Android Media Player

Απάντηση: Re: Android Media Player

Πρέπει να φτιάξεις την βιβλιοθήκη σου: http://avclub.gr/forum/showthread.p...Win-7)?p=1056027536&viewfull=1#post1056027536

Αν και παλιός ο οδηγός, ισχύει κατα 99%

Ο εσωτερικός scrapper είναι πρόσθετο? Αυτό εδώ -> http://kodi.wiki/view/Add-on:Universal_Movie_Scraper
Ξέρω ότι έχω πολλές απορίες, αλλά είναι μέχρι να ψιλοκαταλάβω τι γίνεται.... :)

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Ο εσωτερικός scrapper είναι πρόσθετο? Αυτό εδώ -> http://kodi.wiki/view/Add-on:Universal_Movie_Scraper
Ξέρω ότι έχω πολλές απορίες, αλλά είναι μέχρι να ψιλοκαταλάβω τι γίνεται.... :)

δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι άλλο,ο TMDB μια χαρά είναι

Έτσι είναι. Έχω ξεχάσει την ύπαρξη του Universal :)

Μια ερώτηση: Downgrade του Κόντη δεν γίνεται; Έβαλα την 15Β1 και θέλω να γυρίσω στην 14.2. Πάω να εγκαταστήσω το .apk αλλά μου λέει οτι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6673671554.html?orderId=67361042597241 το περιμένω αυτές τις ημέρες αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει καλό wifi και αν
παίζει το hellenic tv στο xbmc αξιοπρεπές , και για κανένα σερφάρισμα το χωρίς να σου τεντώνει τα νευρα . Οσο για ταινίες δεν έχω πολλές απαιτήσεις και σε [ 720p HD ] κανένα πρόβλημα

Re: Απάντηση: Android Media Player

Έτσι είναι. Έχω ξεχάσει την ύπαρξη του Universal :)

Μια ερώτηση: Downgrade του Κόντη δεν γίνεται; Έβαλα την 15Β1 και θέλω να γυρίσω στην 14.2. Πάω να εγκαταστήσω το .apk αλλά μου λέει οτι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε.
Θα πρέπει να εγκαταστήσεις την καινούρια και να ξαναεγκαταστήσεις την παλιά, για να μην χάσεις όλα τα add ons και τις ρυθμίσεις κάνε backup τον φάκελο userdata

Υ.Γ: Για όποιον ενδιαφέρεται ανέβηκαν τα review για το Beelink Pocket P1 που τρέχει Windows 8.1

Re: Απάντηση: Android Media Player

Θα πρέπει να εγκαταστήσεις την καινούρια και να ξαναεγκαταστήσεις την παλιά, για να μην χάσεις όλα τα add ons και τις ρυθμίσεις κάνε backup τον φάκελο userdata
Αυτό έκανα: έβαλα την 15, προσπάθησα να βάλω πάνω της την 14.2 αλλα δεν με άφηνε.

Τέλος πάντων, έγινε εγκατάσταση απο την αρχή.

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το TV box: Minix NEO X8-H Plus 4k
από το κατάστημα minya.gr
Μήπως κάποιος από εσάς έχει κάποια πληροφόρηση (θετική ή αρνητική) για το συγκεκριμένο κατάστημα ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γιατί όχι από gearbest? Μόνο η αναμονή είναι σπαστική. Η τιμή είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερη ...

Γιατί όχι από gearbest? Μόνο η αναμονή είναι σπαστική. Η τιμή είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερη ...

Σίγουρα θα είναι καλύτερη, αλλά αν μου κάτσει ελαττωματικό.. και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κρύος ιδρώτας. :-)
Πάντως 189 μαζί με το A2 lite airmouse-keyboard και σε 1-2 μέρες παράδοση νομίζω δεν είναι άσχημα.

Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά για Android;

Στο Geekbuying πάντως το δίνουν 145 , μαζί με το Α2.

Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά για Android;

Στο Geekbuying πάντως το δίνουν 145 , μαζί με το Α2.
εγω το βρηκα http://www.ebay.de/itm/Minix-Neo-X8...63?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item35eab7949b
κ λεω να το παρω μιας κ τον αλλο μηνα παω γερμανια.
αξιζει ομως τα λεφτα του αλλιως να παρω με κανα 60 αρι το android tv box me 2 gb;;

Εγώ πάντως για να δώσω πάνω απο 70- 75 για Android box, θα πρέπει να το έχουν δοκιμάσει 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες. Και να του έχουν βάλει άριστα.

Καλά όλα αυτά αλλα δεν δικαιολογούν την τιμή. Και ένα κουτί με AMLogic S802 τα ίδια θα κάνει.

Αν ήταν να δώσω 150, θα πήγαινα σε κουτί με Intel.

Μπορείς να γινεις πιο συγκεκριμένος;;

το Beelink MXIII Plus τι λεει?
παιζει κοντα στα 90 ευρω και βλεπω ενα δυνατο και καλοφτιαγμενο μηχανακι.
το εχει κανεις?

Σίγουρα θα είναι καλύτερη, αλλά αν μου κάτσει ελαττωματικό.. και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κρύος ιδρώτας. :-)
Πάντως 189 μαζί με το A2 lite airmouse-keyboard και σε 1-2 μέρες παράδοση νομίζω δεν είναι άσχημα.
Γιατί έχεις την εντύπωση ότι αν είναι ελαττωματικό θα στο φτιάξουν εδώ δεν νομίζω θα γίνει προσπάθεια να περάσουν κάποια ρομ μήπως στρώσει αλλιώς πακέτο και πίσω κίνα θα το στείλουν και αυτοί, πάντως δεν συμφέρει στη τιμή που το πουλάνε εδώ όλα τα καταστήματα συν τις άλλοις ότι μπορείς να πάρεις μηχανάκια με πιο χαμηλή τιμή και την ίδια υλοποίηση με την μόνη διαφορά ότι η minix έχει φτιάξει όνομα στην αγορά και ότι έχει καλύτερης ποιότητας υλικά από ότι έχω ακούσει δεν ξέρω από προσωπική άποψη γιατί το μόνο που είχα από minix ήταν το neo g4, κοίταξε και το Pipo X7 πολύ καλό αλλά θέλει να κάνεις μόνος σου μια μικρή μετατροπή και να αλλάξεις τα thermal pads και να βάλεις ''ψυκτρακια'' σε cpu & gpu όπως κάναμε οι περισσότεροι

xloupas ευχαριστώ για τις προτάσεις
αν και τελικά δεν κρατήθηκα και τα παρήγγειλα.
Σε 26 ώρες από την παραγγελία, ήταν στην πόρτα μου με αντικαταβολή, πληρώνοντας 3,90 παραπάνω.

Στις πρώτες δοκιμές ο player μου άφησε πολύ καλές έως εξαιρετικές πρώτες εντυπώσεις, και σαν κατασκευή.
Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς.
Το ακριβώς αντίθετο συνέβη με το Neo A2 lite airmouse keyboard.
Σκέτη απογοήτευση.. Ασαφές πότε δούλευε και πότε όχι. Ορισμένες φορές έπρεπε να πατήσω 3,4 φορές το οκ ή το Return για να δουλέψει. Σε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία μου ήπαμε να το δοκιμάσω 1-2 μέρες ακόμα.
Βλέπωντας μετά αρκετά video και κάνωντας πολλές δοκιμές, κατέληξα ότι έπεσα σε ελαττωματικό.
Τώρα λοιπόν θα δούμε αν τα 30 (το λιγότερο) που έδωσα παραπάνω θα πιάσουν τόπο.. Αύριο ή μεθαύριο θα επικοινωνήσω με το κατάστημα και θα ενημερώσω και το forum