εχεις κανεις το συγκεκριμενο tv box να πει αποψεις
εμένα και το minix5 και το minix7 με τις ρομ που έχω περάσει έχουν off κανονικά.
οποτε παιδια λετε να το χτυπησω για αρχη δεν το θελω για πολλα δηλ για πλοηγηση στο intenret και κυριως youtube, ε και καμια ταινια και κανα απλο παιχνιδακι οπως σκακι ταβλι .
Αν δεν εχει ελληνικα να φανταστω μπορουμε να περασουμε κανονικα ;
Τι εννοείς δεν έχουν shutdown button? Εννοείς φυσικό κουμπί?Είναι desktop μηχανηματα γι αυτό..Απ όσο ξερω ελάχιστα (εως κανενα) mini android pc δεν εχει shut down button (ίσως το g4? όπως ειπε και ο φιλος kandilak)
Τι εννοείς δεν έχουν shutdown button? Εννοείς φυσικό κουμπί?
Shutdown μέσω λειτουργικού, όσα έχουν πέσει στα χέρια μου, έχουν όλα. Φυσικό κουμπί δεν έχει κανένα, ούτε το NEO-G4.Απ οτι εχω καταλαβει τα desktop έχουν φυσικό κουμπί. Και από λογισμικό το ίδιο. Αντίστοιχα τα mini android pc's (εκτος του minix g4) δεν εχουν το 1ο..
Shutdown μέσω λειτουργικού, όσα έχουν πέσει στα χέρια μου, έχουν όλα. Φυσικό κουμπί δεν έχει κανένα, ούτε το NEO-G4.
λοιπον παιδες, μολις πηρα το ouya ζηταει κωδικο καρτας για να μπορεσεις να μπεις στο μενου του να ενεργοποιηθει δηλ...να βρισω τωρα η να περιμενω μηπως εχει καποιο τρικ και ξεπερνιετε αυτο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.