Android Media Player

Απάντηση: Re: Android Media Player

http://www.aliexpress.com/item/2014...-TV-Box-1GB-8GB-Smart-Tv/32246922105.html?s=p

http://www.aliexpress.com/item/Best...-Android-4-2-RK3188-Cortex-A9/1946179710.html

http://www.aliexpress.com/item/VidO...Mini-PC-1G-8G-XBMC-pro-1080P/32232194719.html

έχω δει αυτά τα tv box είμαι άσχετος με αυτές τι συσκευές αξίζει κάποια από αυτές; αν όχι θα ήθελα κάτι να μου προτείνατε Θα ήθελα κάτι με καλό wifi χωρις κωλύματα στο σερφαρισμα άντε και καμιά ταινία

θα σου πρότεινα να πας σε 2 gb ram υπάρχουν παρα πολλά μηχανήματα εγώ προσωπικά προτιμώ τις Beelink,
υπάρχουν τα amlogic cpus σ802 με πολλές rom που μπορείς να διαλέξεις να βάλεις αργότερα,τα σ805 και αυτά το ίδιο και τα σ815 αν δεν κάνω λάθος απλά για να μην έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή καλύτερα να προτιμήσεις ένα μηχάνημα με 2 gb ram όπως σου είπα, τώρα όσο για το wifi παίζει και ρολο ποσο μακριά θα είναι το router που έχεις αν και τα περισσότερα έχουν και ethernet αν έχεις κοντά το router σου οποτε δεν θα έχεις καθόλου απώλεια,στο σερφάρισμα δεν θα έχεις πρόβλημα μην σε ανησυχεί αυτό.
http://ru.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150505225324&SearchText=beelink

και κάτι τελευταίο επειδή ίσως δεν έχεις εύκολη πρόσβαση στο router για αυτο και ρωτάς για το wifi κοίταξε για μηχανάκι με εξωτερική κεραία

Και σε αρκετα καλη τιμη κατα την γνωμη μου περιμενουμε να δουμε και κανενα βιντεο

Δηλώνω άσχετος με το θέμα. Μέχρι στιγμής έχω ένα WD Media Player Gen 2.0, μ´ένα ρώσικο firmware που έχω βρει και του έχω περάσει για να βλέπω τις τελευταίες mkv ταινίες, πράγμα που το είχα κάνει πριν 3-4 χρόνια. Κέρδισα σ'ένα διαγωνισμό αυτό -> UBOX Amlogic S805 1.5GHz Quad Core 1GB RAM 8G ROM 1080P H.265 Hardware Decode WIFI Bluetooth 4.0 DLNA Android 4.4 Smart TV Box. Για αυτά που ήξερα, φαίνεται καλό. Από τα android Κινητά που ασχολούμαι, ξέρω ότι το 1MB Ram δεν είναι και το καλύτερο. Αλλιώς από τα χαρακτηριστικά φαίνεται καλό και φθηνό. Ο διαγωνισμός έλεγε ότι πρέπει να κάνω μία παρουσίαση να την έχουν, οπότε μπορώ να την προσθέσω και εδώ. Ψάχνω να βρω στοιχεία για την εταιρεία, αλλά δεν έχω βρει κάτι. Νομίζω είναι αυτή, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου. Για τον Amlogic S805 βρήκα πληροφορίες από εδώ μέσα. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω? Ξέρει την εταιρεία? Επίσης λέει ότι υποστηρίζει XBMC, άρα κοιτάω και εδώ!? Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και τις πολλές ερωτήσεις, αλλά έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα και είπα να ρωτήσω τους ειδικούς....

Για την εταιρία δεν ξέρω να σου πω και μάλλον δεν είναι αυτή που δίνεις, για να σου δώσω να καταλάβεις είναι μερικά εργοστάσια στην κίνα που βγάζουν ''φασόν'' και οποιος θέλει κάνει μια μεγάλη παραγγελια και του "βαζουν" ότι λογότυπο θέλει επάνω, μια χαρά είναι το μηχανάκι απλά εγώ θα το προτιμούσα με 2 GB Ram, εσύ το μονο που έχεις να κανεις είναι μια video παρουσίαση καλύτερα. αναλύοντας όλα τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος xbmc,wifi,ethernet,gaming,internet browsing έχει πολλές παρουσιάσεις στο youtube από τέτοια μηχανάκια για να πάρεις μια ιδέα ως προς το πως θα κανεις την δικια σου, έχει και ένα χρηστη εδώ στο forum που μπορείς να πάρεις μια ιδέα πως να κανεις την παρουσίαση σου
convictech http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057344269&viewfull=1#post1057344269

Για την εταιρία δεν ξέρω να σου πω και μάλλον δεν είναι αυτή που δίνεις, για να σου δώσω να καταλάβεις είναι μερικά εργοστάσια στην κίνα που βγάζουν ''φασόν'' και οποιος θέλει κάνει μια μεγάλη παραγγελια και του "βαζουν" ότι λογότυπο θέλει επάνω, μια χαρά είναι το μηχανάκι απλά εγώ θα το προτιμούσα με 2 GB Ram, εσύ το μονο που έχεις να κανεις είναι μια video παρουσίαση καλύτερα. αναλύοντας όλα τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος xbmc,wifi,ethernet,gaming,internet browsing έχει πολλές παρουσιάσεις στο youtube από τέτοια μηχανάκια για να πάρεις μια ιδέα ως προς το πως θα κανεις την δικια σου, έχει και ένα χρηστη εδώ στο forum που μπορείς να πάρεις μια ιδέα πως να κανεις την παρουσίαση σου
convictech http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057344269&viewfull=1#post1057344269
Ok, σ' ευχαριστώ πολύ! Περιμένω να το δω από κοντά και να δω κανά Link στο Manual. Από την ίδια εταιρεία είδα σε κάποιο site, για πιο μεγάλη έκδοση όμως, με 4Κ, ότι ήταν παρόμοιο με το MED800X με μενού στην τηλεόραση, εξώφυλλα ταινιών, κτλ. Υποθέτω αυτά τα κάνει το XBMC, σωστά?

Ναι ακριβως τα εξωφυλλα ειναι απο το media library του xbmc εφοσον ενεργοποιησεις το αναλογο addon π.χ. themoviedb και στα κατεβαζει οταν σκαναρει τον σκληρο σου δισκο που εχεις μεσα τα αρχεια

Γεια σας παιδιά! Μια βοήθεια, παρακαλώ!
Από 01.05.2015 σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή Youtube στην smart τηλεόραση μου (Panasonic).
Έχω και media player WDTV LIVE gen3. Η αντίστοιχη εφαρμογή Youtube σε αυτόν είναι για τα πανηγύρια.
Σκέφτομαι για αγορά Android Media Player.
Απορίες μου:
1. Να πάρω έναν μικρο (σε μεγέθους flasaki) ή μεγάλο (σαν τον WDTV LIVE gen3);
Αν πάρω μεγάλο θα καταργηθεί ο WDTV. Άρα πρέπει να παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ - FullHD, υποτίτλους όλων των ειδών, αρχεία όλων τον φορματ!

πάμε στις απαιτήσεις:
2. Μεγάλος χώρος για εγκατάσταση προγραμμάτων. Όχι σαν στα μερικά smartphones που με το καλημέρα έχουν 300 MB ελεύθερο! Δεν λέμε για αποθηκευτικό χώρο για τα δεδομένα.
3. Τιμή του μέχρι 70 , βλέπουμε και τις οικονομικές λύσεις.
4. RAM > 1GB
5. WiFi, Bluetooth

Παρελκόμενα
6. Bluetooth πληκτρολόγια (όχι μεγάλο)

Προς τα παρόν αυτά. Ίσως να ξέχασα κάτι
Ευχαριστώ.

Γεια σας παιδιά! Μια βοήθεια, παρακαλώ!
Από 01.05.2015 σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή Youtube στην smart τηλεόραση μου (Panasonic).
Έχω και media player WDTV LIVE gen3. Η αντίστοιχη εφαρμογή Youtube σε αυτόν είναι για τα πανηγύρια.
Σκέφτομαι για αγορά Android Media Player.
Απορίες μου:
1. Να πάρω έναν μικρο (σε μεγέθους flasaki) ή μεγάλο (σαν τον WDTV LIVE gen3);
Αν πάρω μεγάλο θα καταργηθεί ο WDTV. Άρα πρέπει να παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ - FullHD, υποτίτλους όλων των ειδών, αρχεία όλων τον φορματ!

πάμε στις απαιτήσεις:
2. Μεγάλος χώρος για εγκατάσταση προγραμμάτων. Όχι σαν στα μερικά smartphones που με το καλημέρα έχουν 300 MB ελεύθερο! Δεν λέμε για αποθηκευτικό χώρο για τα δεδομένα.
3. Τιμή του μέχρι 70 , βλέπουμε και τις οικονομικές λύσεις.
4. RAM > 1GB
5. WiFi, Bluetooth

Παρελκόμενα
6. Bluetooth πληκτρολόγια (όχι μεγάλο)

Προς τα παρόν αυτά. Ίσως να ξέχασα κάτι
Ευχαριστώ.

πρώτα κοίταξε μήπως έχει βγει κάποια αναβάθμιση για την τηλεόραση σου προφανώς σου λέει support devices όταν ανοίγεις το youtube.
1. μικρό δεν θα σου πρότεινα να πάρεις πάρε καλύτερα box θα σου παίζει σχεδόν τα πάντα εγώ ότι έχω βάλει το παίζει. εκτος από atmos ήχο.
2. μεγάλο χορό που ζητάς τότε θα πάρεις με 16gb internal storage μιλάμε για android φυσικά και θα έχεις ελεύθερο σχεδόν 13-14 gb.
3. Τιμή ότι πληρώνεις παίρνεις αν και τα περισσότερα εκεί παίζουν είναι αποκλειστικά δικη σου επιλογή.
4. με 2 gb ram είναι το καλύτερο.
5. όλα έχουν WiFi, Bluetooth αν είναι μακριά το router σου προτίμησε κάποιο με εξωτερική κεραία αλλιώς η καλύτερη λύση είναι σύνδεση με ethernet αν έχεις κοντά το router.
6. τα πιο πολλά έχουν remote control που κάνει τις περισσότερες λειτουργίες θα σε βολέψει αλλιώς βάζεις ένα ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι.
7.Κοίταξε από μάρκες Beelink,tronsmart,minix η αλλιώς για box με windows από pipo το x7 h to x7s η το z64 από minix, και τέλος ένα τούμπανο που βγήκε τώρα
http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057368099&viewfull=1#post1057368099
Και τελος δες και αυτο το ποστ μου http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057368044&viewfull=1#post1057368044
λιγο πιο πανω.

Καλησπέρα, το UBOX το βγάζει η Beelink
Για τον Amlogic S805 θα βρεις πληροφορίες εδώ
Όσο για το βίντεο παρουσίαση αν θέλεις όπως είπε και ο φίλος xloupas μπορείς να μπεις στο κανάλι μου στο youtube να δεις πάνω κάτω τις παρουσιάσεις μου ;)

Last edited:
πρώτα κοίταξε μήπως έχει βγει κάποια αναβάθμιση για την τηλεόραση σου προφανώς σου λέει support devices όταν ανοίγεις το youtube.
1. μικρό δεν θα σου πρότεινα να πάρεις πάρε καλύτερα box θα σου παίζει σχεδόν τα πάντα εγώ ότι έχω βάλει το παίζει. εκτος από atmos ήχο.
2. μεγάλο χορό που ζητάς τότε θα πάρεις με 16gb internal storage μιλάμε για android φυσικά και θα έχεις ελεύθερο σχεδόν 13-14 gb.
3. Τιμή ότι πληρώνεις παίρνεις αν και τα περισσότερα εκεί παίζουν είναι αποκλειστικά δικη σου επιλογή.
5. όλα έχουν WiFi, Bluetooth αν είναι μακριά το router σου προτίμησε κάποιο με εξωτερική κεραία αλλιώς η καλύτερη λύση είναι σύνδεση με ethernet αν έχεις κοντά το router.
6. τα πιο πολλά έχουν remote control που κάνει τις περισσότερες λειτουργίες θα σε βολέψει αλλιώς βάζεις ένα ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι.
7.Κοίταξε από μάρκες Beelink,tronsmart,minix η αλλιώς για box με windows από pipo το x7 h to x7s η το z64 από minix, και τέλος ένα τούμπανο που βγήκε τώρα
http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057368099&viewfull=1#post1057368099
Και τελος δες και αυτο το ποστ μου http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057368044&viewfull=1#post1057368044
λιγο πιο πανω.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα μπω στα λινκ και θα τα δω. Να το παραλάβω και θα την ανεβάσω και εδώ.

Την arm λογικα εκτος και αν βαλεις του koying μου φαινεται λεγεται υπαρχει και στο playstore ψαξε spmc

Καλησπέρα, το UBOX το βγάζει η Beelink
Για τον Amlogic S805 θα βρεις πληροφορίες εδώ
Όσο για το βίντεο παρουσίαση αν θέλεις όπως είπε και ο φίλος xloupas μπορείς να μπεις στο κανάλι μου στο youtube να δεις πάνω κάτω τις παρουσιάσεις μου ;)
Τελικά στο site της Bee-link, δεν υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά ένα MXQ. Βρήκα και αυτό το φόρουμ, όπου έχουν σχόλια σχετικά και νέα για το firmware. Περιμένω να δω με τι θα μου έρθει και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως πολύ για την βοήθεια!

Ευχαριστώ xloupas, την ARM προσπάθησα να βάλω από στικάκι αλλά δεν τη δέχεται, οπότε θα προσπαθήσω από τον chrome του box να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω.

λιγο πιο πανω.

Ευχαριστώ πολύ! :worshippy:

> πρώτα κοίταξε μήπως έχει βγει κάποια αναβάθμιση για την τηλεόραση σου προφανώς σου λέει support devices όταν ανοίγεις το youtube.
Όχι, είμαι στους "ΝΟΤ support devices". Στο δίπλα θέμα για το WDTV LIVE gen3 λένε πως και εκεί θα έχουμε τέλος
Youtube τελος για το gen3; Πηγα να δω trailer ταινιας και μου βγηκε μηνυμα οτι δεν συμπεριλαμβανεται στις υποστηριζομενες συσκευες.
https://support.google.com/youtube/answer/6098135?p=yt_devicesupport&hl=el&rd=1
Το application youtube παιζει ακομα αλλα αν σταματησει κι αυτο, τοτε μιλαμε για μεγαλη απογοητευση, μιας και το χρησιμοποιω συνεχεια.

1. ΟΚ. Θα κοιτάξω προς box μεριά.
2. Έχω δει αρκετά SMART με χορό για τα δεδομένα (internal storage) και περιορισμένο χορό για τα προγράμματα.
5. Το router είναι κοντά, αλλά ethernet δύσκολα. Δε θέλω καλώδια μέσα στο σαλόνι! ;-)
6. remote control - εφαρμογή για Android εννοούμε;
7. ΟΚ, αλλά φοβάμαι για τα box με windows - με τα ίδια χρήματα θα είναι τα ίδια σβέλτα σε σχέση με Android? Και Android Play Store είναι ένα ατού.

Ευχαριστώ πολύ! :worshippy:

> πρώτα κοίταξε μήπως έχει βγει κάποια αναβάθμιση για την τηλεόραση σου προφανώς σου λέει support devices όταν ανοίγεις το youtube.
Όχι, είμαι στους "ΝΟΤ support devices". Στο δίπλα θέμα για το WDTV LIVE gen3 λένε πως και εκεί θα έχουμε τέλος

1. ΟΚ. Θα κοιτάξω προς box μεριά.
2. Έχω δει αρκετά SMART με χορό για τα δεδομένα (internal storage) και περιορισμένο χορό για τα προγράμματα.
5. Το router είναι κοντά, αλλά ethernet δύσκολα. Δε θέλω καλώδια μέσα στο σαλόνι! ;-)
6. remote control - εφαρμογή για Android εννοούμε;
7. ΟΚ, αλλά φοβάμαι για τα box με windows - με τα ίδια χρήματα θα είναι τα ίδια σβέλτα σε σχέση με Android? Και Android Play Store είναι ένα ατού.

Για box με Windows μην πάρεις το Pipo γιατί έχει πολλά προβλήματα υπερθέρμανσης και χρειάζεται να του βάλεις εσύ ανεμιστηράκι ή heatsink. Καλύτερα να πας στο Minix Neo Z64 το οποίο έχει πολύ καλύτερη ποιότητα και υποστήριξη.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται ανέβηκαν το Reviews για το Minix Neo Z64w με Windows 8.1

Καλησπέρα συμφορουμίτες, επανέρχομαι σε ένα ζήτημα που επεσήμανα και σε προηγούμενο post ελπίζοντας στη συβουλή των πιο έμπειρων.
Είχα αγοράσει πριν 2-3 χρόνια αυτό εδώ:

AP-ATV-ATV2918(S)B.jpg

http://www.asiapads.com/en/android-tv-set-top-box-atv2918-android-2-3-black-2005.html

Χαρακτηριστικά συσκευής:

Rockchip RK2918 1.2GHz ARM Cortex A8
Supports Flash 10.1
1080P media+3D GPU2. DDRβ…‛512MB RAM, 4GB Flash
SD Memory bay
Full HD 1080P hardware video decoder
Video Support: RM/RMVB, MPEG, MKV, AVI, FLV, VP8 up to 1080P
Wi-Fi, Ethernet
HDMI 1.3 interface
Audio L/R: Left & Right stereo
2.4G wireless control
Built-in Adobe flash player 10.1
Full internet browser
Email, Instant messenger
Online video, music and games
Supports Extent Wire mouse or wireless mouse and keyboard (spare)

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι τα κατάλληλο software που πρέπει να βάλω σε αυτό το android set top box με ARM Cortex A8 για να απολαμβάνω τη βιβλιοθήκη με πολυμέσα που διαθέτω;
Οι τελευταίες εκδόσεις kodi ΔΕΝ είναι συμβατές με το μηχάνημα αυτό.

Τι προτείνετε για να "αποκτήσει νόημα ύπαρξης" αυτό το παλιό μηχανάκι; Τι να του βάλω; Πώς να το χρησιμοποιήσω;

Ευχαριστώ πολύ