Android Media Player

Δεν διαφωνω.αλλα αν εχεις τετοια μηχανηματα δεν πας να παρεις android media player,αγοραζεις εναν εξιδικευμενο media player η ακομα και ενα φθηνο blue-ray και κανεις πολυ απλα την δουλεια σου!!!

Αν νομίζεις οτι τα δικά μου είναι ακριβά ή υψηλών προδιαγραφών, μην πας σε άλλες κατηγορίες του forum. Θα τρομάξεις ;)

Έτσι κι αλλιώς, οι τιμές των Android έχουν πάρει τον ανήφορο.

Έχω ένα minix x8h που δυστυχώς δεν τρέχει το nova go. Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω με το κινητό Android που έχω μέσω miracast;

Ολοι κλεβουν στο antutu και φυσικα δεν πρεπει να του δινουμε ιδιαιτερη σημασια.Κολπο του marketing ειναι τιποτα περισσοτερο.
Αλλωστε δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση την allwinner(ειχα τραυματικη εμπειρια με το mele f9 και με ενα noname tablet).
Την εκδοση telos περιμενω του orion αλλα δεν βλεπω να μου κανει την χαρη η tronsmart.

Αν νομίζεις οτι τα δικά μου είναι ακριβά ή υψηλών προδιαγραφών, μην πας σε άλλες κατηγορίες του forum. Θα τρομάξεις ;)

Θελω να πω, πως αν θες να βλεπεις ταινιες με ολα τα καλουδια απο format ηχου και εικονας τοτε ειναι προτιμοτερο να αγορασεις ενα απο τα dune,popcorn,mederer,wdtv κτλ.
Αν θες μια all around λυση(surfing,apps,παιχνιδια,απλη αναπαραγωγη ταινιων) τοτε ενα android ειναι καλυτερο.

Ολοι κλεβουν στο antutu και φυσικα δεν πρεπει να του δινουμε ιδιαιτερη σημασια.Κολπο του marketing ειναι τιποτα περισσοτερο.
Αλλωστε δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση την allwinner(ειχα τραυματικη εμπειρια με το mele f9 και με ενα noname tablet).
Την εκδοση telos περιμενω του orion αλλα δεν βλεπω να μου κανει την χαρη η tronsmart.

Θελω να πω, πως αν θες να βλεπεις ταινιες με ολα τα καλουδια απο format ηχου και εικονας τοτε ειναι προτιμοτερο να αγορασεις ενα απο τα dune,popcorn,mederer,wdtv κτλ.
Αν θες μια all around λυση(surfing,apps,παιχνιδια,απλη αναπαραγωγη ταινιων) τοτε ενα android ειναι καλυτερο.

Τι τραυματική εμπειρία είχες με το melem9? Εγώ έχω το a1000g με τον allwinner a31 και είναι μια χαρά

Disclaimer: το παραπάνω quote δεν είναι δικό μου :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί κάποια απόπειρα να μπει USB δέκτης DVB-T σε Android media player. Θα τον δει άραγε το σύστημα ή το XBMC;

Το mele m9 το αγορασα επειδη ειχα το πολυ καλο χειριστηριο της mele το f10...και το μετανιωσα πικρα.Το μηχανακι αμα το αφηνες κλειστο για 2 ημερες στο ρευμα δεν ανοιγε καν!!!Επρεπε να το βγαλεις μια ωρα απο το ρευμα για να λειτουργησει.
Ματαια ομως γιατι συνηθως μου εβγαζε το μηνυμα: out of baterry shuting down και εκλεινε!!!!!Φυσικα δεν το ειχα μονο εγω το προβλημα αρκει να τσεκαρεις το forum της mele.Καποια στιγμη μετα απο πολλους μηνες η mele εβγαλε ενα update που υποτιθεται οτι διορθωνε το προβλημα αλλα δουλεψε σωστα μονο για μια εβδομαδα.Ντρεπομουν και να το χαρισω το ρημαδι οποτε το πεταξα.
Τωρα εχω τα nimix x7 και χ8(παλιοτερα ειχα και το x5) και γενικα ειμαι ευχαριστημενος αν και εχουν τα θεματακια τους.Για ταινιες αγορασα το popcorn hour A410 και ησυχασα.

Το mele m9 το αγορασα επειδη ειχα το πολυ καλο χειριστηριο της mele το f10...και το μετανιωσα πικρα.Το μηχανακι αμα το αφηνες κλειστο για 2 ημερες στο ρευμα δεν ανοιγε καν!!!Επρεπε να το βγαλεις μια ωρα απο το ρευμα για να λειτουργησει.
Ματαια ομως γιατι συνηθως μου εβγαζε το μηνυμα: out of baterry shuting down και εκλεινε!!!!!Φυσικα δεν το ειχα μονο εγω το προβλημα αρκει να τσεκαρεις το forum της mele.Καποια στιγμη μετα απο πολλους μηνες η mele εβγαλε ενα update που υποτιθεται οτι διορθωνε το προβλημα αλλα δουλεψε σωστα μονο για μια εβδομαδα.Ντρεπομουν και να το χαρισω το ρημαδι οποτε το πεταξα.
Τωρα εχω τα nimix x7 και χ8(παλιοτερα ειχα και το x5) και γενικα ειμαι ευχαριστημενος αν και εχουν τα θεματακια τους.Για ταινιες αγορασα το popcorn hour A410 και ησυχασα.

Εγώ πάντως έχω το mele a1000g με τον Allwinner A31 και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ: Έχω ανεβάσει καινούρια βίντεο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί το κανάλι μου στο youtube ή blog μου, επειδή δεν μπορώ εδώ να ποστάρω links

[/COLOR]Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί κάποια απόπειρα να μπει USB δέκτης DVB-T σε Android media player. Θα τον δει άραγε το σύστημα ή το XBMC;

Να ξαναρωτήσω, μήπως και δεν το είδατε :)
Θα ήταν η τέλεια λύση για όσους ψάχνουν ψηφιακό δέκτη με Android.

Υπαρχουν αρκετα android boxes με ενσωματομενο επιγειο δεκτη αλλα ολα ειναι με διπυρινο επεξεργαστη Amlogic Cortex A9
http://www.aliexpress.com/store/pro...B-T2-HD-Set-Top-Box-PVR/321932_679100794.html
καθως επισης και usb tuners για android
http://www.geniatech.com/pa/pt360.asp
για τα οποια λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποια εφαρμογη .apk ουτως ωστε να τα βλεπει το android box η τηλεφωνο στο οποιο συνδεονται

Πάντως εκει στην gearbest δεν πρεπει να βιάζονται και πολυ στην αποστολή των δεμάτων! Αυριο πάω για 22 μερες και ακομα ερχεται. Υποτίθεται οτι εχει πάρει tracking number, το οποίο απο οτι ξερω το δεσμεύουν τα μαγαζια , στο στέλνουν εσένα για να νομίζεις οτι αφου βγήκε tracking number άρα ειναι καθοδον, οπότε και την οποία καθυστέρηση την αποδίδεις στα ταχυδρομεία, αλλα στην πράξη αυτοι ακομα ...το στέλνουν!

Εγω εχω πάρει tracking αλλα το player ακομα δεν εχει φύγει....σαΐνια και πανέξυπνοι οι Κινέζοι φίλοι μας....

Υπαρχουν αρκετα android boxes με ενσωματομενο επιγειο δεκτη αλλα ολα ειναι με διπυρινο επεξεργαστη Amlogic Cortex A9
http://www.aliexpress.com/store/pro...B-T2-HD-Set-Top-Box-PVR/321932_679100794.html
καθως επισης και usb tuners για android
http://www.geniatech.com/pa/pt360.asp
για τα οποια λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποια εφαρμογη .apk ουτως ωστε να τα βλεπει το android box η τηλεφωνο στο οποιο συνδεονται

Μάλιστα... Στη θεωρία σωστά ακούγονται όλα αυτά, ελπίζω να δουλεύουν και στην πράξη :)

Αυτό το MXQ πως σας φαίνεται; Με ανησυχεί λίγο η έλλειψη κεραίας WiFi μιας και το θέλω αποκλειστικά για WiFi streaming μέσα απο το XBMC.

Καλησπέρα. Ομολογώ πως τρόμαξα με την άγνοιά μου, διαβάζοντας μερικές σελίδες από το συγκεκριμένο θέμα των Android Media Player. Επειδή δεν με ενδιαφέρει να έχει ψηφιακό δέκτη, δεν με ενδιαφέρει γενικά οτιδήποτε άλλο παρά να να έχω ιντερνετ στην τηλεόρασή μου για να βλέπω καμιά ταινία, με απλή σύνδεση με το wifi δίκτυο μου:
1) αν δεν θέλω να ξεπεράσω τα 70-80 , είναι σωστό να χρησιμοποιήσω Android Media Player ή να προτιμήσω κάτι άλλο? και ποιό είναι αυτό το άλλο?
2) για τις συγκεκρένες ανάγκες μου, υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό του μηχανήματος που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα?
3) θα ήμουν ευτυχής αν είχα και προτάσεις για συγκεκριμένα μηχανήματα.
Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Ομολογώ πως τρόμαξα με την άγνοιά μου, διαβάζοντας μερικές σελίδες από το συγκεκριμένο θέμα των Android Media Player. Επειδή δεν με ενδιαφέρει να έχει ψηφιακό δέκτη, δεν με ενδιαφέρει γενικά οτιδήποτε άλλο παρά να να έχω ιντερνετ στην τηλεόρασή μου για να βλέπω καμιά ταινία, με απλή σύνδεση με το wifi δίκτυο μου:
1) αν δεν θέλω να ξεπεράσω τα 70-80 , είναι σωστό να χρησιμοποιήσω Android Media Player ή να προτιμήσω κάτι άλλο? και ποιό είναι αυτό το άλλο?
2) για τις συγκεκρένες ανάγκες μου, υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό του μηχανήματος που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα?
3) θα ήμουν ευτυχής αν είχα και προτάσεις για συγκεκριμένα μηχανήματα.
Σας ευχαριστώ.

Γεια σου φίλε μου. Θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο εκ των mxiii, beelink r89 και cs918ii χρησιμοποιώντας κάποιο από τα κουπόνια που έχω δώσει στο blog μου

Μάλιστα... Στη θεωρία σωστά ακούγονται όλα αυτά, ελπίζω να δουλεύουν και στην πράξη :)

Αυτό το MXQ πως σας φαίνεται; Με ανησυχεί λίγο η έλλειψη κεραίας WiFi μιας και το θέλω αποκλειστικά για WiFi streaming μέσα απο το XBMC.
δεν ξέρω ο Α5 δεν είναι για πολλά πολλά.

Για το dvbt συνεχίζω να πιστεύω ότι το tivizen είναι από τα καλύτερα

Κατέστρεψες τα όνειρα μου :laugh:
Δεν θα παίζει τίποτα απαιτητικό, το πολύ 720p χαμηλού bitrate. Όσο για τον δέκτη, προσπαθώ να κρατήσω το κόστος χαμηλά και τα 35 του Pico φαίνονται πολλά.

Τηλεοπτικό με android?:chinscratch:
Και το deinterlacing ποιός θα το κάνει?:p
Απ'οσο ξέρω hardware deinterlacing δεν παίζει, οπότε αν μιλάμε μόνο για sd ok, αλλά σε 1080i αναφέρονται προβλήματα ακόμα και από κορυφαία μηχανάκια (fire tv).
Επίσης δεν υπάρχει επιλογή εξόδου 1080i ώστε να αναλάβει η tv την απόπλεξη.
ps Βασικά μιλάω για xbmc, δεν ξέρω άλλοι players τι κάνουν.

Last edited: