Android Media Player

Λοιπόν δεν έχω εδώ κάποιον ενισχυτή οπότε δεν δοκίμασα να δώ αν περνάνε passthrough αλλά με Bsplayer και mx (με custom audio codecs ) παίζουν μια χαρά αυτά τα 2

Animated Logo (Lossless) 1 85,2MB 0:21 DTS-HD MA 7.1 1080p 23.02.12

Bit Harvest (Lossless) 1 39,1MB 0:10 Dolby TrueHD 7.1 1080p 24.07.09

το πρώτο νομίζω στο bs player κάνει ένα μικρό σπάσιμο για 1 δευτερο ενώ στον mx όχι και αντίστροφα στο 2ο :P

ΓEIA
Πως ρε παιδια γινεται η επιλογη και οελεγχος σε αυτα πχ. στο MINIX NEO X5MINIX NEO X5? Με το κοντρολ αποκλειεται, το συνδέται με καποιο ποντικι η πληκτρολογιο?

Re: Απάντηση: Android Media Player

Λοιπόν. Κατέβασα το 1ο αρχείο hd_distributor_fox_blu_ray. Απ οτι βλεπω είναι m2ts , καθαρά 1080p, 23.976 καρέ και 11 MBps bitrate. To άνοιξα μέσα απ το es explorer - μέσω lan - (στο galaxy s 3 όμως). To έκανα open as και το άνοιξα μέσω mx player. To έπαιξε αλλά σπαστά..Λογικό. Το έπαιξα και μέσω σκληρού στο κινητό , πάλι απ τον mx (είναι το μόνο που το άνοιξε). Έπαιξε, αλλά έχω την εντύπωση πως είναι βαρύ αρχείο ακόμα και για τον 4 πύρηνο. Τώρα σε διπύρηνο όπως τα mk808, MiniX κλπ, δεν ξέρω πως θα παίζει. Ας μας πει ο φίλος dimx2, είμαι και γω περίεργος.. Φοβάμαι πως θα χει "σπάσιμο" όμως :)

Eπίσης κατέβασα τα HD_distributor_walt_disney_pictures, HD_dts_animated_logo με τα ίδια αποτελέσματα..Παίζουν δηλαδή..Δεν δοκίμασα άλλα

Λοιπόν δεν έχω εδώ κάποιον ενισχυτή οπότε δεν δοκίμασα να δώ αν περνάνε passthrough αλλά με Bsplayer και mx (με custom audio codecs ) παίζουν μια χαρά αυτά τα 2

Animated Logo (Lossless) 1 85,2MB 0:21 DTS-HD MA 7.1 1080p 23.02.12

Bit Harvest (Lossless) 1 39,1MB 0:10 Dolby TrueHD 7.1 1080p 24.07.09

το πρώτο νομίζω στο bs player κάνει ένα μικρό σπάσιμο για 1 δευτερο ενώ στον mx όχι και αντίστροφα στο 2ο :P
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ο λόγος που κοιτάω τα συγκεκριμένα μηχανάκια είναι φυσικά το XBMC. Καιρό τώρα ψάχνω οικονομική λύση για να αδειάσει ο χώρος που πιάνει το HTPC αλλα δεν ήθελα να αποχωριστώ το συγκεκριμένο media center.

Υποθέτω οτι το ΝΕΟ Χ5 θα υποστηρίζει HA, τη στιγμή που έρχεται με το XBMC προεγκατεστημένο. Δεν τρελαίνομαι με την ιδέα να ορίσω εξωτερικούς players.

ΓEIA
Πως ρε παιδια γινεται η επιλογη και οελεγχος σε αυτα πχ. στο MINIX NEO X5MINIX NEO X5? Με το κοντρολ αποκλειεται, το συνδέται με καποιο ποντικι η πληκτρολογιο?

Με $20 παίρνεις το Keyboard\Air Mouse. Ίσως λειτουργεί και με wireless πακέτα για PC.

Κωστα και εγω αυτο θελω...στην ιδια κατηγορια ειμαστε...

ενα player που να σηκωνει το xbmc...
αυτο αργει ακομα ομως ή τουλαχιστον ειναι σε λιγα μηχανακια εξακριβωμενο και σε καποια αλλα ειναι beta...

το μονο εξακριβωμενο το οποιο εχει προσλαβει και 2 xbmc devs και ειναι και officcial sponsor
ειναι το pivos xios ds (http://www.pivosgroup.com/index.html)
και νομιζω για Ευρωπη θα το βρεις απο εδω http://nanomaze.com/
εαν δε σε τσουζει το 160αρι που θα φτασει μαζι με τα μεταφορικα...

εγω για την ωρα το βρισκω τσιμπημενο πολυ για τα οικονομικα μου...
και μπορει να βγει αλλο μηχανακι απο αυτη την εταιρια με επεξεργαστη M6 αντι για Μ3...
γιατι να μη περιμενουμε λιγο ακομα;;;

απο εκει και περα μπορεις να πας σε αλλες λυσεις οπως το G-Box Midnight και κατι παρομοια
που ειναι ενας Ολλανδος που παιδευεται με δαυτα και εχει βγαλει και καποιες δοκιμαστικες εκδοσεις...
ριξε μια ματια εδω http://www.j1nx.nl/...

ακομα βρηκα αυτη τη λυση http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=155526
και μαλλον θα τη δοκιμασω αυριο σε ενα μηχανακι...
δεν ειναι και οτι ενδεδειγμενο αλλα τουλαχιστον μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο κατι μπορει να γινει...

αυτα τα ολιγα απο με για την ωρα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Με $20 παίρνεις το Keyboard\Air Mouse. Ίσως λειτουργεί και με wireless πακέτα για PC.

To συγκεκριμένο δεν βλεπω να εχει επιφάνεια σαν τα λαπτοπ που κινεις το ποντικι. Θα ειναι τρομερα άβολο να κουνας καποιον δέκτη (βελάκι) που βλέπεις στην TV με πλήκτρα κατευθυνσεων απο το πληκτρολόγιο. Δηλαδη θα ήθελα να εχει καποια Touch επιφανεια το πληκτολογιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Κωστα και εγω αυτο θελω...στην ιδια κατηγορια ειμαστε...

ενα player που να σηκωνει το xbmc...
αυτο αργει ακομα ομως ή τουλαχιστον ειναι σε λιγα μηχανακια εξακριβωμενο και σε καποια αλλα ειναι beta...

το μονο εξακριβωμενο το οποιο εχει προσλαβει και 2 xbmc devs και ειναι και officcial sponsor
ειναι το pivos xios ds (http://www.pivosgroup.com/index.html)
και νομιζω για Ευρωπη θα το βρεις απο εδω http://nanomaze.com/
εαν δε σε τσουζει το 160αρι που θα φτασει μαζι με τα μεταφορικα...

εγω για την ωρα το βρισκω τσιμπημενο πολυ για τα οικονομικα μου...
και μπορει να βγει αλλο μηχανακι απο αυτη την εταιρια με επεξεργαστη M6 αντι για Μ3...
γιατι να μη περιμενουμε λιγο ακομα;;;

απο εκει και περα μπορεις να πας σε αλλες λυσεις οπως το G-Box Midnight και κατι παρομοια
που ειναι ενας Ολλανδος που παιδευεται με δαυτα και εχει βγαλει και καποιες δοκιμαστικες εκδοσεις...
ριξε μια ματια εδω http://www.j1nx.nl/...

ακομα βρηκα αυτη τη λυση http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=155526
και μαλλον θα τη δοκιμασω αυριο σε ενα μηχανακι...
δεν ειναι και οτι ενδεδειγμενο αλλα τουλαχιστον μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο κατι μπορει να γινει...

αυτα τα ολιγα απο με για την ωρα...
Αυτή την εντύπωση μου δίνει και μένα η όλη ιστορία με το XBMC για Android: too little, too early.

Στα 150 το Pivos κοστίζει τα διπλάσια σε σχέση με το ΝΕΟ Χ5 και δεν έχει καν τηλεκοντρόλ της προκοπής. Πολλά είναι για μένα, ειδικά αυτό τον καιρό.

Σκεφτόμουν και το Raspberry pi αλλα το περίφημο "κουτί των $25" έγινε κουτί των 90. Μάλλον θα πρέπει να κάνω παρέα με του ανεμιστήρες του HTPC για κανένα χρόνο ακόμα...

To συγκεκριμένο δεν βλεπω να εχει επιφάνεια σαν τα λαπτοπ που κινεις το ποντικι. Θα ειναι τρομερα άβολο να κουνας καποιον δέκτη (βελάκι) που βλέπεις στην TV με πλήκτρα κατευθυνσεων απο το πληκτρολόγιο. Δηλαδη θα ήθελα να εχει καποια Touch επιφανεια το πληκτολογιο.
Δεν έχει touchpad αλλα διαβάζει τις κινήσεις του χεριού (air mouse). Φαντάζομαι οτι δεν είναι και ο πιο βολικός τρόπος για να κατευθύνεις τον δείκτη στην οθόνη.

Αυτή την εντύπωση μου δίνει και μένα η όλη ιστορία με το XBMC για Android: too little, too early.

Στα 150 το Pivos κοστίζει τα διπλάσια σε σχέση με το ΝΕΟ Χ5 και δεν έχει καν τηλεκοντρόλ της προκοπής. Πολλά είναι για μένα, ειδικά αυτό τον καιρό.

Σκεφτόμουν και το Raspberry pi αλλα το περίφημο "κουτί των $25" έγινε κουτί των 90. Μάλλον θα πρέπει να κάνω παρέα με του ανεμιστήρες του HTPC για κανένα χρόνο ακόμα...

Δεν έχει touchpad αλλα διαβάζει τις κινήσεις του χεριού (air mouse). Φαντάζομαι οτι δεν είναι και ο πιο βολικός τρόπος για να κατευθύνεις τον δείκτη στην οθόνη.
αχμμμ σίγουρα είναι λίγο νωρίς το βασικό θέμα όμως δεν βρίσκετε στην αδυναμία του hardware, Πχ με xbmc και εξωτερικό player των MX όλα παίζουν μια χαρά. Το amlogic είναι σαφώς κατώτερο σε επιδόσεις από το rokchip απλώς η amlogic έχει δώσει πιο νωρίς τον kernel Source και έχει σωστό HW accl. Εδω έχει δοκιμαστική έκδοση για HW accl στα rockchip.

Last edited:
Γιατί όλοι έχετε κολλήσει στο xbmc?:P Καλό είναι δεν λέω, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο. Συμφωνώ πως τα χει όλα νοικοκυρεμένα (weather, audio-video-images, plug-ins κλπ), αλλά επειδή μάλλον το θέλετε για να βλέπετε ταινείες 1080p (καλά κάνω και ακόμα dvdrip βλέπω :)) είναι ακόμα νωρίς. Es file explorer και streamάρισμα μέσω lan δοκιμάσατε?

Γιατί όλοι έχετε κολλήσει στο xbmc?:P Καλό είναι δεν λέω, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο. Συμφωνώ πως τα χει όλα νοικοκυρεμένα (weather, audio-video-images, plug-ins κλπ), αλλά επειδή μάλλον το θέλετε για να βλέπετε ταινείες 1080p (καλά κάνω και ακόμα dvdrip βλέπω :)) είναι ακόμα νωρίς. Es file explorer και streamάρισμα μέσω lan δοκιμάσατε?

Όποιος έχει δοκιμάσει XBMC, εθίστηκε. Ξέρεις τι είναι να την αράζεις στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και να τα έχεις όλα μπροστά σου;. Άλλο πράμα! ;)

Αν βάλεις τις δυνατότητες του σε ένα ήσυχο μηχανάκι των 60, είναι το τζακποτ. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν και οι quad επεξεργαστές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

???????????? Δηλαδη?????? Κουνας το χερι σου στο αερα???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

???????????? Δηλαδη?????? Κουνας το χερι σου στο αερα???

Κουνάς όλο το πληκτρολόγιο. Φαντάσου κάτι σαν το χειριστήριο του Wii.

RC11%20RC12-E-04.jpg

Λοιπόν το Pivos DS (με το Μ3 επεξεργαστή) έρχεται στα 119

http://www.pivos-europe.com/?gclid=CNHPvO2mr7UCFQq5zAodtlQAfw

και από το Amazon.de

Επίσης η λύση Pivos είναι η καλύτερη δυνατή λύση για XBMC γιατί ανανεώνουν το firmware τους συνεχώς... (αφού προσέλαβαν ήδη 2 XBMC προγραμματιστές)

(αν και προσωπικά δεν θα έβαζα την έκδοση Android αλλά την Linux)...

Όντως το Remote του δεν είναι καλό (από ότι γράφεται)... αλλά υπάρχει και η λύση XBMC Commander, ή το Constellation για IOS (ή κάποιο άλλο για Android τηλέφωνο ή tablet)..
Οπότε το IR remote νομίζω θα χρειαστεί μόνο για το αρχικό σετάρισμα

Ήδη ψήνομαι να πάρω ένα Pivos (για να το τεστάρω)... :):grandpa:

Re: Απάντηση: Android Media Player

Λοιπόν το Pivos DS (με το Μ3 επεξεργαστή) έρχεται στα 119

http://www.pivos-europe.com/?gclid=CNHPvO2mr7UCFQq5zAodtlQAfw

και από το Amazon.de

Επίσης η λύση Pivos είναι η καλύτερη δυνατή λύση για XBMC γιατί ανανεώνουν το firmware τους συνεχώς... (αφού προσέλαβαν ήδη 2 XBMC προγραμματιστές)

(αν και προσωπικά δεν θα έβαζα την έκδοση Android αλλά την Linux)...

Όντως το Remote του δεν είναι καλό (από ότι γράφεται)... αλλά υπάρχει και η λύση XBMC Commander, ή το Constellation για IOS (ή κάποιο άλλο για Android τηλέφωνο ή tablet)..
Οπότε το IR remote νομίζω θα χρειαστεί μόνο για το αρχικό σετάρισμα

Ήδη ψήνομαι να πάρω ένα Pivos (για να το τεστάρω)... :):grandpa:
Πολλά λεφτά για μονοπύρινο... αν θες κάνε υπομονή να δεις πως θα παέι το θέμα του rockchip ή ακόμα καλύτερα του Freescale i.MX6Q (GK802 4 core) για κ/β έχω αυτό το οποίο βολευει εξαιρετικά αν και έχω πάντα συνδενδμένο ενα Β/Τ ποντίκι (δεν είμαι πολύ οπαδός το trackpad). Φυσικά μόλις είδα αυτό:BDBDG54: και με ψήνει :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Πολλά λεφτά για μονοπύρηνο...

Έχεις δίκιο σχετικά με το ότι είναι μονοπύρηνο... απλά σε θέμα υποστήριξης είναι πολύ μπροστά :) ...

Είμαι πολύ περίεργος για την απόκρισή του στο Αεον skin... (που είναι πολύ βαρύ)

Έχεις δίκιο σχετικά με το ότι είναι μονοπύρηνο... απλά σε θέμα υποστήριξης είναι πολύ μπροστά :) ...

Είμαι πολύ περίεργος για την απόκρισή του στο Αεον skin... (που είναι πολύ βαρύ)

Δύσκολο το βλέπω. Ο ίδιος ο MQ λέει οτι δεν τρέχει το MQ4 και προτείνει το πιο ελαφρύ MQ4 SC ενώ ο Phil και ο Big_Noid ετοιμάζουν το NOX Lite για Android.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

..... ενώ ο Phil και ο Big_Noid ετοιμάζουν το NOX Lite για Android.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα :ernaehrung004:

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε στο ίντερνετ παλαιότερη έκδοση του mx player? γιατί η καινούρια μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή μου