Φυσικά, θέμα software είναι δεν έχει σχέση με το πληκτρολόγιο. Απλά δεν είναι σημειωμένα τα ελληνικά γράμματα πάνω τους.
εγώ είχα ένα mele f10 το οποίο ελληνικά δεν υποστήριζε ...
εχουμε καμια αποψη..?:ears:
@kostas y
αρα να παω σε 16gb rom για να εχω και χωρο για καποιες εφαρμογες.
υποθετω βεβαια,οτι απο την στιγμη που δουλευει οπως ενα android smartphone ή ταμπλετ,καποιες εφαρμογες θα μπoρουν να μετακομισουν στην sd.καλο ομως θα ειναι να υπαρχουν και τα παραπανω ram..
σαν υποστηριξη(συνεχης αναβαθμιση,καλυψη σε περπτωση βλαβης...)τι προτεινεις?να παω σε ενα beelink,ή ισχυει η ιδια πολιτικη για ολα?
Αν μπορείς να βρεις με 16GB σε καλή τιμή, σίγουρα δεν θα πάνε χαμένα. Με 8 πάντως δε νομίζω να έχεις πρόβλημα αν στήσεις μόνο Kodi και μερικές άλλες εφαρμογές (τα παιχνίδια είναι άλλη ιστορία, θέλουν περισσότερο χώρο). Δυστυχώς στο MXQ όπου έχω περάσει όλη τη βιβλιοθήκη μου (300 ταινίες και γύρω στα 2000 επεισόδια), τρέχω τώρα linux και δεν μπορώ να σου πω πόσα απο τα 8GB θα είχαν μείνει ελεύθερα με Android. Με linux (βασικό λειτουργικό+Kodi+βιβλιοθήκη) έχω γύρω στα 4GB ελεύθερα.αρα να παω σε 16gb rom για να εχω και χωρο για καποιες εφαρμογες.
υποθετω βεβαια,οτι απο την στιγμη που δουλευει οπως ενα android smartphone ή ταμπλετ,καποιες εφαρμογες θα μπoρουν να μετακομισουν στην sd.καλο ομως θα ειναι να υπαρχουν και τα παραπανω ram..
σαν υποστηριξη(συνεχης αναβαθμιση,καλυψη σε περπτωση βλαβης...)τι προτεινεις?να παω σε ενα beelink,ή ισχυει η ιδια πολιτικη για ολα?
Αν μπορείς να βρεις με 16GB σε καλή τιμή, σίγουρα δεν θα πάνε χαμένα. Με 8 πάντως δε νομίζω να έχεις πρόβλημα αν στήσεις μόνο Kodi και μερικές άλλες εφαρμογές (τα παιχνίδια είναι άλλη ιστορία, θέλουν περισσότερο χώρο). Δυστυχώς στο MXQ όπου έχω περάσει όλη τη βιβλιοθήκη μου (300 ταινίες και γύρω στα 2000 επεισόδια), τρέχω τώρα linux και δεν μπορώ να σου πω πόσα απο τα 8GB θα είχαν μείνει ελεύθερα με Android. Με linux (βασικό λειτουργικό+Kodi+βιβλιοθήκη) έχω γύρω στα 4GB ελεύθερα.
Για υποστήριξη...θολό τοπίο. Δεν ξέρω αν εταιρίες όπως η ΜΙΝΙΧ έχουν κάποιου είδους service στην Ελλάδα. Αξίζει όμως να δώσεις τα διπλά λεφτά; Εγώ θα έπαιρνα 2 media players![]()
εκτος και εαν παω στα 8gb rom και κοτσαρω και μια 32αρα sd.θα κανω δουλεια ετσι?
Αυτό κάνω κι εγώ.
Στο Tronsmart (με περιορισμό 2GB app space) ο Κόντης πιάνει γύρω στο 1GB και αυτό χωρίς βιβλιοθήκη και μόνο με 1-2 addons. Δυστυχώς δεν δίνει επιλογή για μετακίνηση στην κάρτα.
Αν κάνεις πλήρες στήσιμο και έχεις πολλές ταινίες, σειρές και πρόσθετα, υπολόγιζε μέχρι 3GB το πολύ. Αν πάρεις μηχανάκι με ενιαία μνήμη και με 6GB από τα 8 διαθέσιμα, θα σου μείνουν τα 3 ελεύθερα. Θα είσαι άνετα.
μηχανακι θα μας προτεινεις τελικα...?:grandpa:
Όχι
Δεν έχω δοκιμάσει αρκετά, για αυτό. Εγώ στάθηκα τυχερός με το MXQ S85.
Απο αυτά που διαβάζω όμως, αυτά με επεξεργαστή AMLogic (S805 ή S812) είναι καλύτερα για Kodi.
το παρηγγειλα τελικα Κωστη.
http://www.bee-link.com/beelink-product/Beelink-I826-Smart-Android-TV-Box.html
θα του κοτσαρω και μια 16αρα ή 32αρα και νομιζω οτι θα ειμαι κομπλε..:ADFADF1:
Θεριό!
Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι οτι δεν έχει Gigabit LAN αλλά έχει δυνατό (στα χαρτιά) WiFi.
Πόσα έδωσες;
απο gearbest 89 ευρω.
τωρα ενδοιαμεσα με τον γνωστο τροπο του πειπαλ και κρατησεις,ενα κατοσταρικο πρεπει να πηγε.
λες να εχω θεμα με την 100αρα lan?
ενα himedia 600Α που εχω,με 100αρα lan και streaming απο ενα zyxel server,δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα ακομα και σε αρχεια 40-50 gb.
βλεπω οτι κανει και εγγραφη μεσω hdmi και εχει και διπλη εικονα.τωρα πως λειτουργουν αυτα ακριβως δεν ξερω-οταν ερθει θα σας πω.
Καλούτσικη τιμή απο το μαγαζί, τα υπόλοιπα "έξοδα" δεν θέλω να τα σχολιάσω εδώ
Στο PC ούτε εγώ είχα πρόβλημα το 100στάρι δίκτυο, το Android όμως είναι διαφορετικό ζώο. Η διαχείριση της σύνδεσης δεν γίνεται το ίδιο καλά και ίσως υπάρχουν απώλειες.
Όπως και να 'χει, δεν θα πήγαινε χαμένο ένα 1000άρι.
Ένας υπολογιστής με Android είναι. Ό,τι κάνει ένα tablet το κάνει και αυτό. Να σκεφτείς οτι είναι τόσο παρόμοιο το λογισμικό τους που έχουν ακόμα και επιλογές για μπαταρία (φυσικά το media player δεν έχει μπαταρίαβαλτε με λιγο στο κλιμα των media android players.
απ`οτι βλεπω ειναι αρκετα ευελικτα και κανεις..παπαδες.
ισχυει π.χ οτι συνδεεται με χειριστηριο για παιχνιδια?
τι αλλα κολπακια εχει..?
Ένας υπολογιστής με Android είναι. Ό,τι κάνει ένα tablet το κάνει και αυτό. Να σκεφτείς οτι είναι τόσο παρόμοιο το λογισμικό τους που έχουν ακόμα και επιλογές για μπαταρία (φυσικά το media player δεν έχει μπαταρία).
Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για media player και δεν ξέρω πόσο καλά τα καταφέρνουν σε άλλα "καθήκοντα".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.