Android Media Player

Re: Απάντηση: Android Media Player

Τι θα κερδίσω με τους τελευταίους τις Intel?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κ επίσης τελικά μετά από καιρό που το εχεις kodi πιστεύεις ότι δουλεύει καλύτερα στον android box που εχεις η στο πιπο...of the record δεν μας ακούει κανείς...χεχεχεχεχχε
Μιλάω καθαρά για αναπαραγωγή ταινιών σειρών streaming....δεν με ενδιαφέρει μέσω τοπικού δικτύου....με το χέρι στην καρδιά....
Εγώ αυτο τον καιρό έχω από android το minix x-8h ,από linux το rasp pi 2 με openelec,και από windows το πιπο αλλα ακόμα δεν του έχω βάλει το kodi....
Σε λίγο καιρό που θα έχω το χρόνο θα το βάλω και θα πω κ εγώ τα συμπεράσματα μου...
Δεν ξερω τι θα κερδισεις γιατι ακομα ειμαι με τους drivers απο windows update,
και στα 2 στα δικα μου ματια δεν βλεπω διαφορες,απο αποψη λειτουργικοτητας παλι δεν εχω παρατηρηση να υπερτερει το ενα εναντι του αλλου.

Οποιος μπορει ας κανει μια δοκιμη αν παιζουν απο xbmc addons,tv show information, movie information, τα τρειλερ γιατι μου φαινετε κατι εκανε παλι το youtube.

Απάντηση: Re: Android Media Player

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν 2 μήνες αγόρασα το Beelink R89. To μηχανάκι σε αυτό το διάστημα γενικά δούλεψε απροβλημάτιστα (κυρίως Kodi για θέαση ταινιών) και μπορώ να δηλώσω ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Όλο αυτό το διάστημα συνδεόταν στο ίντερνετ ασύρματα μέσω wifi από ένα modem-router ZTE που μου είχε δώσει πέρσι το καλοκαίρι η ΗΟL χωρίς προβλήματα. Το μηχανάκι και το ρούτερ είναι σε διπλανά δωμάτια στο σπίτι σε μια απόσταση γύρω στα 5 μέτρα και με μεσοτοιχία. Σήμερα αποφάσισα να αλλάξω modem-router και εγκατέστησα στην ίδια θέση με πριν ένα ASUS με διπλές κεραίες wifi. Ενώ ένα smartphone LG που έχω είδε κατευθείαν το ASUS και μάλιστα με σήμα καμπάνα, όταν επιχείρησα να συνδέσω το Beelink έκπληκτος διαπίστωσα ότι δεν το βλέπει καθόλου. Υπόψη ότι το παλιό modem είχε εσωτερική κεραία και μάλιστα σε άλλα δωμάτια του σπιτιού από αυτό που έχω στήσει το media player δεν είχε πολύ καλό σήμα. Το νέο μόντεμ της ASUS φαίνεται να έχει σαφώς καλύτερη κάλυψη wifi σε όλο το σπίτι.
Δυστυχώς ότι κι αν έκανα για να το κάνω να δει το μόντεμ της ASUS δεν τα κατάφερα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει; Λογικά δεν υπάρχει θέμα ανεπάρκειας ισχύος του σήματος του wifi...Tι μπορεί να είναι όμως;
Ευχαριστώ.
Δοκίμασε να αλλάξεις συχνότητα εκπομπής του Asus. Παλιότερα μου έχει τύχει μηχάνημα που δεν έβλεπε συχνότητα πάνω από 11.

Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα το YouTube.

Σε μενα 2 μερες απο το genesis π.χ. οταν παω να δω τρειλερ καποιας σειρας μου βγαζει ενα μηνυμα για device support και δεν παιζει το τρειλερ.

Δοκίμασα 2-3 τρέιλερ και 2-3 βιντεο και έπαιξαν κανονικά. Μόνο σε μια παλιά ταινία έβγαλε "Unknown"

Σήμερα αναβαθμίστηκε το Youtube, για δοκίμασε.

Εχεις δικιο Κωστα παιζει καλα παντου εκτος απο το genesis addon τουλαχιστον σε μενα και ναι αναβαθμιστηκε οντως και εγω που το ανοιξα σημερα το xbmc εκανε update το youtube

τεκικα λυθηκε το προβλημα που ειχα με το genesis μετα απο αναβαθμιση που εγινε στο genesis ολα καλα.

Καλημέρα.

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα οικονομικό Android tv box? Κυρία χρήση του θα είναι να βλέπω την υπηρεσία OTE TV GO.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτές τις συσκευές, οπότε δεν γνωρίζω τι παίζει.

Καλημέρα.

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα οικονομικό Android tv box? Κυρία χρήση του θα είναι να βλέπω την υπηρεσία OTE TV GO.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτές τις συσκευές, οπότε δεν γνωρίζω τι παίζει.

Είσαι σίγουρος οτι θα δουλέψει το OTE TVGo; Τα περισσότερα android boxes είναι rooted, ασύμβατα με την υπηρεσία.

Ένα παλικάρι με το MiniX Neo X8-H, έβλεπε κανονικά OTE TV GO.

Απλά σκεφτόμουν για κάτι πιο οικονομικό.

Αυτό πρέπει να το ρωτήσω. Έχω όμως την εντύπωση με την εφαρμογή.

Δηλαδή τα περισσότερα android tv box έρχονται rootαρισμενα?

Αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός, φαντάζομαι ναι.

Ακόμα και να μην είναι, δεν πιστεύω ο ΟΤΕ να έχει κάνει πατάτα και να άφησε το HDMI αυτών των συσκευών ξεκλείδωτο.

Τελικά την εφαρμογή εγκατέστησε το παλικάρι. Παραθέτω και το μήνυμά του από το αντίστοιχο τόπικ.

Εγκατέστησα την εφαρμογή και στο android TV box που έχω (MiniX Neo X8-H) και δουλεύει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα με την έξοδπ HDMI στην οθόνη. Πλέον έχω multiview :music-smiley-005:

Ναι, μόλις το διάβασα. Παράξενο μου φαίνεται.

Δυστυχώς δεν έχω ΟΤΕ για να το δοκιμάσω στο δικό μου MXQ S85.

Το θεμα ειναι για πόσο θα εχει ;και με την νοβα ετσι ήταν στην αρχή και μετά το έκλεισαν .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκτος άμα κάποιος το κανει plug inn στο xbmc.

Αν είναι να το κλείσουν, δεν έχει νόημα να ασχολούμαι περαιτέρω. Έτσι κι αλλιώς για ταινίες έχω media player. Μόνο για το OTE TV GO με ενδιέφερε.