Android Media Player

Καλημερα ε ρε γελια :) σημερα μπηκα freaktab και ειδα να υπαρχει μια μικρη αναστατωση σε μερικους η minix ειχε μπει και εκανε χθες ενα ποστ περι AMLogic S802 recall το οποιο και διεγραψε μετα δεν το προλαβα
http://www.freaktab.com/showthread.php?13369-AMLogic-recall

αλλα ο finless ουτε επιβεβαιωνει τα λεγομενα της minix αλλα ουτε τα διαψευδει προσωπικα λεει θα πρεπει να απαντησει η ιδια η AMLogic
http://www.freaktab.com/showthread.php?13375-Removed-Post

Βγηκαν τα μαχαιρια :) απο την minix
Αυτό για το throttling ισχύει αλλά μόνο στα πρώτα batches. Πλέον όπως λένε έχει διορθωθεί αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Θα περιμένω να βγουν και τα rk3288 και βλέπουμε

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας και τις τρέχουσες τιμές τα Μeasy b4a 4k/Tronsmart s89 είναι οκ αγορές
Τα Minix και Melee, καλά χρυσά αλλά φαρμάκι βρε παιδί μου...
Κρίμα γιατί αφενός το σχήμα τάπας δε με πολύ-εμπνέει και θα προτιμούσα η wi fi antenna να είναι εξωτερική, αφετέρου αναγνωρίζω το "κύρος" των minix αυτή τη στιγμή στην αγορά, ενώ επίσης θα μου άρεσε μια συσκευή melee για να έχω επιτέλους πλήρες compatibility με το Melee F10 Pro Fly Mouse μου...

Σωστα τα λες οντως τα Μeasy b4a 4k/Tronsmart s89 ειναι και για μενα οι πιο συμφερουσες αγορες μεχρι στιγμης η Minix ανεκαθεν ηταν ακριβη
το σχημα ταπας που αναφερεις ειναι επειδη παραπεμπει στο Sony 4K Ultra HD Media Player http://store.sony.com/4k-ultra-hd-media-player-zid27-FMPX1/cat-27-catid-All-Internet-Players
και οι κινεζοι σε αυτα ειναι οι αντιγραφεις της αντιγραφης, η εξωτερική wi fi antenna που λες που απουσιαζει στα Μeasy b4a 4k/Tronsmart s89 δεν ειναι για μενα μεγαλο προβλημα απο
την στιγμη που εχουν ethernet εγω παντως μαλλον θα παω για Μeasy b4a 4k αν μπορεσω να επιβεβαιωσω οτι παιρνει τις custom roms απο το Tronsmart s89 αλλιως το Tronsmart s89
μιας και δεν θα εχω προβλημα με τις roms και εχει και τηλεχειριστιριο που δεν εχει το Μeasy b4a 4k αν και με ενα mouse την κανω την δουλεια μου.

Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη προσοχή μιας όπως ειπώθηκε και το S89 βγαίνει και σε S89-H έκδοση που θα υποστηρίζει Hardware Decoding και DTS+AC3 support σε όλα τα players και όχι μόνο στο XBMC.
Καλό θα ήταν να είχαμε υπομονή να δούμε πως θα πάνε οι custom rom και ποια θα έχουν υποστήριξη, πάντως έστειλα ήδη προσφορά σε ένα Κινέζο πωλητή για το S89-H.
Από custom rom support μόνο το freaktab.com υπάρχει; Τόσο καιρό ψάχνω να βρω πουθενά support για το Natec 0543 HD220, τίποτα τζίφος.
Επίσης ξέρουμε τι kernel φοράνε και αν είναι όντως 1080p; Είναι λίγο θέμα αυτό γιατί ακόμα και διαφορετικά προγράμματα μπορεί να σου δείχνουν διαφορετική έκδοση.

Re: Απάντηση: Android Media Player

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας και τις τρέχουσες τιμές τα Μeasy b4a 4k/Tronsmart s89 είναι οκ αγορές
Τα Minix και Melee, καλά χρυσά αλλά φαρμάκι βρε παιδί μου...
Κρίμα γιατί αφενός το σχήμα τάπας δε με πολύ-εμπνέει και θα προτιμούσα η wi fi antenna να είναι εξωτερική, αφετέρου αναγνωρίζω το "κύρος" των minix αυτή τη στιγμή στην αγορά, ενώ επίσης θα μου άρεσε μια συσκευή melee για να έχω επιτέλους πλήρες compatibility με το Melee F10 Pro Fly Mouse μου...
Το mele a1000g quad core μπορεί να είναι ακριβό αλλά επειδή το έχω και το ξέρω καλά τα αξίζει τα λεφτά του. Ειδικά τώρα με το playercorefactory.xml που έφτιαξα για το xbmc είναι το μόνο tv box από αυτά που έχω που το χρησιμοποιώ για xbmc.
Μπορείς να δεις τον οδηγό μου για το xbmc εδώ https://www.youtube.com/watch?v=0XrH1JVQb7w&feature=youtu.be

Επίσης το s89 μπορεί να έχει εσωτερική κεραία αλλά το σήμα του είναι πολύ καλό

Καλημερα και καλη εβδομαδα παιδια αυριο απογευμα πιθανον το αργοτερο Τεταρτη θα δουμε και το λανσαρισμα του Minix X8 σε presale απο geekbuying στο Καναδα απο οτι διαβασα στο freaktab απο ενα παιδι το βγαλαν στην τιμη των 199 cad = 135 euro
για να δουμε και σε τι τιμη θα το λανσαρει το geekbuying

Καλημερα σε ολους σημερα η Minix ανακοινωσε τις προτεινομενες τιμες λιανικης πωλησης του X8
Recommended Retail Price:

NEO X8-H = US$149.00 | 124.90 | £104.90
NEO X8 = US$129.00 | 109.90 | £89.90
NEO M1 = US$24.90 | 24.90 | £19.90 (when sold separately)
For a limited period, the NEO X8-H shall include the NEO M1 GyroMouse as a free-gift (worth US$24.90)

Το ότι πληρώνεις παίρνεις συμβαίνει εδώ για την συγκεκριμένη κατηγορία;

Απάντηση: Re: Android Media Player

convictech τα next gen μοντέλα της mele ποια είναι ακριβώς; Εκτός από το AMLogic S802 θα βγάλουν και με το RK3288 όπως και η Minix;
Γενικά έχει νόημα να περιμένουμε για να δούμε ποιο τσιπάκι σε πρώτη φάση θα περπατήσει καλύτερα και ακολούθως ποιο συγκεκριμένο μοντέλο από εταιρία;

Ζορίζομαι με τα xml, πάει γέρασα. Εδώ έβαλα OteTV και άρχισα να περιορίζω τα torrents, αν είναι κανείς Νότια προάστια και μπορεί να μου σετάρει τον XBMC κερνάω σουβλάκια μπύρες κλπ :)

xloupas φαντάζομαι ότι NEO X8-H = S89-H; Κάτι σημαίνει ότι και οι δυο εταιρίες βγάζουν έκδοση με hardware decoding.

convictech μήπως μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο σε αυτό; Που είχε ήχο DTS και AC3 το S89 που δοκίμασες (ήταν απλό, όχι H σωστά; ) και που όχι; (XBMC/MX/BSPlayer κλπ) και επίσης η έκδοση του XBMC ήταν η Gotham;

Το ότι πληρώνεις παίρνεις συμβαίνει εδώ για την συγκεκριμένη κατηγορία;
Δεν είναι τόσο απλό, θέλει αρκετό ψάξιμο και πολλά εξαρτώνται το πόσο είσαι διατεθειμένος να το κάνεις αυτό το ψάξιμο που χρειάζεται.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

αν είναι κανείς Νότια προάστια και μπορεί να μου σετάρει τον XBMC κερνάω σουβλάκια μπύρες κλπ :)

xloupas φαντάζομαι ότι NEO X8-H = S89-H; Κάτι σημαίνει ότι και οι δυο εταιρίες βγάζουν έκδοση με hardware decoding.

Καλημερα φιλε δεν ειμαι απο Αθηνα για να περασω ναστο σεταρω αλλα αν εννοεις για android μπορω να σου στειλω το δικο μου XBMC δεν εχω την gotham την ειχα βαλει ομως αλλα επειδη πολλα addons δεν ειχαν
συμβατοτητα οταν την ειχα περασει γυρισα σε μια παραλλαγη του beyond XBMC απο flumpster που μου δουλευει απροβληματιστα εσυ το μονο που εχεις να κανεις θα ειναι να περασεις το XBMC που θα σου δωσω και μετα να βαλεις
και το XBMC back up και να περασεις το back up μου που εχει μεσα istream,mashup,gotv,gomovies,sprotsdevil, (hellenic tv,hellenic player, απο τον Lampda) ''να ειναι καλα το παλικαρι κορυφη τα addons του''.

Στην δευτερη ερωτηση σου ναι hardware decoding και τα δυο

Και τελος σημερα ειδα τα Minix ξεκινησε το presale απο geekbuying X8 100,27 X8 H 115,70 Ευρω αντιστοιχα.

Να σαι καλά, ή καλή διάθεση μετράει, σου έστειλα πμ σχετικά.

Να αναφέρω επίσης ότι ζήτησα από κινέζο το Tronsmart S89-Η στα 110$ = 80 και μου έριξε άκυρο :)

Να σαι καλά, ή καλή διάθεση μετράει, σου έστειλα πμ σχετικά.

Να αναφέρω επίσης ότι ζήτησα από κινέζο το Tronsmart S89-Η στα 110$ = 80 και μου έριξε άκυρο :)

Σου εστειλα τα λινκ και σχετικες οδηγιες και βιντεο για το restore back up xbmc ελπιζω να πιασει αν δεν πιασει
μην ανησυχεις θα το φτιαξουμε αλλιως.
Φρεσακδουρα ειναι τωρα ολα αυτα απο εκει θα βγαλουν τι νομιζεις περιμενε να δουμε και εδω Ελλαδα ποσο
θα ξεκινησουν να τα δινουν Minix,Tronsmart,Measy etc.

Καλημέρα παιδιά.

Τα καινούργια Minix έχουν μήπως δέκτη DVB-T;
Αν όχι, έχετε να προτείνετε κάποιο με αντίστοιχες δυνατότητες και με δέκτη DVB-T;

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

convictech τα next gen μοντέλα της mele ποια είναι ακριβώς; Εκτός από το AMLogic S802 θα βγάλουν και με το RK3288 όπως και η Minix;
Γενικά έχει νόημα να περιμένουμε για να δούμε ποιο τσιπάκι σε πρώτη φάση θα περπατήσει καλύτερα και ακολούθως ποιο συγκεκριμένο μοντέλο από εταιρία;

Ζορίζομαι με τα xml, πάει γέρασα. Εδώ έβαλα OteTV και άρχισα να περιορίζω τα torrents, αν είναι κανείς Νότια προάστια και μπορεί να μου σετάρει τον XBMC κερνάω σουβλάκια μπύρες κλπ :)

convictech μήπως μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο σε αυτό; Που είχε ήχο DTS και AC3 το S89 που δοκίμασες (ήταν απλό, όχι H σωστά; ) και που όχι; (XBMC/MX/BSPlayer κλπ) και επίσης η έκδοση του XBMC ήταν η Gotham;

Δεν είναι τόσο απλό, θέλει αρκετό ψάξιμο και πολλά εξαρτώνται το πόσο είσαι διατεθειμένος να το κάνεις αυτό το ψάξιμο που χρειάζεται.
Η mele απ' οτι μου είπε ένας σύνδεσμος που έχω δεν έχει προς το παρών σχέδια να κυκλοφορήσει tv box με amlogic s802 ή rockchip rk3288. Αυτή την περίοδο ασχολείται με boxes με επεξεργαστή telechips και συνδυάζει το android με blueray player. Δηλαδή προσανατολίζεται ποιο πολύ σε media player φάση. Από την άλλη, μέσα από την bluetimes μου είπαν οτι δεν θα βγάλουν συσκευή με amlogic s802 αλλά με rk3288 και οτι το ετοιμάζουν. Η beelink το έχει έτοιμο αλλά είναι σε φάση testing γιατί εχει bugs ακόμα (rk3288).
Όταν οι εταιρίες θα τα ετοιμάσουν να περιμένετε review. Προσωπικά δεν θα προχωρήσω σε αγορά s802. Θα περιμένω να βγουν συσκευές με τον rk3288 και βλέπουμε.
S89-h και x8-h έχουν και τα 2 dts hardware decoding.
Το s89 που έκανα review είναι το s89 standard edition. Dts είχε μόνο στο xbmc. Στους αλλους players δεν ειχε ήχο αλλά με ένα guide που θα ανεβάσω προσεχώς θα έχετε ήχο και στον mx player.
Η έκδοση xbmc που είχε νομίζω ήταν μια gotham beta.
Όσο για το playercorefactory.xml κατέβασε το δικό μου από εδώ ( ειναι στο video description to link) και βάλτο στον φάκελο userdata του xbmc
https://www.youtube.com/watch?v=0XrH1JVQb7w&list=UU3vKQBLV1YEl2sXura8yIow
Εγγυημένα αποτελέσματα οποιο box και να έχεις

Οκ, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είσαι άκρως κατατοπιστικός και ενημερωμένος!

κάποια πρόταση για android tv box και για air mouse με qwerty keyboard;

για skype, browsing...

δε με ενδιαφέρουν οι ταινίες, xbmc κλπ

προτιμώ ο συνδιασμός να μην ξεπερνάει τα 100 ευρώ

κάποια πρόταση για android tv box και για air mouse με qwerty keyboard;

για skype, browsing...

δε με ενδιαφέρουν οι ταινίες, xbmc κλπ

προτιμώ ο συνδιασμός να μην ξεπερνάει τα 100 ευρώ
Θες με ενσωματωμένη κάμερα ή θα βάλεις δικιά σου?