Android Media Player

το Mini x7 βλέπω να μην είναι πια στα προτεινόμενα σας.το οποίο έβγαλε update χτες μάλιστα.
MINIX NEO X7 20130822 (version 004) 4.2.2 firmware
Release Date: 2013-08-22
Change log:
1.) Fixed Factory data reset bug;
2.) Fixed mouse unable to wake up event;
3.) Fixed shut down bug, added blinking sleep status LED;
4.) Added HDMI and SPDIF passthrough options;
5.) Improved DDR stability;
6.) Added support for Logitech C525, C920 web cameras;
7.) Fixed screenshot bug;
1080 kernel version will come up if you guys are happy and feel OK with this version!

Απάντηση: Re: Android Media Player

Τελικά υπάρχει αρκετή προσδοκία για XBMC σε όλα αυτά να νέα μηχανάκια αλλά από οτι βλέπω και αρκετή δόση ασάφειας τεχνικών χαρακτηριστικών και θολό μέλλον για πολλά από αυτά!

Η υπομονή λοιπόν μπορεί να είναι αρετή και πιθανότατα θα μας αποτρέψει από μια βεβιασμένη αγορά αλλά τι να κάνω που το θέλω τώρα? LOL

Κάνε λίγο υπομονή ...
Σεπτέμβρη θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις σε θέμα firmware τουλάχιστο σε θέμα MX2 - Ouya... και σε hardware από Pivos...

(ή αλλιώς αγοράζεις τώρα... και μας λες τις εντυπώσεις σου :) )...

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Αν το ήθελα λόγω τεχνολογικής διαστοφής, που πιθανότατα να με διακατέχει, θα το είχα (κάποιο από όλα) αγοράσει ήδη και θα παρέθετα τις εντυπώσεις μου.
Ο λόγος όμως της βιασύνης μου είναι πως πρέπει* να αγοράσω άμεσα mp και ψάχνω όπως πάντα "το φτηνότερο και το καλύτερο"!

*Τα "πρέπει" βέβαια εμέις τα φτιάχνουμε...!

βρε παιδιά καμιά πρόταση και για μένα τον αδαή ,καλό είναι για αυτά που το θέλω αυτό που σας έδειξα με το ποιο πάνω link η να κοιτάξω και αυτά που λέει ο φίλος xamurabi πιο πάνω?
και επίσης και κάτι άλλο: για αγορά από geekbuying.com πια επιλογή να επιλέξω για αποστολή για να μην πληρώσω τελωνείο? ευχαριστώ

βρε παιδιά καμιά πρόταση και για μένα τον αδαή ,καλό είναι για αυτά που το θέλω αυτό που σας έδειξα με το ποιο πάνω link η να κοιτάξω και αυτά που λέει ο φίλος xamurabi πιο πάνω?
και επίσης και κάτι άλλο: για αγορά από geekbuying.com πια επιλογή να επιλέξω για αποστολή για να μην πληρώσω τελωνείο? ευχαριστώ

Talstar και γω αυτό μάλλον θα έπερνα (αν έπερνα κάτι) τώρα. Είναι και γρήγορο και με πολλά καλούδια και desktop (!) και ΜΙΝΙΧ..Αν βγει σαν ποιότητα κατασκευής όπως και τα προηγούμενα της minix θα είναι άψογο..Χολένει βέβεαια στο firmware αλλά η νέα μόδα είναι τα RK3188 οπότε οι devs έχουν ήδη πέσει πάνω τους..Όσο για το gb είναι αξιόπιστο site (έχω παραγγείλει ουκ ολίγες φορές) σου δίνουν δωρεάν tracking number (που μπορείς να το παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή). Υπόψιν δεν πληρώνεις έτσι κι αλλιώς τελωνείο για τα Κινέζικα (δούλευα στα ταχυδρομεία και ξέρω) έρχονται σαν gift ;). Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι..Το μόνο "κακό" πως ψιλοαργούν να ρθουν (~1 μήνα)..

Από τα "4 πύρηνα στικάκια" λένε πως και αυτό είναι καλό

http://www.geekbuying.com/item/Tron...x-RK3188-Quad-Core-2G-8G-BT-Black-315155.html

Last edited:
σε ευχαριστώ φίλε μου. αυτοί λένε σε 7-15 μέρες παραλαβή :bigcry:

Όχι για Ελλάδα.. Να υπολογίζεις από 20 (min) έως 30+ μέρες (max)..Να σκεφτείς πως από τη στιγμή που θα πατήσει στην Ελλάδα (αεροδρόμιο) μέχρι να σου το φέρει ο ταχυδρόμος θέλει 7 μέρες:furious3:

..... από τη στιγμή που θα πατήσει στην Ελλάδα (αεροδρόμιο) μέχρι να σου το φέρει ο ταχυδρόμος θέλει 7 μέρες:furious3:

Η ζωή κυλάει αργά στο Τενεσί ......:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

..... και ψάχνω όπως πάντα "το φτηνότερο και το καλύτερο"! ...!

Όλα είναι κοντά στην τιμή...

Θέμα "καλύτερου" δεν υφίσταται...

Προς το παρόν αναζητούμε το λιγότερο προβληματικό :)

και κάτι άλλο "ωραίο" σχετιμά με τo XBMC των Android Players ..

Δεν δουλεύουν σωστά τα πλήκτρα Esc, LALT, LShift, Backspace... των usb πληκτρολογίων λόγω λάθους στο source code του XBMC (Android)...

Αναμένεται διόρθωση...
(το ανακάλυψα κατά το beta testing του ΜΧ2 .. νόμισα ότι έφταιγε το πλητρολόγιο στην αρχή... μετά το ΜΧ2... αλλά τελικά είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ των android players)...

Κοινώς χρειάζεται και πληκτρολόγιο και Remote.... !!!!! :SFGSFGSF:

Όχι για Ελλάδα.. Να υπολογίζεις από 20 (min) έως 30+ μέρες (max)..Να σκεφτείς πως από τη στιγμή που θα πατήσει στην Ελλάδα (αεροδρόμιο) μέχρι να σου το φέρει ο ταχυδρόμος θέλει 7 μέρες:furious3:
τραγικό!!!! 30 ημέρες??:furious3:

να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. θέλω να κάνω από αυτούς μια μαζική παραγγελιά για μένα και κάτι φίλους άξιας 1500$ , θα πληρώσω τελωνείο??/:AFADF0:
υπάρχει τρόπος να το αποφύγω η θα την πατήσω??:violent-smiley-030:

τραγικό!!!! 30 ημέρες??:furious3:

να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. θέλω να κάνω από αυτούς μια μαζική παραγγελιά για μένα και κάτι φίλους άξιας 1500$ , θα πληρώσω τελωνείο??/:AFADF0:
υπάρχει τρόπος να το αποφύγω η θα την πατήσω??:violent-smiley-030:

Το πακέτο θα είναι πολύ μεγάλο...

και δώρο να γράψουν ότι είναι οι Κινέζοι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για έλεγχο...

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Το πακέτο θα είναι πολύ μεγάλο...

και δώρο να γράψουν ότι είναι οι Κινέζοι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για έλεγχο...

Εκτός αν γράψεις στους Κινέζους να στα στείλουν σε "πακέτα" και όχι όλο μαζί για να μην κινήσεις υποψίες στο ΚΔΑ Αεροδρομίου..

σπασε τις παραγγελιες απο μονος σου. αφου τα μεταφορικα τσαμπα ειναι ουτως η αλλως. εγω 3 φορες εχω παρει tablet απο εκει κι εκανε 15-20 μερες

καλημέρα. talstar εμένα το minix 5 μου είχε έρθει ακριβώς σε 15 μέρες.

Και ένα tip:

Όσοι θέλουν το sixaxis app να τους δουλεύει κανονικά και κάθε φορά που bootάρει το μηχάνημα να γίνεται insmod το module (με βάση αυτό το blog http://www.freaktab.com/showthread....-Axis-Joy-Center-to-my-ROMs&highlight=sixaxis) να ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ 4.2.2 στο μηχανημα τους. Δεν το έχω διαπιστώσει αλλά νομίζω πως δεν δουλεέυει σε 4.2.2 ρομς. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως (ακόμα) σε κανένα 4πύρηνο με 4.2.2 δεν θα δουλέψει το sixaxis, μιας και για να λειτουργήσει το πιο πάνω tip χρειάζονται:

Notes:
1) This module only works on 4.1.1. It will not insmod on 4.2.2 ROMs.
2) You must be running a ROM that supports init.d for the instructions to work. Like one of my ROMs (e.g Finless Bob).

Κάποιος φίλος όμως στο blog είπε πως το sixaxis δούλεψε και σε 4.2.2 custom rom (!). Πρακτικά, αυτό που συμβαίνει όταν τρέχεις το app είναι να αντιλαμβάνεται το μηχανημά μας ως μηχανημα ΧΩΡΙΣ TOUCHSCREEN. Λογικό, αφού δεν έχει.. Εκεί κρασσάρει και δεν μπορείς να συνεχίσεις. Και αυτός ειναι και ο μοναδικός λόγος που δεν έχω πάει σε 4.2.2 ακόμα..

Αν κάποιος από εσάς διαθέτει quad core tv stick + επίσημη ή και custom rom (finless) 4.2.2 ας τρέξει το sixaxis (last version 0.65) να μας πει αν δουλεέυει ή όχι plz γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον..Αν βγάλει μηνυμα "No touchscreen found" ή κάτι τέτοιο δεν..

Συμφορουμίτες καλησπέρα. Μιας και θέλω κι εγώ ένα τέτοιο -tv box- διάβασα το πολύ κατατοπιστικό νήμα (ναι, όλο). Θα ήθελα να ρωτήσω ποιό θα προτείνατε για χρήση μόνο με wi-fi, και αποκλειστικά θέαση τηλεοπτικών εκπομπών που ανεβάζουν τα κανάλια στο διαδίκτυο (ξένα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία) και κανένα βίντεο στο youtube.
Σήμα σχετικά καλό (8 μέτρα απόσταση,μεσολαβεί τοίχος), το hyundai tablet που έχω (που δεν σκίζει από λήψη, αλλά είναι ανεκτό για τη χρήση που κάνω) δείχνει μέση ένταση.

Πολύ μου αρέσει η ιδέα ενός στικ (πχ. ΜΚ808Β, αρκετό γι αυτά που θέλω) με φοβίζει όμως η λήψη. Δεν μπορώ να πάω πάνω από τα 80-85 $.

Έχει κανένας άποψη γι'αυτό? http://www.geekbuying.com/item/CX-803II-Android-4-2-Google-TV-Box-Dual-core-Rk3066-2G-RAM-8G-w--BT-HDMI-external-Antenna-White-314771.html

Ή αυτό: http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-CX-919-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-OS-Rockchip-RK3188-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-Dongle-HDMI-HDD-Player-2G-8G-BT-HDMI-External-Wifi-Antenna-Black-316975.html

Με δελεάζει το εξωτερικό κεραιάκι.

Είδα επίσης ότι προτάθηκε και αυτό -ενδιαφέρουσες προδιαγραφές επίσης:
http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Re: Απάντηση: Android Media Player

Κωσταντινε καλησπερα κ καλώς ηρθες..Όσο αναφορα και τα 3 στικάκια αυτά φαίνεται να χουν καλη wifi λήψη μιας και εχουν εξωτερική κεραια. Αν ψαχνεις λοιπον μονο και μονο καλή ληψη μεσω wifi, αναγκαστικα πας σ ενα μηχανημα με εξωτερικη κεραια (υπαρχουν και αλλα, οχι μονο αυτα..).

Οσο αναφορα το harsware το 1ο φορά τον 3066 ενώ οι αλλοι 2 τον 3188. Ο τελευταιος ειναι καινουργιος, στα χαρτια ποιο γρηγορος αλλα ακομα στο λογισμικο χολένει, ενω εχει και 2-3 θεματακια (πχ με το χασιμο framerate κατα το playback) τα οποια ομως σιγα σιγα διορθωνονται.

Συνεπως αν θες να "επενδυσεις" καπου (οτι ειδους επενδυση και αν ειναι γιατι καθε μερα βγαινουν και αλλα μοντελα) πας σε λυση 3188 - αλλα θα περιμενεις λιγο καιρο για ενα πραγματικα καλο firmware.

Στα λεφτα που θες να δωσεις, καλη ληψη εχουν τα minix μηχανηματα (neo g 4, neo x 5, neo x 7 που ειναι και η ναυαρχιδα) οποτε εχεις πληθωρα προτασεων..