ναι φιλε μου και finless 1.5 και finless 1.7 απο ug802 κ minix neo x5 hybrid και kzis kernel.. browse στο lan κανω με ES file explorer κ τα αρχεια βιντεο τα παιζω με το mxplayer κ αλλωτε λεει cannot play this video, αλλωτε παει να ξεκινησει κ casharei αλλωτε παιζει αλλα με πολυ stuttering..κ εχω πειραματιστει κ με τους h/w decoders του mx player..αλλα δεν εχω καταφερει τπτ.. επισης να ξερετε αυτα τα andoid sticks native αναλυση εχουν 720p, κ με τα custom roms ξεκλειδωνουν τα 1080p, κ η ανταποκριση του android OS ψιλοσερνεται στα 1080.. προσωπικα τοχω στα 720 γιατι φαινονται κ πιο ωραια κ ευαναγνωστα τα εικονιδια κ γενικα το UI..το περιεργο ειναι πως με τα ενσωματωμενα (κινεζικα) media player software που εχουν μεσα απο μαμα τα παιζουν οκ αλλα δεν εχεις επιλογες υποτιτλων, στο fast forward κολλαει κ κρασαρει κλπ.. δε ξερω.. αν καποιος ταχει βρει διαφορετικα η εχει βρει τροπους να streamarei τελεια mkv ας μας το αναφερει.. γενικα παντως αν θελετε σοβαρο media player με λιγα λογια ξεχαστε τα android tv sticks..για μοστρα στην tv σας ειναι super..για browsing/games/apps κλπ.. για ταινιες ομως ειδικα full hd, χρειαζεσαι 1 πραγματικο media player..