Καλησπέρα κ πάλι παιδιά σε πρόσφατο ταξίδι στην σιγκαπουρη που έκανα πήγα στα κεντρικά τις minix σε καποιο μεγάλο εμπορικό κέντρο κ αγόρασα το minix x8-h μαζί με το μ1 air mouse...μου βγήκε σύνολο 70 ευρώ κ χωρίς κανένα πρόβλημα στο τελωνείο στο Ελλάδα,ακόμα δεν έχω καταφέρει για φουλ review ώστε να πω εντυπώσεις σε σχέση με το minix x7 που έχω,αλλά με τα μέχρι τώρα απο αυτά που είδα κ σε ότι αφορά τις επιδόσεις σε ταινίες κ σειρές σε smoothness κίνηση έχω μείνει εντυπωσιασμένος ,μένει να το συνδέσω στον προτζεκτορα ώστε να έχω την τελική άποψη μου...ώστε να πω με βεβαιότητα ότι πια με αυτά τα boxakia μπορούμε να βλέπουμε άνετα σε ποιότητα κ κίνηση που ειναι το μεγάλο μου φετιχ(χωρίς lag και τέτοια ) ....αυτό που θέλω να πω ειναι ότι έχει πάνω το XBMC minix edition 13,2 ....θέλω να μάθω αν υπάρχει μια ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ VERSION XBMC ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ...δηλαδή αυτήν την στιγμή ποια ειναι η καλύτερη version XBMC σε minix ;και επίσης αν σε αυτή την σούπερ version ο player ειναι ο mx player και αν όχι πως μπορούμε να τον ορίσουμε να ειναι ο default... Σας ευχαριστώ παρά μα παρά πολύ