Android Media Player

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά εγώ ο ψιλό-χοντρό άσχετος με τα Android Media Player......
Εμενα με ενδιαφέρει με τις εν λόγω συσκευές να βλέπω τα τηλεοπτικά (και τοπικά) κανάλια online μέσω ιντερνετ
Πέρασα στον υπολογιστή μου το XBMC και είμαι σχετικά ευχαριστημένος.
Αν αγόραζα ένα Android Media Player σε συνεργασία με το XBMC θα μου πρόσφερε κάτι παραπάνω για τον σκοπό που το θέλω σε σχέση με το Λαπτοπ μου??
Τι λέτε??

Άνετα.... στα mkv χωλαίνουν...

Έχουμε νέα απο το XBMC:

Android Hardware Decoding

It’s been a long time coming, but we are excited to announce that hardware decoding of video has finally made its way to the XBMC for Android platform. The most important caveat is that the implemented hardware decoding does not support AmLogic or Allwinner chipsets, and it does require Android 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) or higher to run. With that said, the more popular tablets sold in the past year, such as the Nexus 7 and 10, should work quite well with this alpha, and users are welcome to discuss their experiences in the comments below. Kudos to Koying for his work on this project.

http://xbmc.org/xbmc-13-gotham-august-cycle/

Άνετα.... στα mkv χωλαίνουν...

Τι εννοείς??
Εγώ ρώτησα τι παραπάνω προσφέρει αν προσφέρει το Android Media Player σε σχέση με ένα Λαπτοπ με XBMC σε ότι αφορά τα live stream ??

να ρωτήσω κάτι, σε αυτά τα μηχανάκια, κλασικές εφαρμογές που έχουμε στα κινητά/τάμπλετ μας (π.χ. ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το IP CAM VIEWER) παίζουν?

Re: Απάντηση: Android Media Player

να ρωτήσω κάτι, σε αυτά τα μηχανάκια, κλασικές εφαρμογές που έχουμε στα κινητά/τάμπλετ μας (π.χ. ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το IP CAM VIEWER) παίζουν?

To περισσότερα stick και γενικά αυτά που έχουν τσιπακι όπως τα ταμπλετ παίζουν..... το 'δικό σου' που έχει περίεργο της hyuwei..... θα σου πω όταν μου το στείλουν. :jester:

Τώρα δοκιμάζω το νέο xbmc σε δύο ταμπλετ με το ίδιο αρχείο ελαφρυ 1080p ασύρματα στο ένα παίζει οριακά, στο άλλο δεν παίζει καλά ...για λίγο. Έχουν διαφορετικά τσιπάκια που υποστηρίζουν hw acceleration και ειναι το περίπου ισοδύναμα..... αυτό που κολλάει ελαφρώς είναι λίγο πιο δυνατό στα μέτρο προγράμματα.

Last edited:
Γνωρίζει κανείς εάν μπορείς να έχεις torrents σε android media player και να έχεις και απομακρυσμένο έλεγχο όπως μπορείς με άλλα media players μέσω transmission και dyndns?

Παιδιά καλησπέρα.Μολις σήμερα παρέλαβα αυτό http://cnzx.en.alibaba.com/product/...h_Quad_Core_A9_Processor_RC_11_air_mouse.html το android media player.Το πρόβλημα είναι ότι δεν φορτώνει τις ταινίες από το putlocker και γενικά από τα site με ταινίες .Από σήμα wifi κανένα πρόβλημα, δεν έχω αποσυνδέσεις παρόλο που έχω τοίχο ανάμεσα από το ρουτερ και την τηλεόραση.Στο youtube τα βίντεο πάνε σφαίρα!.Εχει flash player 11.1 και δεν δέχεται download νεότερη έκδοση.Κάποιος καμιά ιδέα τι να κάνω?

Τι ακριβώς εννοείς? Πως δεν μπορείς να δεις καμμία ταινεία online? Ούτε τύπου youtube? Δοκίμασες να του βάλεις αυτήν την έκδοση?

Last edited:
Ερώτηση: Προσωπικά δεν ασχολούμαι,αλλά για να μου φύγει η απορία.
Έστω mkv τυχαίο. Υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι κωδικοποιημένο ώστε να μην μπορεί εξ' ορισμού να εκμεταλλευθεί hardware acceleration?

Ερώτηση: Προσωπικά δεν ασχολούμαι,αλλά για να μου φύγει η απορία.
Έστω mkv τυχαίο. Υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι κωδικοποιημένο ώστε να μην μπορεί εξ' ορισμού να εκμεταλλευθεί hardware acceleration?

ναι, αν δεν πληροί τις προδιαγραφές του DXVA (κάποιες επιλογές που πρέπει να επιλεγούν-χρησιμοποιηθούν κατά το encoding). Δύσκολα πλέον όμως θα βρεις τέτοια...

(αν θυμάμαι καλά όμως, είναι (όλα? κάποια?) που λένε L5.1, και όλα τα hi10p. Και δεν αφορά μόνο τα android media players, αλλά γενικότερα... π.χ. και στο πισί με MPC-HC δεν θα παίξει h/a από την iGPU, αλλά θα γινει μέσω του CPU/software decoding...)

Απάντηση: Re: Android Media Player

Τι ακριβώς εννοείς? Πως δεν μπορείς να δεις καμμία ταινεία online? Ούτε τύπου youtube? Δοκίμασες να του βάλεις αυτήν την έκδοση?
Για να καταλάβεις μπαίνω στο tainiesonline.ucoz.com για παράδειγμα.Επλέγοντας να ξεκινήσει η ταινία μεσω του putlocker μου βγάζει the file is loading.Μέχρι την άλλη μέρα να περιμένεις θα τη φορτώνει ακόμα.Προσπάθησα να βάλω το mozilla μήπως είναι θέμα browser μέσω του googleplay αλλα δεν μπόρεσα γιατί λέει δεν βρέθηκε κατάλληλη συσκευή!Σήμερα πάλι κάθε λίγο και λιγάκι μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας(security warning) σχεδόν σε κάθε σελίδα που ανοίγω ακόμα και στην αρχική google.Από το youtube όλα τα βίντεο τα παίζει και τα φορτώνει πολύ γρήγορα.Θα βάλω αυτή την έκδοση που μου προτείνεις και θα επανέλθω.Πάντως αυτό που έχω δεν γράφει tronsmart.Μήπως είναι μαιμού:chinscratch:

Last edited:
Το κατεβασα αλλά το πρόβλημα παραμένει.Βασικά φαίνεται ότι το κατέβασε αλλά δεν το ανοίγει(κάνοντας κλικ επάνω γραφει file can't open).Το εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω είναι ασπρόμαυρο στα downloads.

Είδα ότι κατεβάζοντας τη ταινία στο putlocker μετα παίζει κανονικά.Αλλα απευθειας streaming χωρις κατέβασμα δεν κάνει.Επίσης δεν παίζει τα λινκ των αγώνων στο sportlemon(no playable sources found).Μήπως θέλει και άλλον player εγκατάσταση?Δεν ξέρω.HELP.:SFGSFGS5:

Re: Απάντηση: Android Media Player

Είδα ότι κατεβάζοντας τη ταινία στο putlocker μετα παίζει κανονικά.Αλλα απευθειας streaming χωρις κατέβασμα δεν κάνει.Επίσης δεν παίζει τα λινκ των αγώνων στο sportlemon(no playable sources found).Μήπως θέλει και άλλον player εγκατάσταση?Δεν ξέρω.HELP.:SFGSFGS5:

Μπορεί να φταίει απλά το app. Όσο για το no playable sources found (υποθετω εννοεις στο σιτε αυτο http://www.frombar.com/) ο internal web player καμμια φορά μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Σε αλλο λινκ ομως παιζει κανονικα..Δοκιμασε και το λινκ που σου δωσα και πες μας

Τα νέα ΜΚ888 θα περπατήσουν άραγε σαν τα 808? 'Εχει αρχίσει και τα ψιλοπαίζει το WDTV της κρεββατοκάμαρας και σκεφτόμουνα ένα τέτοιο http://www.focalprice.com/EH0241X/A...e_CortexA9_Processor_Mini_Android_TV_Box.html για να παίζει τις ξένες σειρές (οπότε δεν πειράζει που δεν έχει 24p για την ώρα) και να έχω και internet/ψευτοgames χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω το netbook στο κρεββάτι.

Επίσης κάναν player που να μπορεί να δει απευθείας τα shares του Server 2008R2 που έχει μέσα όλες τις ταινίες/σειρές μου, ξέρουμε? Ή η μόνη λύση είναι το Xbmc?

Επίσης κάναν player που να μπορεί να δει απευθείας τα shares του Server 2008R2 που έχει μέσα όλες τις ταινίες/σειρές μου, ξέρουμε? Ή η μόνη λύση είναι το Xbmc?

Εγώ χρησιμοποιώ το bubbleupnp (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp). Δεν μπορώ να σου πω 100% πως θα δουλέψει αλλά εμένα μου χει λύσει τα χέρια..

To bubbleupnp το έχω στο κινητό, αλλά μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο για να το δουλέψει γυναίκα και παιδί. Μάλλον θα το χτυπήσω το MK888 και θέλω να πιστεύω ένα avi σε stereo θα το παίξει χωρίς θέματα στην 32άρα μέσα από XBMC...

Παιδιά συγγνώμη για την ερώτηση αλλά χρειάζομαι βοήθεια και απο τις πολλές σελίδες που διαβασα εδω άκρη δεν εβγαλα ακόμα. Σκέφτομαι να πάρω το ΜΚ 808 μετά απο πρόταση φίλου. όμως διαβάζω οτι έχει πρόβλημα στο wifi. Αν είναι ακριβώς δίπλα στο ρούτερ (1μ) θα εχει πρόβλημα? Η τελος πάντων κάτι ανάλογο υπάρχει να μην έχει πρόβλημα? Καλώδιο lan υπάρχει περίπτωση να μπει? Ευχαριστώ

Last edited:
Αν ειναι διπλα στο wifi δεν θα εχεις προβλημα. Καλωδιο lan μπορει να παρει μεσω ανταπτορα usb to lan. Πουλανε στο ebay με 5-10 ευρω περιπου.

Δηλαδη το θέμα του είναι οτι εχε μικρή κεραια και δεν εχει καλή ληψη. Κατα τα άλλα οκ?
Επίσης επειδή βλέπω οτι έχει διάφορα μοντέλα. Πποιο ειναι το ποιο εμπορικό - καλό σε σχεση με τα άλλα

Last edited: