Android Media Player

Για όποιον ενδιαφέρεται ανέβηκαν τα review για το Pipo X8 που τρέχει Windows 8.1 και Android 4.4.4 και είναι και tablet εκτός από Mini PC

Παιδά μιαν βοήθεια να επιλέξω.
1)Θέλω πλήρες & χωρίς κολλήματα(το κατα δύναμη) browsing στην tv απο τον καναπέ μου:
α) Ποιο μηχανάκι προτείνετε?
b) Σημαίνει οτι θα χρειαστώ & κάποιο air mouse. Aυτά που τα συνοδεύουν ως προτεινόμενα απο κάτω με έκπτωση, κάνουν δουλειά ή πρέπει να δω για άλλο?

2) Σε παλαιοτερα posts είδα να προτείνονται μηχανάκια με rockchip αντί amlogic για τη δουλειά που θέλω (εννοω σε αντίθεση με κάποιον που θέλει επεξεργαστή μονο σαν media player)
Aπ οτι βλεπω όμως ολα οσα βγαινουν πλεον έχουν amlogic.
α) Μπορείτε να προτείνετε καποιο με rockchip ?
b) ή και με ένα amlogic θα είναι απροβλημάτιστο? Εννοείται οτι το θέλω και για τις σειρές-ταινίες που έχω στο δίκτυο μου, αλλά δίνω βάρος στο internet browsing.

3)Aς γίνει μια αναφορά εδω απο κάποιον για τα μηχανάκια που βγαίνουν πια με windows.
Aντιλαμβάνομαι οτι για τη δουλειά που θέλω είναι καλύτερα, αλλά η μονη τους διαφορά με android boxes είναι αυτή? Συν του οτι δεν μπορούμε να έχουμε εφαρμογές android στα windows.
Aπο την άλλη, το κόστος 150 E που βλέπω για windows+android είναι ψηλό...

Ενδιαφέρονται να παρω ενα media player.αυτο που θελω καταρχην να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρία με οτε tv(κυριως) ή/και nova go και αν παιζει κανονικα

Καλημερα μολις πηρα κ γω εναν android media player κ θελώ να streamarω τις αποθηκευμενες ταινιες απο το pc στην tv .Υπαρχει ενας συνοπτικος οδηγος να το κανω;; Giati to mono που βρισκω ειναι gia free movies κλπ.
Ευχαριστω

Πάντα είχα την απορία: αν δεν έχει κάποιος NAS γιατί να streamαρει videos από το PC και να μην τα αποθηκεύει σε ένα USB δίσκο και απ' ευθείας στο player; Γιατί να "παιδεύει" και το PC;

Καλημερα μολις πηρα κ γω εναν android media player κ θελώ να streamarω τις αποθηκευμενες ταινιες απο το pc στην tv .Υπαρχει ενας συνοπτικος οδηγος να το κανω;; Giati to mono που βρισκω ειναι gia free movies κλπ.
Ευχαριστω
Απλό είναι: κάνεις τους φακέλους με τα αρχεία κοινόχρηστους και μετά (μέσα απο το Kodi, κατα προτίμιση) πας και διαβάζεις ό,τι θέλεις.

Πάντα είχα την απορία: αν δεν έχει κάποιος NAS γιατί να streamαρει videos από το PC και να μην τα αποθηκεύει σε ένα USB δίσκο και απ' ευθείας στο player; Γιατί να "παιδεύει" και το PC;
ΚΑι το NAS, ένα PC είναι :p
Με 8ΤB αρχεία, θα θέλω καροτσάκι για να μεταφέρω τους USB δίσκους ;)

Άσε που είναι και το θέμα ταξινόμησης και αρχειοθέτησης συλλογών. Είναι και όμορφος ο Κόντης, πανάθεμα τον...

Διότι από το πισι φεύγουν 8tb σκληρών προς ΤΡΊΑ media players σε τρία δωμάτια! Και ο καθένας βλέπει ότι θέλει!

Α ok, πάω πάσο. Εγώ σβήνω σχεδόν ότι βλέπω γι' αυτό μου αρκούν 3TB.
Βεβαία στην περίπτωση αυτή θα προτιμούσα NAS το οποίο ναι μεν είναι σαν μικρό pc αλλά ποιο ματζόβολο και με λιγότερη κατανάλωση. Κάνεις και mirroring άνετα.

Απλό είναι: κάνεις τους φακέλους με τα αρχεία κοινόχρηστους και μετά (μέσα απο το Kodi, κατα προτίμιση) πας και διαβάζεις ό,τι θέλεις.
οκ δλδ στο pc den εγκαθιστω το kodi;;;;
μονο share απο windows explorer κ μετα στο android που τα βρισκω στο kodi ;;;

οκ δλδ στο pc den εγκαθιστω το kodi;;;;
μονο share απο windows explorer κ μετα στο android που τα βρισκω στο kodi ;;;
Όχι, δεν χρειάζεται το Kodi στο PC.

Στο Android, πας κανονικά να προσθέσεις φακέλους (Videos>Files>Add videos>Browse>Windows Network (SMB))
Εκεί πρέπει να εμφανιστεί το Workgroup και το PC με τους κοινόχρηστους φακέλους του.

μπορεί κάποιος να γράψει τα τοπ 3 κατά τη γνώμη του κουτιά σε τιμή <100 ....??? (από China μεριά)

Όχι, δεν χρειάζεται το Kodi στο PC.

Στο Android, πας κανονικά να προσθέσεις φακέλους (Videos>Files>Add videos>Browse>Windows Network (SMB))
Εκεί πρέπει να εμφανιστεί το Workgroup και το PC με τους κοινόχρηστους φακέλους του.
ευχαριστω κωστα!!!
Εαν εχω καποιο προβλημα θα σε ξαναρωτησω!

Ενδιαφέρονται να παρω ενα media player.αυτο που θελω καταρχην να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρία με οτε tv(κυριως) ή/και nova go και αν παιζει κανονικα

καποιο παιδι που να εχει αποψη για το θεμα μου?

καποιο παιδι που να εχει αποψη για το θεμα μου?

Δεν θα παίζει έχουν κλειδώσει το hdmi. Οι υπηρεσίες οτε tv nova go που θέλεις από ότι γνωρίζω.

Παιδά μιαν βοήθεια να επιλέξω.
1)Θέλω πλήρες & χωρίς κολλήματα(το κατα δύναμη) browsing στην tv απο τον καναπέ μου:
α) Ποιο μηχανάκι προτείνετε?
b) Σημαίνει οτι θα χρειαστώ & κάποιο air mouse. Aυτά που τα συνοδεύουν ως προτεινόμενα απο κάτω με έκπτωση, κάνουν δουλειά ή πρέπει να δω για άλλο?

2) Σε παλαιοτερα posts είδα να προτείνονται μηχανάκια με rockchip αντί amlogic για τη δουλειά που θέλω (εννοω σε αντίθεση με κάποιον που θέλει επεξεργαστή μονο σαν media player)
Aπ οτι βλεπω όμως ολα οσα βγαινουν πλεον έχουν amlogic.
α) Μπορείτε να προτείνετε καποιο με rockchip ?
b) ή και με ένα amlogic θα είναι απροβλημάτιστο? Εννοείται οτι το θέλω και για τις σειρές-ταινίες που έχω στο δίκτυο μου, αλλά δίνω βάρος στο internet browsing.

3)Aς γίνει μια αναφορά εδω απο κάποιον για τα μηχανάκια που βγαίνουν πια με windows.
Aντιλαμβάνομαι οτι για τη δουλειά που θέλω είναι καλύτερα, αλλά η μονη τους διαφορά με android boxes είναι αυτή? Συν του οτι δεν μπορούμε να έχουμε εφαρμογές android στα windows.
Aπο την άλλη, το κόστος 150 E που βλέπω για windows+android είναι ψηλό...

-bye-

Αν θες σκέτο android , τότε μαλλον πας καρφί στο tronsmart r68 το οποίο ειναι κέρβερος απο ολες τις μεριες (2gb ram, wifi,gbit lan,android 5.1 , hdmi 2.0 , 16gb rom κτλ κτλ).
Σε mixed grill πας σε λύσεις τυπου pipo x7s

υπαρχει αλλος ασφαλης τροπος να παραγγειλουμε απο τα κινεζακια εκτος απο το paypal ? σκεφτομαι να βαλω την χρεωστικη αλλα δεν ειμαι σιγουρος....καμια προταση?

υπαρχει αλλος ασφαλης τροπος να παραγγειλουμε απο τα κινεζακια εκτος απο το paypal ? σκεφτομαι να βαλω την χρεωστικη αλλα δεν ειμαι σιγουρος....καμια προταση?
Αν θέλεις μπορώ να μιλήσω με gearbest και να μάθω τρόπο πληρωμής και κατά πόσο είναι ασφαλής

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα μπορούσες να πας στο pipo x8 για το οποιο εχω κανει και παρουσιαση στο youtube και το οποιο εχει και οθονη αφης 7'' για να το χειριζεσαι. Βεβαια θα χρειαστεις μακρυ καλωδιο hdmi