Android Media Player

Καλημέρα σε όλους. κατέβασα στο minix 5 το needfor speed most wanted. το παιχνίδι ξεκινάει αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ με το ποντίκι πληκτρολόγιο. (εννοώ αυτό εδώ που έχω πάρει Mele Fly Mouse F10 3 in 1 Air mouse + Wireless mouse / Keyboard + Remote control for Android smart TV/HD/Computer/HTPC). Μου γράφει NITROUS SWIPE UP TO ACTIVATE. Μόνο το back δουλεύει. ή μήπως δε συνεργάζεται και θέλει άλλο για να παίξει; ή μήπως υπάρχει κάποιο εικονικό χειριστήριο που μπορεί να εμφανίζεται ταυτόχρονα; ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους. κατέβασα στο minix 5 το needfor speed most wanted. το παιχνίδι ξεκινάει αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ με το ποντίκι πληκτρολόγιο. (εννοώ αυτό εδώ που έχω πάρει Mele Fly Mouse F10 3 in 1 Air mouse + Wireless mouse / Keyboard + Remote control for Android smart TV/HD/Computer/HTPC). Μου γράφει NITROUS SWIPE UP TO ACTIVATE. Μόνο το back δουλεύει. ή μήπως δε συνεργάζεται και θέλει άλλο για να παίξει; ή μήπως υπάρχει κάποιο εικονικό χειριστήριο που μπορεί να εμφανίζεται ταυτόχρονα; ευχαριστώ.

Η λύση λέγεται sixaxis controller https://play.google.com/store/apps/...5ncGl4ZWxzdHVkaW9zLnNpeGF4aXNjb250cm9sbGVyIl0., αρκεί να έχεις ήδη κάποιο (αυθεντικό) ps3 wireless controller..

Για και απο μενα
Τελικα βγαινει ήχος ΑC3, 5.1, απο καποιον player? Το βλεπω χαζό να εχω mkv 1080p με stereo!

Καλησπέρα. έχω πάρει αυτό το ασύρματο ποντίκι για το minix5 (Mele Fly Mouse F10 3 in 1 Air mouse + Wireless mouse / Keyboard + Remote control for Android smart TV/HD/Computer/HTPC). το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μπορεί να λειτουργήσει όπως του υπολογιστή, δηλ. να επιλέξεις και να αντιγράψεις κάτι; γιατί δεν έχω βρει τον τρόπο.

καλημερα Χριστος Ανεστη χρονια πολλα, λοιπον διαβασα ολο το νημα, ερωτηση:
να παρω minix neo X5 ή το ΜΚ802 ΙΙΙ? αυτα φενεται να ειναι τα πιο διασημα που πηρατε... το θεμα ειναι πιο ειναι το καλυτερο τελικα?

Καλησπέρα. έχω πάρει αυτό το ασύρματο ποντίκι για το minix5 (Mele Fly Mouse F10 3 in 1 Air mouse + Wireless mouse / Keyboard + Remote control for Android smart TV/HD/Computer/HTPC). το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μπορεί να λειτουργήσει όπως του υπολογιστή, δηλ. να επιλέξεις και να αντιγράψεις κάτι; γιατί δεν έχω βρει τον τρόπο.

Απόσο ξέρω όχι. Θα πρέπει το software που έχεις να έχει εντολές copy/paste που τις επιλέγεις με το αριστερό button

να παρω minix neo X5 ή το ΜΚ802 ΙΙΙ? αυτα φενεται να ειναι τα πιο διασημα που πηρατε... το θεμα ειναι πιο ειναι το καλυτερο τελικα?

Αν έπερνα κάτι τώρα θα έπερνα το minix neo X5. σαν δυνατότητες σχεδόν όλα (τα διπύρηνα) είναι τα ίδια πάνω κάτω. Το συγκεκριμένο υπερτερεί επειδή είναι desktop..

Αυτό τι λέει?

http://www.gboxcanada.com/#!g-box-midnight-mx2/cxu3

* Amlogic A9 Dual Core Neon HD CPU
* Mali400 Quad Core High Performance 3D GPU
* 1GB RAM (DDR3)
* 8GB Total Internal Storage
* USB Storage Extendable (Flash Drives/HDD)
* SD Storage Extendable (Up to 32GB!)
* 802.11b/g/n internal Wifi
* HDMI v1.4 video output
* 10/100 Ethernet Port
* Coaxial SPDIF Digital Audio Output (Surround Sound)
* Composite Audio/Video Out
* 4x USB 2.0 Ports
* Android 4.2.x Jelly Bean installed
* Supports Wireless USB Keyboard/Mouse
* Google Play Store installed
* Fully Rooted!

Δεν ξέρω καθόλου για την ποιότητα εικόνας αυτών των players... καθώς και πόσο γρήγορα είναι σε περιβάλλον XBMC...

Re: Απάντηση: Android Media Player

Σαν μάρκα την ξέρω είναι καλή και αξιόπιστη. Επίσης ένα άλλον + είναι τα 4x USB 2.0 Ports. ;) Όσο αναφορά την ποιότητα και το xbmc υποθέτω ακόμα θα τα χει τα προβλήματά του όπως όλα τα android players

παιδια καλησπερα τα μηχανακια αυτα υποστηριζουν ηχο DTS... κανουν Digital Surround Down mix

Εγω περιμενω το minix neo g4 αλλα αν κανεις λιγο υπομονη περιμενε λιγο γιατι θα βγαλει η minix το x7 στα μεσα ιουλιου απο οτι λενε ισως και λγο αργοτερα
θα εχει αυτα τα χαρακτηριστικα:
Quad Core Cortex A9 CPU
Quad Core Mali 400 GPU
2GB DDR3 Memory
HDMI, Ethernet, 802.11n WiFi, Bluetooth
16GB NAND Flash Storage
Android Jellybean 4.1/4.2

σήμερα ήρθε το 808b (4.2.2) στο οποίο έλεγα να δουλέψω μόνο το xbmc. Σε ταινία που έβαλα (720p) όμως μέσω stream σερνότανε. Έχει κανείς κάποια λύση για τουλάχιστον ομαλό stream σε αυτή την ανάλυση?

σήμερα ήρθε το 808b (4.2.2) στο οποίο έλεγα να δουλέψω μόνο το xbmc. Σε ταινία που έβαλα (720p) όμως μέσω stream σερνότανε. Έχει κανείς κάποια λύση για τουλάχιστον ομαλό stream σε αυτή την ανάλυση?

Μέσω WiFi από Laptop;

Μέσω WiFi από Laptop;
αν και δεν καταλαβαίνω την απάντηση, όχι. Απευθείας απο το ρουτερ .Δεν έχω θέμα με την σύνδεση. Πάντως και σε dvd ανάλυση πάλι σαν να ζορίζετε και περιστασιακά χάνει πάλι μερικά frames. Βρήκα να αλλάξω ρομ (finless) αλλά δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στους 2 υπολογιστές που έχω. Παίρνω ένα μήνυμα ''blank internal flash''. Έβαλα μια κόπια του xbmc που χρησιμοποιεί τον mxplayer ως default και εκεί είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν υπάρχουν subs. Οι επιλογές μου πέφτουν σε τοίχο.

αν και δεν καταλαβαίνω την απάντηση, όχι. Απευθείας απο το ρουτερ .Δεν έχω θέμα με την σύνδεση. Πάντως και σε dvd ανάλυση πάλι σαν να ζορίζετε και περιστασιακά χάνει πάλι μερικά frames. Βρήκα να αλλάξω ρομ (finless) αλλά δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στους 2 υπολογιστές που έχω. Παίρνω ένα μήνυμα ''blank internal flash''. Έβαλα μια κόπια του xbmc που χρησιμοποιεί τον mxplayer ως default και εκεί είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν υπάρχουν subs. Οι επιλογές μου πέφτουν σε τοίχο.

Το χουμε ξαναπεί και σε προηγούμενα ποστς. Βάλε τον es explorer και τον mx player (ως video player). Από τον es explorer "βρες" to pc σου και τους φακέλους που έχεις κάνει share. Μέσω του mx player δες την ταινεία σου. Ακόμα υπάρχει και η λύση του qloud

σόρρυ αλλά δεν το έγραψα. Δέν με ενδιαφέρει το smb αλλά το πήρα για το xbmc.

Εγω περιμενω το minix neo g4 αλλα αν κανεις λιγο υπομονη περιμενε λιγο γιατι θα βγαλει η minix το x7 στα μεσα ιουλιου απο οτι λενε ισως και λγο αργοτερα
θα εχει αυτα τα χαρακτηριστικα:
Quad Core Cortex A9 CPU
Quad Core Mali 400 GPU
2GB DDR3 Memory
HDMI, Ethernet, 802.11n WiFi, Bluetooth
16GB NAND Flash Storage
Android Jellybean 4.1/4.2
θα κυκλοφορήσουν και άλλα.απλα δεν καταλαβαίνω την διαφορά του x5+ kai tou x7??
http://blog.geekbuying.com/index.ph...core-model-neo-x7-and-x5-coming/#.UZICaqLwmZs

Last edited:
σόρρυ αλλά δεν το έγραψα. Δέν με ενδιαφέρει το smb αλλά το πήρα για το xbmc.

Τότε πρέπει να περιμένεις αρκετό καιρό γιατί ακόμα το xbmc δεν δουλεύει καλά στα android media players. Πολλοί έχουν παράπονα (και γω μαζί τους). Είχα βάλει μια άλλη έκδοση - τροποποιημένη - αλλά είχα διάφορα προλήματα. Έχουμε καιρό ακόμα..

Ναι έτσι έχω διαβάσει και εγώ... για τα προβλήματα που έχει το xbmc στο Android... γι αυτό πολλοι φλασάρουν το player τους - όπου γίνεται - σε linux (βλ pivos)

Το GBOX mx2 θεωρητικά είχε custom έκδοση του XBMC αλλά σε μια κουβέντα που είχα με τον davilla (delevoper του xbmc και δουλεύει για την pivos) μου ανέφερε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο απλά στο GBOX Mx2 έχουν εγκαταστήσει κάποια addons...
(και το πουλάνε ως custom XBMC)

παιδια καλησπερα για δωστε πληζ τιποτα αξιοπιστους σελλερς απο ebay ή απο αλλο σαιτ για να δω διοτι εχω χαθει με τοσους πωλητες στο ebay...