Android Media Player

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

τα nuc βγαινουν πανακριβα και θελουν μεγαλη προσοχη στην ψυξη...αλλιως ανθρακες ο θησαυρος...

με λιγοτερα παιρνεις refurbished pc...

και εγω xbmc box ψαχνω πια...και το ψαχνω εδω και εναμιση χρονο και παρακολουθω απο κοντα τις εξελιξεις...

ουτως ή αλλως δε νομιζω πως εκμεταλλευεται στο gui το xbmc παραπανω απο ενα πυρηνες...

στη θεαση και στην αναπαραγωγη αδυνατουν να παρουν το πληρες ευρος της gpu διοτι ο κωδικας ειναι κλειστος...

εαν δεν ηταν αρκετοι οι επεξεργαστες σε δυναμικοτητα,ακομα και οι μονοπυρηνοι,αυτα τα μηχανακια θα ειχαν θεμα και με το δικο τους player,πραγμα που δε συμβαινει...

αρα...απο οσο μπορω να καταλαβω το θεμα ειναι η μη αξιοποιηση των γραφικων...

βεβαια απο οτι φαινεται με το Gotham θα λυθουν σε πολλα μηχανακια τα προβληματα...

παντως οτι και να λεμε το xbmc ειναι πολυ μπροστα σα προγραμμα και πανω απο ολα free (μακαρι να μεινει και ετσι)...
ειδικα με λιγο ψαξιμο και παραμετροποιηση και προσθηκη addon,ειναι μια πληρεστεροτατη προταση media center ακομα και σε λειτουργιες που οι περισσοτεροι αγνοουμε...

δυστυχως ομως, για την ωρα, δεν ειναι ευρεως συμβατο με πολλα μηχανακια...αλλα που θα παει...υπομονη...

γιατι εαν το Gotham παιξει απροβληματιστα σε μετριου hardware μηχανακια,ενδεχομενως η Amlogic και κυριως η Allwinner να υπαναχωρησουν στις πολιτικες τους ως πιο διαδεδομενες,και να ταρακουνηθουν απο την απωλεια κομματιου της αγοραστικης πιτας...

βεβαια μη ξεχναμε πως αυτα τα μηχανακια ειναι στα σπαργανα ακομα...ζουμε τα πρωτα τους βηματα...ιδωμεν...

Δεν διαφωνώ ότι τα NUCοειδή είναι ακριβά/ακριβότερα. Ομως έχουν (σχεδόν) λυμένα (σαν πλήρη ΠιΣί που είναι, με απλά "ανύπαρκτο" μέγεθος) όλα αυτά που συζητάμε εδώ και πολλές πολλές σελίδες...

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Προς τα εκεί βλέπω να πηγαίνω στο τέλος. Αρκεί να βρω Rpi τόσο όμορφο όσο μερικά Android boxes

Δεν έχεις άδικο.Και οι πιο πολλές θήκες είναι διαφανείς. Δες εδώ όμως http://raspberrypi.rsdelivers.com/product/rs/raspberry-pi-type-b-case-black/caseblk.aspx

Συνεπώς λύθηκε και αυτό. Όσο για τα 12Mbit της ταινείας εγώ στο κινητό και με την 12.2 στα 8mbit μου τα "σκαλώνει". Στα 4.5 mbit και mts αρχείο πάλι έχω θέμα. Σε απλά sd files με bitrate έως και 6-7 παίζουν ικανοποιητικά.
Το ίδιο περίπου και στην 13a, δεν είδα μεγάλη διαφορά. Δεν ξέρω αν φταίει και ο τύπος του αρχείου (πχ avi, mts, mp4 κλπ)..Φαντάζομαι πως αυτό που σκαλώνει το xbmc είναι η μεγάλη ανάλυση (hd) της ταινείας και όχι τόσο το bitrate της..

Έχει κάποιος εμπειρία από το Turbo-X Android TV Box?
Μπορεί να μου πει κάποιος τα θετικά/αρνητικά? XBMC το συζητάμε ή ούτε καν?!

Λόγω δώρου πρέπει να αγοράσω από Πλαίσιο και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Oscar II..
Μου είπαν πχ ότι μπορώ να βάλω VLC και να παίζω τα πάντα αλλά κάτι με κράτησε..!
Με ενδιαφέρει για αναπαραγωγή μέσω δικτύου και κυρίως mkv (όχι 3D & κυρίως 720p)..

Last edited:
Έχει κάποιος εμπειρία από το Turbo-X Android TV Box?
Μπορεί να μου πει κάποιος τα θετικά/αρνητικά? XBMC το συζητάμε ή ούτε καν?!
Παλιό Android, λίγη μνήμη, "μονός" επεξεργαστής...
XBMC ούτε για αστείο, θέλει Android 4+
Με κανένα MX Player κάτι μπορεί να γίνει.

Υ.Γ.: Ζητάνε 120 για αυτόν τον δεινόσαυρο; Πλάκα μας κάνουν;

Oκ ευχαριστώ για την απάντηση..
Σαν media player θα αποδίδει καλά? Εννοώ το hardware είναι αρκετό για την χρήση που το θέλω (όχι iso ή 3D)..
Έχω να κερδίσω κάτι από το Oscar (δεν με ενδιαφέρει τόσο το θέμα του smart tv).
Ρωτάω γιατί στο μενού μου φάνηκε πιο σβέλτο.
Άν προλάβω θα πάω μες την βδομάδα με φλασάκι να τα δω και τα 2 με κάποια test αρχειάκια και να συγκρίνω.
Γενικά δεν θέλω να μπλέξω με turbox αλλά δεν έχει και κανά άλλο media player.

Oκ ευχαριστώ για την απάντηση..
Σαν media player θα αποδίδει καλά? Εννοώ το hardware είναι αρκετό για την χρήση που το θέλω (όχι iso ή 3D)..
Έχω να κερδίσω κάτι από το Oscar (δεν με ενδιαφέρει τόσο το θέμα του smart tv).
Ρωτάω γιατί στο μενού μου φάνηκε πιο σβέλτο.
Άν προλάβω θα πάω μες την βδομάδα με φλασάκι να τα δω και τα 2 με κάποια test αρχειάκια και να συγκρίνω.
Γενικά δεν θέλω να μπλέξω με turbox αλλά δεν έχει και κανά άλλο media player.

Προσωπικά δεν θα το περνα και θα πήγαινα σε μια λύση του "εξωτερικού" όπως σχεδόν όλοι. Ήδη εμείς που έχουμε πολύ καλύτερα μηχανήματα απ το "δικό" σου και όλο και κάποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Δεν το συνιστώ. Αντίθετα μ ένα π´χ minix neo g4 θα κανες την δουλειά σου και με το παραπάνω (και με κάτω από τα μισά χρήματα..)

Απάντηση: Re: Android Media Player

Μια χαρά είναι αυτό που παράγγειλες. Η μόνη μου ένσταση είναι στο firmware και για το πότε θα βγει ένα αξιοπρεπές. Επίσης στο blog του gb βλέπω μόνο αυτό σχετικά με το μηχανημα σου http://blog.geekbuying.com/index.php/category/android-tv-stick-tv-box/tronsmart-mk908/ (για το 908 - όχι το 908 ΙΙ, - εγώ τώρα θα περνα το MK908 όχι το ΙΙ), οπότε θα περιμένεις κάμποσο για κάποια custom rom...

Κατά τ άλλα φαίνεται αξιοπρεπές και περιμένουμε full όταν σου ρθει !

Ήρθε.Γρήγορο. WiFi 4/5, 7 μέτρα από το ρούτερ με τοίχο ενδιάμεσα. Σερφάρισμα άψογο. Πληκτρολόγιο με touch pad turbo-x slim (αμανάτι από το htpc), θέλει συνήθεια το ποντίκι σε android.
1 ώρα το έχω δουλέψει, δεν πρόλαβα να δω και πολλά, αλλά αποδείχτηκες μάλλον προφητικός: Υοutube με διακοπές σε ήχο-εικόνα. Είτε μέσω εφαρμογής είτε από τους browsers.
Ταινία δεν τόλμησα.

Λοιπόν εγώ εξακολουθω να έχω τα εξής προβλήματα με το mk 908.
1.Δεν μπορώ να δω ταινία στο streamcloud γιατί οι 2 browser που έχει (Chrome και ένας αγνωστος) με πετάνε σε άλλη σελίδα.Από το putlocker τις ταινίες τις κατεβάζει και μόνο αλλά όχι όλες σε μερικές δεν γίνεται.
2.Τα site με live streaming δεν παίζουν ούτε αυτά.Ποδόσφαιρο δηλαδή γιοκ.
3.Δεν μπόρεσα ακόμη να μπω στο google play store από τη συσκευή γιατί δεν δέχεται το e-mail και το password.Συγκεκριμένα μου γράφει:<<Couldn't sign in. Can't establish a reliable connection to the server.This could be a temporary problem or your android device my not be provisioned for data services.If it continues call customer care>>Ηθελα να βάλω το mozilla αλλά δεν μπορώ.Πηγα να κάνω νέο λογαριασμό από τη συσκευή αλλά ότι e-mail και να δοκίμασα μου έγραφε συνεχώς οτι δεν είναι διαθέσιμο.Εστειλα και e-mail στη tronsmart με το πρόβλημα αυτό αλλά ο κινέζος κάνει τον κινέζο.Ουτε φωνή ούτε ακρόαση!

Re: Απάντηση: Android Media Player

Ήρθε.Γρήγορο. WiFi 4/5, 7 μέτρα από το ρούτερ με τοίχο ενδιάμεσα. Σερφάρισμα άψογο. Πληκτρολόγιο με touch pad turbo-x slim (αμανάτι από το htpc), θέλει συνήθεια το ποντίκι σε android.
1 ώρα το έχω δουλέψει, δεν πρόλαβα να δω και πολλά, αλλά αποδείχτηκες μάλλον προφητικός: Υοutube με διακοπές σε ήχο-εικόνα. Είτε μέσω εφαρμογής είτε από τους browsers.
Ταινία δεν τόλμησα.

Απότι βλέπω είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα (stuttering λεγεται) σε video + sound σε μηχανηματα με rk3188. Για την ώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις μια custom εκδοση. Έχουν βγει customs για καποια μηχανηματα (δυστυχώς όχι το δικό σου ακόμα) που το λύνει το πρόβλημα. Οπότε περιμένεις.. Πάντως εδώ http://blog.geekbuying.com/index.ph...88-ap6210-bluetooth-v4-0-review/#.Ujmg-n8mFGk λέει:

"Youtube:

Use the youtube version which download from Google play directly, watch videos without problem, and can have full screen"..

Καλού κακού ρώτα στο forum του gb αν υπάρχει στα σκαριά κάποια custom rom από καποιον..

Λοιπόν εγώ εξακολουθω να έχω τα εξής προβλήματα με το mk 908.
1.Δεν μπορώ να δω ταινία στο streamcloud γιατί οι 2 browser που έχει (Chrome και ένας αγνωστος) με πετάνε σε άλλη σελίδα.Από το putlocker τις ταινίες τις κατεβάζει και μόνο αλλά όχι όλες σε μερικές δεν γίνεται.
2.Τα site με live streaming δεν παίζουν ούτε αυτά.Ποδόσφαιρο δηλαδή γιοκ.
3.Δεν μπόρεσα ακόμη να μπω στο google play store από τη συσκευή γιατί δεν δέχεται το e-mail και το password.Συγκεκριμένα μου γράφει:<<Couldn't sign in. Can't establish a reliable connection to the server.This could be a temporary problem or your android device my not be provisioned for data services.If it continues call customer care>>Ηθελα να βάλω το mozilla αλλά δεν μπορώ.Πηγα να κάνω νέο λογαριασμό από τη συσκευή αλλά ότι e-mail και να δοκίμασα μου έγραφε συνεχώς οτι δεν είναι διαθέσιμο.Εστειλα και e-mail στη tronsmart με το πρόβλημα αυτό αλλά ο κινέζος κάνει τον κινέζο.Ουτε φωνή ούτε ακρόαση!

Είσαι σίγουρος πως είναι το αυθεντικό και όχι κάποια μαιμού? Προσπάθησες να του βάλεις αυτό το firmware?

http://blog.geekbuying.com/index.ph...official-finless-custom-rom-1-5/#.UjmfJH8mFGk

Απάντηση: Re: Android Media Player

Ταινία δεν τόλμησα.

πότε παρήγγειλες και σου ήρθε κιόλας? Εγώ ούτε αποστολή δεν βλέπω να έχει γίνει ακόμα στο δικό μας... (geekbuying.com)

Μυστήριο. Δείχνει να φταίει το καλώδιο-βύσματα hdmi. Τώρα εδώ και καμιά ώρα, αφού το κούνησα περα δώθε μερικές φορές, παίζει κανονικά: Youtube, EPT, ξένα ειδησεογραφικά.

Μυστήριο. Δείχνει να φταίει το καλώδιο-βύσματα hdmi. Τώρα εδώ και καμιά ώρα, αφού το κούνησα περα δώθε μερικές φορές, παίζει κανονικά: Youtube, EPT, ξένα ειδησεογραφικά.

Τα γνωστά προβλήματα με τους browsers στο android: Στον ένα δεν δουλεύει το τάδε, στον άλλο το δείνα. Εκνευριστικός ο chrome γιατί στην αναζήτηση δεν παίζει το πληκτρολόγιο, μόνο το ποντίκι (αν και δω που τα λέμε, αυτή είναι η στάνταρ συμπεριφορά στα τάμπλετ, πληκτρολόγηση με αφή).
Ο ενσωματωμένος κρασάρει αν παίζοντας μέσα απ' αυτόν youtube, αποπειραθεί κανείς να βάλει πλήρη οθόνη.

Re: Απάντηση: Android Media Player

Τα γνωστά προβλήματα με τους browsers στο android: Στον ένα δεν δουλεύει το τάδε, στον άλλο το δείνα. Εκνευριστικός ο chrome γιατί στην αναζήτηση δεν παίζει το πληκτρολόγιο, μόνο το ποντίκι (αν και δω που τα λέμε, αυτή είναι η στάνταρ συμπεριφορά στα τάμπλετ, πληκτρολόγηση με αφή).
Ο ενσωματωμένος κρασάρει αν παίζοντας μέσα απ' αυτόν youtube, αποπειραθεί κανείς να βάλει πλήρη οθόνη.

Ξέχασα να στο πω αυτό. Πολλά προβλήματα δημιουργούνται από ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ HDMI CABLE. Εγώ με το που πήρα το μηχάνημα δεν το χρησιμοποίησα (είχα ένα καλό δικό μου με χρυσούς ακροδέκτες). Προτείνω να παρεις ένα καλο hdmi καλώδιο.

Όσο για τους browsers είναι γνωστό το θέμα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον internal (αυτόν με την μπλε σφαιρα / Για Youtube videos προσωπικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή και όχι τον broser). Αν για τον x y λόγο δεν σου κάνει για δοκίμασε αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mx.browser&hl=el και πες μου τις εντυπώσεις σου (φυσικά έχει και flash αρκει να τον έχεις εγκαταστήσει)

Tον θεωρώ τον top..