Android Media Player

Το πρόγραμμα που λες δεν είναι για αλλαγές λειτουργικού αλλα για απενεργοποίηση εφαρμογών στην εκκίνηση.

Το πρόγραμμα σίγουρα δουλεύει σωστά και μπορείς να βάζεις να τρέχει κανονικά το kodi.

Δεν το εχω δοκιμάσει. Στο Freaktab πάντως λένε οτι μπορείς να ξαναβάλεις το αρχικό λογισμικό.

Κάτι λαστ. Εσύ έχεις κανένα παράπονο από το mxq; Άμα έπαιρνες τώρα ανάμεσα στο mxq,Chiptrip MXV S805 και mxiii ποιο θα έπαιρνες και γιατί; Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια

Το πρόγραμμα σίγουρα δουλεύει σωστά και μπορείς να βάζεις να τρέχει κανονικά το kodi.
Έτσι όπως το έγραψες, δεν κατάλαβα οτι θέλεις κάτι που να τρέχει το Kodi στην εκκίνηση. Υπάρχει και το πιο εξειδικευμένο XBMC Launcher

Κάτι λαστ. Εσύ έχεις κανένα παράπονο από το mxq; Άμα έπαιρνες τώρα ανάμεσα στο mxq,Chiptrip MXV S805 και mxiii ποιο θα έπαιρνες και γιατί; Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια
Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα στα χέρια μου το δεύτερο MXQ. Έχει νεότερο λογισμικό (111k) Και το Kodi που έχει που δημιουργεί πρόβλημα στις ταινίες με AR 2,35:1. Τις "ξεχειλώνει" σε 16:9. Με αναβάθμιση σε 15.2 διορθώνεται. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω με Android και ίσως υπάρχουν προβλήματα που ξεχνάω.
Μάλλον καλύτερο απο το Chiptrip

To MXIII-G είναι σε άλλη κατηγορία. Θα το έπαιρνα να υπήρχε σταθερή έκδοση Openelec.

Έτσι όπως το έγραψες, δεν κατάλαβα οτι θέλεις κάτι που να τρέχει το Kodi στην εκκίνηση. Υπάρχει και το πιο εξειδικευμένο XBMC Launcher
Α ωραίο και αυτό δεν το ήξερα

Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα στα χέρια μου το δεύτερο MXQ. Έχει νεότερο λογισμικό (111k) Και το Kodi που έχει που δημιουργεί πρόβλημα στις ταινίες με AR 2,35:1. Τις "ξεχειλώνει" σε 16:9. Με αναβάθμιση σε 15.2 διορθώνεται. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω με Android και ίσως υπάρχουν προβλήματα που ξεχνάω.
Μάλλον καλύτερο απο το Chiptrip

To MXIII-G είναι σε άλλη κατηγορία. Θα το έπαιρνα να υπήρχε σταθερή έκδοση Openelec.
Αχά φαντάζομαι όμως πως δεν θα υπάρχει θέμα με openelec απλά το update το χάλασε.. Αυτό με το να υπήρχε σταθερή έκδοση openelec δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.

Να βάλεις ανεμιστήρα και τα heat αυτοκόλλητα
ξέχασα να ρωτήσω - συνηθησμένος με ανεμιστήρες στα παλιά κλασικά player boxes - όλα αυτά τα andro-κινεζάκια έχουν ανεμιστηράκι επάνω στον επεξεργαστή?

Αχά φαντάζομαι όμως πως δεν θα υπάρχει θέμα με openelec απλά το update το χάλασε.. Αυτό με το να υπήρχε σταθερή έκδοση openelec δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.
To Οpenelec τρέχει άψογα στο MXQ.

Για το ΜΧΙΙΙ δεν έχει βγει Οpenelec "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα του. Απλά τρέχουν εκδόσεις για αλλα μηχανάκια και δεν έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά.

ξέχασα να ρωτήσω - συνηθησμένος με ανεμιστήρες στα παλιά κλασικά player boxes - όλα αυτά τα andro-κινεζάκια έχουν ανεμιστηράκι επάνω στον επεξεργαστή?
Μια ψήκτρα, στην καλύτερη περίπτωση.

quote_icon.png
Originally Posted by Kostas_Y
Δεν μπορώ να καταλάβω...φτιάχνουν air mouse για media players και σπάνια βάζουν πλήκτρα Play\Pause και σχεδόν ποτέ Stop.

Κάτι τέτοιο είναι πιο βολικό, νομίζω.

και που είναι τα δεξί+αριστερό πλήκτρα mouse σ'αυτο ? Στα άλλα το γράφουν καθαρά ποια είναι.
:ears:

απαπα..!!μακρυα...

Δεν ειναι καμια τρομερη διαδικασια πιο δυσκολο ειναι να αλλαξεις λαστιχο :)
και επισης την μοντα πιο πολυ την κανουμε για το καλοκαιρι με τις θερμοκρασιες
που εχουμε στην Ελλαδα, εγω προσωπικα εχω 2 Pipo x7&x7s το ενα το χρησιμοποιω σαν media player & το αλλο σαν desktop pc,
για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο σε σχεση με ενα nuc που κανει 300+ αποψη μου παντα.
Απλα η μοντα θα σας βγει κατα προσεγγιση 20 ευρω χωρις ανεμιστηρα που εχω βαλει εγω, αντε με τον ανεμιστηρα 30.
Και με τα 10αρια τα pro επανω μετα ξεμπερδευεις δεν ξανα ασχολεισαι μετα.

Δεν ειναι καμια τρομερη διαδικασια πιο δυσκολο ειναι να αλλαξεις λαστιχο :)
και επισης την μοντα πιο πολυ την κανουμε για το καλοκαιρι με τις θερμοκρασιες
που εχουμε στην Ελλαδα, εγω προσωπικα εχω 2 Pipo x7&x7s το ενα το χρησιμοποιω σαν media player & το αλλο σαν desktop pc,
για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο σε σχεση με ενα nuc που κανει 300+ αποψη μου παντα.
Απλα η μοντα θα σας βγει κατα προσεγγιση 20 ευρω χωρις ανεμιστηρα που εχω βαλει εγω, αντε με τον ανεμιστηρα 30.
Και με τα 10αρια τα pro επανω μετα ξεμπερδευεις δεν ξανα ασχολεισαι μετα.

δηλαδη ολα αυτα τα mini pc θελουν οπωσδηποτε μοντα..?

quote_icon.png
Originally Posted by Kostas_Y
Δεν μπορώ να καταλάβω...φτιάχνουν air mouse για media players και σπάνια βάζουν πλήκτρα Play\Pause και σχεδόν ποτέ Stop.

Κάτι τέτοιο είναι πιο βολικό, νομίζω.

:ears:
Αν το αγοράσω, θα σου πως στα σίγουρα. Για την ώρα, υποθέτω οτι είναι στο μακρύ πλήκτρο κάτω απο τα βελάκια.

απαπα..!!μακρυα...

δηλαδη ολα αυτα τα mini pc θελουν οπωσδηποτε μοντα..?

δεν ειναι απαραιτητο και στα mini pc & στα android απλα εγω προσωπικα τα ανοιγω και τα μονταρω για καλυτερη ψυξη.
Ο λογος ειναι οτι και στις 2 περιπτωσεις βαζουν μια ψυκτρουλα τις πλακας λογο κοστους εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις.

εγω προσωπικα εχω 2 Pipo x7&x7s το ενα το χρησιμοποιω σαν media player & το αλλο σαν desktop pc,

Θα συμφωνήσω εν μέρει. Επειδή έχω αντίστοιχο δυνατοτήτων tablet της Asus (το T100TAM) είναι πολύ καλό για browsing, ελαφριές εφαρμογές, kodi και MPC-HC χωρίς επιπλέον φίλτρα. Αν του βάλεις ffdshow είναι οριακό (με CPU στα ύψη), madvr απλά βλέπεις frame-frame και ξεχνάς 4k.
Σαφέστατα καλύτερο το pipo από οποιοδήποτε android box όσον άφορα ειδικά συμβατότητα και ευκολία.

Μιλάω προσωπικά τώρα basvap για την δουλειά που τα πήρα με έχουν υπέρ καλύψει και τα δύο kodi που χρησιμοποιώ εγώ απροβληματιστο τώρα για 4k δεν με ενδιαφέρει προς το παρών τουλάχιστον γιατί δεν έχω τηλεόραση 4k αν και είμαι προς αναζήτηση νέας τηλεόρασης δεν πιστεύω να κινηθώ προς 4k.

παιδιά επειδή δεν είναι δυνατόν να διαβάσω 3000+ posts , τι προτείνετε για ένα απλό streaming για χάζεμα; Θα συνδεθεί με την Kuro, επομένως DTS-HD master ΔΕΝ μ' ενδιαφέρουν ούτε 4Κ κλπ. *

Αυτό ή αυτό;
http://www.ebay.co.uk/itm/MXQ-KODI-...orts-Movies-/151833153150?hash=item2359f60e7e
http://www.ebay.co.uk/itm/Amazon-Fi...-1-DAY-SALE-/151832749141?hash=item2359efe455

Το amazon παίζει υποχρεωτικά μόνο με wifi επομένως λογικά θα ρίχνει την ταχύτητα έτσι δεν είναι;

Και η πιό σημαντική ερώτηση: Επειδή δεν έχω vdsl (το roller coaster του (π)ΟΤΕ θ' αργήσει να περάσει:tdown: ) , είμαι στα 12mbps . Θα παίζει HD ή θα μου σπάει τα νεύρα στο buffering;

* έχω καλό NAS με 30TB για σοβαρές δουλειές.