Android Media Player

Last edited:
To XBMC ακόμα δεν δουλεύει καλά (δουλεύει αλλά ακόμα δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων του) εκτός αν πάρεις κάποιο μηχάνημα με intergrated xbmc ή κάποιο raspberry pi. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα τα πρώτα reviews με τον measy B4K μιας και έχει allwinner cpu που όπως και να το κάνουμε ταιριάζει γάντι στον xbmc.. Εξάλλου το ξανάπα και σε άλλο ποστ μου, φαίνεται τέρας..Αν έχει και ΟΤG updates..σώθηκες!:violent-smiley-030:

Δοκίμασες κάποιο άλλο firmware? Custom ή μη? Κάτι σε firmware μου μυρίζει ή σε defected chip..

Ναι εννοείται άλλαξε firmware ... Είναι καθόδον για Αμερική..

Οπως έχω αναφέρει και παλαιότερα .. Δεν ψαρωνουμε με τους 15 πύρηνους players...
Οι περισσότεροι δεν δουλεύουν σωστά ...
Γιατί ;
Επειδή είναι και θέμα firmware...

Πάντως εμφανίζονται όλο και νέες συσκευές όπως αυτή εδώ ας πουμε με Quad-Core , Android 4.2 , στα 70 στο ebay
http://www.ebay.de/itm/Android-4-2-...d=100005&prg=1073&rk=2&rkt=5&sd=151089476846&

Αυτό είναι ακριβώς ο player που έδωσα ποιο πάνω το λινκ από το gb. Για να ειναι τόσο φθηνό όμως μάλλον είναι απομίμηση (της απομίμησης). Φυσικά και οι τιμές στα ανδροειδή θα πέφτουν συνέχεια όσο βγαίνουν καινούργια μοντέλα γιατί πουλιούνται σαν τρελά...Αν ήταν όμως να πάρω το συγκεκριμένο θα περίμενα πρώτα κριτικές και μετά θα το περνα μόνο απ το gb.

Επειδή είναι και θέμα firmware...

..οποίο όλοι πλέον οι devs έχουν πέσει με τα μούτρα (3188 RK) αφήνοντας εμάς (3066 RK) στο έλεος του Θεού..Πάντως στα Antutu scores οι 4 πύρηνοι ξεπερνάνε τα 15.000 (σε σχέση με το δικό μου πχ που φθάνει περίπου τα 9600..). Άρα η δύναμη υπάρχει. Απλά πρέπει οι devs να την εκμεταλευθούν. Εϊμαι σίγουρος πως θα το κάνουν..

Last edited:
Dual Core Andriod TV BOX 4.1 MK808 Rk3066 1.6GHZ 8GB Mini PC WiFi Bluetooth A9.1 γνωρίζεται αν μπορώ να του περάσω android 4.3 ;

Τα tv boxes έχουν δικά τους firmware. Δεν μπορείς να περάσεις ότι να ναι. Θα αργλησει να βγει ο 4.3 (αν βγει κι όλας):)

Ζηλτω το update με την οδοντογλυφίδα...
Μιλαμε για επανάσταση :)

Ζηλτω το update με την οδοντογλυφίδα...
Μιλαμε για επανάσταση :)

Χαχα..έτσι..δεν ξέρω - το χω ξαναπεί..Απαράδεκτο να μην υπάρχουν OTA updates το 2013...Απαράδεκτο!!!

Παιδια μιας και μιλατε για updates οποιος θελει να << παίζει? να τυραννιέται?>> ας δοκιμασει το παρακατω αρχειο ειναι ο πατσαρισμενος XBMC για το 3548M3 της Bluetimes (παιζει σε συνεργασια με τον mx player 1080p) ΠΡΟΣΟΧΗ ομως ειναι μονο για AMLogic 8726-M3 chipsets
Το αρχειο εχει μετατραπει σε .apk απο μενα οποτε εαν αντιμετωπίσετε καποιο προβλημα απλα αποσυμπιεστε το και καντε χειροκινητη εγκατασταση μεσω ενος ftp προγραμματος

http://www.mediafire.com/download/d53dr64ddq2dmc4/bluem3_beta1.apk

Ίσως η καλύτερη desktop επιλογή αυτή τη στιγμή (εφόσον δεν "βγάλει" προβλήματα βεβαια..Ο προκάτοχός του όμως μια χαρά τα πήγε οπότε αισιοδοξούμε..)

Αν δεν είχα πάρει το δικό μου, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά..

Last edited:
Παίδες παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό τα MPs με android, αλλά θέλω να ρωτήσω και συνοπτικά τα +/- τους (ειδικά τα "-" ), σε σχέση με τα παραδοσιακά MPs και ακόμα ειδικότερα στο θέμα του media playback (καλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε τα "+" του να έχεις μια android συσκευή, όπως τον πραγματικό browser)... Παραθέτω λοιπόν κάποια θέματα που κατά καιρούς μας έχουν απασχολήσει, και όποιος μπορεί ας απαντήσει με ένα ναι/οχι τι κανουν και τι όχι... (έστω η καλύτερη-δυνατότερη συσκευή από αυτές)

BD ISO
BD full δομή
3D BD ISO
BD menu
DTS / AC3 passthrough σε ενισχυτή από hdmi / optical
DTS HD MA / Dolby TruHD 7.1 passthrough σε ενισχυτή από hdmi
23,976/24/25 κοκ.
Hi10p encodes
2in1 encodes
BD μέσω δικτύου
1080p high bitrate μέσω δικτύου
mkv με πολλαπλά audio / subtitle streams
...
αυτά για την ώρα...

Υπάρχει και αυτό το thread για όποιον ενδιαφέρεται:

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=168268
Support Thread for libstagefright - Experimental hardware video decoding builds

Έχω την alpha 1 σε MK808B και δουλεύει καλά σε 720p, αλλά έχω διαβάσει και αναφορές ότι καινούργια versions παίζουν και 1080p.

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω τους RK3188 είδα πως έχουν (μέχρι στιγμής) 2 προβλήματα "νιότης":

1) Jerky video playback for ALL RK3188 devices (βρέθηκε η αιτία - το πρόβλημα είναι σε ένα σημείο στο compile του kernel - οπότε περιμένουμε κάποια custom rom τύπου Finless να βγει για αυτές τις συσκευές) http://www.freaktab.com/showthread.php?6206-Jerky-video-playback-FIXED-for-ALL-RK3188-devices!

2) Και ίσως πιο σημαντικό. Δεν μπορεί (τουλάχιστον μέχρι τώρα) να γινει insmod το patch για το screen support του sixaxis app. Όπως λέει και ο Bob It will not insmod on 4.2.2 ROMs.
http://www.freaktab.com/showthread....-Axis-Joy-Center-to-my-ROMs&highlight=sixaxis

Συνεπώς μην βιαζόμαστε για τους 3188. Ας περιμένουμε..

Παίδες παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό τα MPs με android, αλλά θέλω να ρωτήσω και συνοπτικά τα +/- τους (ειδικά τα "-" ), σε σχέση με τα παραδοσιακά MPs και ακόμα ειδικότερα στο θέμα του media playback (καλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε τα "+" του να έχεις μια android συσκευή, όπως τον πραγματικό browser)... Παραθέτω λοιπόν κάποια θέματα που κατά καιρούς μας έχουν απασχολήσει, και όποιος μπορεί ας απαντήσει με ένα ναι/οχι τι κανουν και τι όχι... (έστω η καλύτερη-δυνατότερη συσκευή από αυτές)

Αναφέρομαι σε αναπαραγωγή μέσω XBMC...

BD ISO
BD full δομή
3D BD ISO
BD menu
DTS / AC3 passthrough σε ενισχυτή από hdmi / optical
DTS HD MA / Dolby TruHD 7.1 passthrough σε ενισχυτή από hdmi
23,976/24/25 κοκ.
Hi10p encodes
2in1 encodes
BD μέσω δικτύου
1080p high bitrate μέσω δικτύου
mkv με πολλαπλά audio / subtitle streams
...
αυτά για την ώρα...

Ετοιμάσου για παγωμένο ντους..:
BD ISO ΟΧΙ
BD full δομή ΟΧΙ
3D BD ISO ΟΧΙ
BD menu ΟΧΙ
DTS / AC3 passthrough σε ενισχυτή από hdmi / optical ΝΑΙ
DTS HD MA / Dolby TruHD 7.1 passthrough σε ενισχυτή από hdmi ΟΧΙ
23,976/24/25 κοκ. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Hi10p encodes ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
2in1 encodes ΟΧΙΙΙΙΙ
BD μέσω δικτύου ΟΧΙΙΙ
1080p high bitrate μέσω δικτύου ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ PLAYER
mkv με πολλαπλά audio / subtitle streams ...............

:firstprize:

Πολλά από τα παραπάνω αφορούν περιορισμούς από το ιδιο το Android (4.2.2)..... άλλα και στο κακό firmware αυτών των players..
(η Sigma μπροστά τους είναι αστέρι) (πολλές από αυτές τις εταιρείες αντί να διορθώσουν το firmware των υφισταμένων μοντέλων τους, βγάζουν το επόμενο μοντέλο και ξεχνούν τα παλαιά)

Πολλά υποσχόμενο επίσης είναι το Ouya... είδωμεν...

Last edited:
Αναφέρομαι σε αναπαραγωγή μέσω XBMC....

ευχαριστώ... φαντάζομαι και άλλοι γνωστοί / καλοί players όπως π.χ. ΜΧ, δεν θα έχουν καλύτερη τύχη...

αρα μιλάμε για players δυνατοτήτων εως mkv720p άντε 1080p με 5.1 passthrough και 60Ηz στην καλύτερη???

ευχαριστώ... φαντάζομαι και άλλοι γνωστοί / καλοί players όπως π.χ. ΜΧ, δεν θα έχουν καλύτερη τύχη...

αρα μιλάμε για players δυνατοτήτων εως mkv720p άντε 1080p με 5.1 passthrough και 60Ηz στην καλύτερη???

Στην καλυτερη :)