Android Media Player

Εχω τις εξης απορίες. Ταυτοχρονα lan και keyoboard και δισκο usb μπορουμε να εχουμε σε αυτα τα μηχανακια???

Υποθέτω ναι:)

Warlord με έβαλες σε υποψίες τώρα. Διότι ένας από τους λόγους που θέλω να το πάρω είναι και το streaming μέσω lan. Έχεις βάλει καμία custom rom π.χ αυτή http://www.freaktab.com/showthread.php?1902-MK808-Android-mini-TV-Player-Finless-ROM-1-5-Custom-ROM για να δεις αν φτιάχνει ?

Last edited:
Υποθέτω ναι:)

Warlord με έβαλες σε υποψίες τώρα. Διότι ένας από τους λόγους που θέλω να το πάρω είναι και το streaming μέσω lan. Έχεις βάλει καμία custom rom π.χ αυτή http://www.freaktab.com/showthread.php?1902-MK808-Android-mini-TV-Player-Finless-ROM-1-5-Custom-ROM για να δεις αν φτιάχνει ?

ναι φιλε μου και finless 1.5 και finless 1.7 απο ug802 κ minix neo x5 hybrid και kzis kernel.. browse στο lan κανω με ES file explorer κ τα αρχεια βιντεο τα παιζω με το mxplayer κ αλλωτε λεει cannot play this video, αλλωτε παει να ξεκινησει κ casharei αλλωτε παιζει αλλα με πολυ stuttering..κ εχω πειραματιστει κ με τους h/w decoders του mx player..αλλα δεν εχω καταφερει τπτ.. επισης να ξερετε αυτα τα andoid sticks native αναλυση εχουν 720p, κ με τα custom roms ξεκλειδωνουν τα 1080p, κ η ανταποκριση του android OS ψιλοσερνεται στα 1080.. προσωπικα τοχω στα 720 γιατι φαινονται κ πιο ωραια κ ευαναγνωστα τα εικονιδια κ γενικα το UI..το περιεργο ειναι πως με τα ενσωματωμενα (κινεζικα) media player software που εχουν μεσα απο μαμα τα παιζουν οκ αλλα δεν εχεις επιλογες υποτιτλων, στο fast forward κολλαει κ κρασαρει κλπ.. δε ξερω.. αν καποιος ταχει βρει διαφορετικα η εχει βρει τροπους να streamarei τελεια mkv ας μας το αναφερει.. γενικα παντως αν θελετε σοβαρο media player με λιγα λογια ξεχαστε τα android tv sticks..για μοστρα στην tv σας ειναι super..για browsing/games/apps κλπ.. για ταινιες ομως ειδικα full hd, χρειαζεσαι 1 πραγματικο media player..

ναι φιλε μου και finless 1.5 και finless 1.7 απο ug802 κ minix neo x5 hybrid και kzis kernel.. browse στο lan κανω με ES file explorer κ τα αρχεια βιντεο τα παιζω με το mxplayer κ αλλωτε λεει cannot play this video, αλλωτε παει να ξεκινησει κ casharei αλλωτε παιζει αλλα με πολυ stuttering..κ εχω πειραματιστει κ με τους h/w decoders του mx player..αλλα δεν εχω καταφερει τπτ.. επισης να ξερετε αυτα τα andoid sticks native αναλυση εχουν 720p, κ με τα custom roms ξεκλειδωνουν τα 1080p, κ η ανταποκριση του android OS ψιλοσερνεται στα 1080.. προσωπικα τοχω στα 720 γιατι φαινονται κ πιο ωραια κ ευαναγνωστα τα εικονιδια κ γενικα το UI..το περιεργο ειναι πως με τα ενσωματωμενα (κινεζικα) media player software που εχουν μεσα απο μαμα τα παιζουν οκ αλλα δεν εχεις επιλογες υποτιτλων, στο fast forward κολλαει κ κρασαρει κλπ.. δε ξερω.. αν καποιος ταχει βρει διαφορετικα η εχει βρει τροπους να streamarei τελεια mkv ας μας το αναφερει.. γενικα παντως αν θελετε σοβαρο media player με λιγα λογια ξεχαστε τα android tv sticks..για μοστρα στην tv σας ειναι super..για browsing/games/apps κλπ.. για ταινιες ομως ειδικα full hd, χρειαζεσαι 1 πραγματικο media player..

Φιλε Warlord1981 με προλαβες! Ακριβως αυτα ηθελα να γραψω και γω! Για ταινιες full hd χρειαζεσαι 1 πραγματικο media player! Καταρχην να πω οτι κανενα απο αυτα τα sticks δεν υποστηριζει 24p και ολα τα full hd mkv ειναι σε 24p! Επισεις η εικονα, τα χρωματα, δεν ειναι οπως σε ενα πραγματικο media player. Εγω το stick το πηρα περισσοτερο για το ιντερνετ και την μουσικη, τον καιρο και τα νεα. Ιδιως για την μουσικη εχει το tune in αλλα και με xbmc μπορω να ακουσω τελεια την μουσικη μου απο τον υπολογιστη που εχω στο αλλο δωματιο με ενα καταπληκτικο Interface. Επισης youtube, και οτιδηποτε αλλο εχει να κανει με interent streaming εικονας, ολα πολυ καλα! Αλλα για τις ταινιες εχω ενα κανονικο media player.

Έχεις δοκιμάσει με καποιο άλλο streamer και όχι το ES file explorer? Εγώ π.χ είχα στο μυαλό μου να βάλω το skifta ή xbmc . Μου ακούγονται περίεργο να μην μπορεί να παίξει avi με χαμηλό bitrate (π.χ 1200 Kb/s). Βάλε skifta , xbmc και πες μας αν σου δουλεύει..

Παιδιά, τα android media players είναι του στυλ....: "βάζω στοίχημα ότι θα μου κάτσει σε όλα" ακόμα. Μην ταλαιπωρήστε.....'οταν θα είναι ώριμα τα πράγματα.....θα ποστάρουμε εμέις το πρώτο και καλό θέμα. Προς το παρόν...πάμε ψάχνοντας....Οπότε....όσοι έχετε μεράκι για τεστς ...το κυνηγάτε!

Παιδιά, τα android media players είναι του στυλ....: "βάζω στοίχημα ότι θα μου κάτσει σε όλα" ακόμα. Μην ταλαιπωρήστε.....'οταν θα είναι ώριμα τα πράγματα.....θα ποστάρουμε εμέις το πρώτο και καλό θέμα. Προς το παρόν...πάμε ψάχνοντας....Οπότε....όσοι έχετε μεράκι για τεστς ...το κυνηγάτε!

Καλά για τα στικάκια..Και τα desktop τα ίδια χάλια είναι?

μεσω xbmc και mxplayer ειναι πολυ ασταθες.. μπορει να παιξει μπορει να μη παιξει, μπορει να παιξει μονο με ηχο, στα 720/1080p μπορει να κολλησει κ να μην ξεκολλαει κλπ.. εχω παιδευτει απιστευτα να βρω μια μεση λυση κατι που να παιζει σωστα παντα κ με ολα κ δε βρισκω! το μονο που παιζει τα παντα κ παντα ειναι το ehomemediacenter μια μαμα εφαρμογη του stick η οποια ομως δεν εχει επιλογη για υποτιτλους (δε διαβαζει external subs).. μουσει σπασει τα νευρα κ δε προκειται να ασχοληθω αλλο! θα παρω ενα media player να τελειωνει η υποθεση

μεσω xbmc και mxplayer ειναι πολυ ασταθες.. μπορει να παιξει μπορει να μη παιξει, μπορει να παιξει μονο με ηχο, στα 720/1080p μπορει να κολλησει κ να μην ξεκολλαει κλπ.. εχω παιδευτει απιστευτα να βρω μια μεση λυση κατι που να παιζει σωστα παντα κ με ολα κ δε βρισκω! το μονο που παιζει τα παντα κ παντα ειναι το ehomemediacenter μια μαμα εφαρμογη του stick η οποια ομως δεν εχει επιλογη για υποτιτλους (δε διαβαζει external subs).. μουσει σπασει τα νευρα κ δε προκειται να ασχοληθω αλλο! θα παρω ενα media player να τελειωνει η υποθεση

Επειδή είμαι σε φόρουμ για το συγκεκριμένο προιόν (διότι μάλλον θα παραγγειλω το mk808 bluetooth) δεν έχω ακούσει άλλον να χει αναφερει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασες το skifta που σου είπα? Το πρόβλημα είναι μόνο σε mkv αρχεία ή γενικά σε ΟΛΑ τα αρχεία βιντεο που εχεις βαλει? Με λίγα λόγια σε απλές ταινειες avi με μικρό bitrate (πχ 1000-1200 kb/s) σου έχει και εκέι πρόβλημα?? Μου κάνει εντυπωση παντως..Aπό που το εχεις πάρει το mk808?μπορεί να είναι ελλατωματικό..:(

Last edited:
παιδιά ψάχνω κ εγώ να αγοράσω media player με android και είδα αυτά τα δύο. απλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή.

http://www.chinavasion.com/china/wh...GB_Built-in_Memory_Android_Media_Player_WiFi/

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAP...4055&item=251212634055&lgeo=1&vectorid=229466
CPU:Boxchip A10 1.5GHZ
3.RAM:DDR3 1GB
4.GPU:built-in MAIL 400(support 2160P)
5.Storage Capacity:4GB
6.OS:Andriod 4.0
wifi.

τι λέτε;;να τα δώσω τα 20ευρώ για το δεύτερο;;

παιδιά ψάχνω κ εγώ να αγοράσω media player με android και είδα αυτά τα δύο. απλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή.

http://www.chinavasion.com/china/wh...GB_Built-in_Memory_Android_Media_Player_WiFi/

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAP...4055&item=251212634055&lgeo=1&vectorid=229466
CPU:Boxchip A10 1.5GHZ
3.RAM:DDR3 1GB
4.GPU:built-in MAIL 400(support 2160P)
5.Storage Capacity:4GB
6.OS:Andriod 4.0
wifi.

τι λέτε;;να τα δώσω τα 20ευρώ για το δεύτερο;;

Μιχάλη ακριβώς έτσι την "πάτησα" και γω. Βρήκα ένα ''φτηνό'' μκ802 το παρείγγειλα μέσω Κίνας και φυσικά...δεν μου ρθε ποτέ. Γνώμη μου

1) Μακρυά από το μκ802 γενικά. Απαρχαιωμένο..Όσο για τισ διαφορές των τιμών έχουν να κάνουν κυρίως με original και clones..
2) Αν θες μπορείς να δώσεις λίγα παραπάνω και να πας σ ένα είτε μκ802ιιι είτε ένα μκ808. Μόλις παρείγγειλα το μκ808Β (με bluetooth) με διπύρηνο και αρκετά από τα προβλήματα του mk808 λυμένα.. Τέλος Γενάρη μάλλον θα το χω και θα προσπαθήσω για ένα full review. Να ξέρεις όμως πως η τιμή των ''καλών'' συσκευών (σύγχρονων- οκ με τα προλήματα τους..) κυμένεται στα 40-45 ευρώ..

Ο ΜΧ player δεν υποστηρίζει δικτυακούς κοινοχρήστους φακέλους από τον υπολογιστή για να παίζει. Ο XBMC υποστηρίζει αλλά δεν δουλεύει σωστά το Hardware Acc (ακόμα), τα υποστηρίζει όμως και τα 2 ο BS Player.