Android Media Player

Καλά τα θεωρητικά νούμερα... στο δια ταύτα τι γίνεται...

Καλός ο 16 πύρινος ...
αλλά αν δεν παίζει ταινία ή κολλάει ή δεν κάνει HD pass ή δεν παίζει όπως πρέπει τα 24π... ή θέλει 4 reset μέχρι να λειτουργήσει σωστά (με οδοντογλυφίδα κατά προτίμηση γιατί το reset button είναι μέσα στην audio υποδοχή (έχω συγκεκριμένο παράδειγμα ;) )....

τι κάνεις τότε?

και από την άλλη έχεις το μονοπύρηνο Pivos και το "ταπεινό" Rasberry τα οποία παίζουν καλύτερα από τα πολυπύρηνα... (προς το παρόν τουλάχιστον)...

Ποτέ δεν ήταν μόνο θέμα επεξεργαστή... ποτέ...

Η υποστήριξη και οι συνεχείς ανανεώσεις firmware είναι τελικά αυτές που μετράνε... :grinning-smiley-043

Last edited:
τελικά θα συμβιβαστώ με 480p αναλύσεις :bigcry:. Έχω όμως μία ερώτηση. Στο xbmc πώς μπορώ να κάνω τα repos update-force refresh? Το δεξί πλήκτρο που γίνετε σε pc εδώ με επιστρέφει στην πίσω οθόνη.

Κρατα πατημενο το αριστερο κλικ (αυτο ειναι το δεξι κλικ στο android)-bye-

σήμερα ήρθε το 808b (4.2.2) στο οποίο έλεγα να δουλέψω μόνο το xbmc. Σε ταινία που έβαλα (720p) όμως μέσω stream σερνότανε. Έχει κανείς κάποια λύση για τουλάχιστον ομαλό stream σε αυτή την ανάλυση?
Ποια εκδοση xbmc εχεις βαλει?Μεσω wifi συνδεεσαι?Με ποιο plugin κανεις stream?

Ποια εκδοση xbmc εχεις βαλει?Μεσω wifi συνδεεσαι?Με ποιο plugin κανεις stream?

12.2 frodo μέσω wifi το οποίο είναι σε απόσταση 3μ χωρίς ενδιάμεσα εμπόδια 50% σήμα. stream δοκίμασα και με το navi και με repos αλλά και τις δικές μου smb. Επίισης δοκίμασα την έκδοση για adnroid με το mxplayer και απλά είναι λίγο καλύτερα ( το lag όμως υπάρχει). Επίσης άλλη μια ερώτηση, με τον on/off του 808b υπάρχει λύση ή βγάζουμε συνέχεια το καλώδιο?

Καλά τα θεωρητικά νούμερα... στο δια ταύτα τι γίνεται...

Καλός ο 16 πύρινος ...
αλλά αν δεν παίζει ταινία ή κολλάει ή δεν κάνει HD pass ή δεν παίζει όπως πρέπει τα 24π... ή θέλει 4 reset μέχρι να λειτουργήσει σωστά (με οδοντογλυφίδα κατά προτίμηση γιατί το reset button είναι μέσα στην audio υποδοχή (έχω συγκεκριμένο παράδειγμα ;) )....

τι κάνεις τότε?

και από την άλλη έχεις το μονοπύρηνο Pivos και το "ταπεινό" Rasberry τα οποία παίζουν καλύτερα από τα πολυπύρηνα... (προς το παρόν τουλάχιστον)...

Ποτέ δεν ήταν μόνο θέμα επεξεργαστή... ποτέ...

Η υποστήριξη και οι συνεχείς ανανεώσεις firmware είναι τελικά αυτές που μετράνε... :grinning-smiley-043

συγκεκριμένα για τον επεξεργαστή και το linux XBMC... διάβαζα αυτό: http://www.futeko.com/products/MP047.php
Single-core Amlogic 8726-M3 Chipset: The Amlogic M3 is the only Smart TV chipset where a native Linux port of XBMC is available. This is the same chipset used in the latest Pivos XIOS and the J1nx Little Black Box.
πιστεύω λοιπόν ότι είναι και θέμα επεξεργαστή...

12.2 frodo μέσω wifi το οποίο είναι σε απόσταση 3μ χωρίς ενδιάμεσα εμπόδια 50% σήμα. stream δοκίμασα και με το navi και με repos αλλά και τις δικές μου smb. Επίισης δοκίμασα την έκδοση για adnroid με το mxplayer και απλά είναι λίγο καλύτερα ( το lag όμως υπάρχει). Επίσης άλλη μια ερώτηση, με τον on/off του 808b υπάρχει λύση ή βγάζουμε συνέχεια το καλώδιο?
Διαβασε και εδω για την εκδοση xbmc που σου ειπα να βαλεις http://www.freaktab.com/showthread....s-and-what-doesn-t&highlight=advancedsettings

Κρατα πατημενο το αριστερο κλικ (αυτο ειναι το δεξι κλικ στο android)-bye-
τελικά έχω θέμα με αυτό. Ούτε με το πληκτρολόγιο που έχω γίνετε, το οποίο είναι αυτό http://www.geekbuying.com/item/Fashion-UBK-500-RF-World-s-Most-MINI-Wireless-Keyboard-Mouse-Combo-306673.html αλλά ούτε και με mouse. Και στις 2 περιπτώσεις δουλεύει πάνω-κάτω όπως στα windows (αριστερό κλικ μπροστά, δεξί πίσω). Ευχαριστώ mv_best για την υπόλοιπη βοήθεια. Μόλις βρώ χρόνο θα τσεκάρω το λινκ που έστειλες. Αν είναι η finless προσπάθησα αλλά δεν μπορώ με τίποτα να συνδέσω το 808b με υπολογιστή. Δοκίμασα και τους 2 τρόπους που υπάρχουν (direct - with reset button).

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :)

έχουμε xbmc linux, xbmc win, ..... ότι θα έλεγα να τα συγχωνεύσουμε... και θέλεις να κάνουμε xbmc android... για να έχω μόνιμα 3 παράθυρα ανοιχτά ??? -bye-

Ναι, να τα ενώσουμε όλα και να αναρωτιούνται μετά οι Παραθυράδες γιατί δεν έχουν sudo ή γιατί δεν μπορούν να εγκαταστήσουν apk :p

καλή ιδέα. Τρέχω να πάρω και rasberry pi για να σας τα σπάσω τελείως :argue:

...και μ' αρέσει να το ακούω :p

Μήπως πρέπει να φτιάξουμε χωριστό θέμα για XBMC σε Android;

Βεβαίως και να κάνουμε,αν και είμαστε ακόμα νεουδια,σε πρώιμο στάδιο;):)

Ναι κάνε για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μιας και το θέμα έχει μέλλον. Επίσης άρχισε η κατάσταση να βγάζει άκρη και στο δικό μου μυαλό. Τελικά mv best πέρασα χθες την 4.2.2 με finless 2 beta 2. Λίγο που το είδα τα 720p τα παίζει άψογα ωστόσο στο xbmc πάλι χάνει αρκετά καρέ όπως και τον ήχο. Θα πειραματιστώ λίγο και σήμερα να δω που θα βγάλει.

Δυο ερωτήσεις και απο μένα
το MINIX NEO X5 παίζει κανονικά χωρις κολληματα mkv και 720p και 1080p με ξεχωριστούς υπότιτλους ?
αν ναι χρειάζεται κάποιο update ή είναι ετοιμος ?
κάποιος χρήστης που να τον έχει αν μπορεί να μας ενημερώσει ?
επίσης δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο ?
αν ναι χρειάζεται να παίρνει και ρεύμα ο σκληρός η οχι ?