το καλωδιο.

Μου ακουγετε πολυ χλωμο κατι τετοιο γιατι κι εγω προσωπικα εχω βαλει καλωδια που ειχαν προβλημα σε πολλες συσκευες οπως τηλεορασεις και κονσολες και απλα μετα αλλαξα καλωδιο hdmi και ολα οκ δεν ειχαν κανενα προβλημα η υποδοχες hdmi των συσκευων που εβαλα το χαλασμενο καλωδιο.

Αν ηταν ετσι τοτε με καθε χαλασμενο καλωδιο hdmi θα καταστρεφαμε ολες τις συσκευες μας κατι που δεν νομιζω να εκαναν οι σχεδιαστες της hdmi θηρας οταν την σχεδιαζαν οποτε μαλλον κατι αλλο εχει τυχει στο φιλο ή σε εσενα και καταστραφηκε και η θηρα του μηχανηματος και οχι δεν φταιει αποκλειστικα το καλωδιο, μπορει να φταιει και το μηχανημα που να μην ειχε σωστη υποδοχη/θηρα hdmi.