Android Media Player

Με βαση το παραπανω ποστ ενω ημουν στο παρα 5 να παρω το mede8er med600x3d με προσγειωσε αποτομα με αποτελεσμα πλεον να ψαχνω ενα οσο το δυνατον φτηνοτερο media player γιατι αφου ουτο σι αλλος θα χρειαστει σε κανα χρονο να αλλαξω παλι μην δινω διπλα λεφτα.

Και ερχομαι στο ερωτημα μπορειτε να μου προτεινετε ενα οσο το δυνατον φτηνοτερο android media player που να μπορει να αναπαραγει τουλαχιστον τα βασικα που ειναι (avi, divx, xvid, mpeg, mov, 1080 mkv αρχεια, M2ts ασυμπιεστα αρχεια απο ταινιες bluray, και να παιζει οποιοδηποτε κωδικοποιηση ηχου) θα πρεπει να κοιταξω ενα android media player το οποιο να εχει μινιμουν απαιτησεις hardware ή οποιοδηποτε και να αγορασω αυτα που ζηταω τουλαχιστον για τωρα θα τα κανει χωρις προβλημα?

Θελω αν ειναι δυνατον να μην χρειαζεται να τρεχω καποιο dlna προγραμμα στους υπολογιστες μου για να μπορουν να δουν τα αρχεια που εχω στους κοινοχρηστους φακελους των windows απλα να βλεπουν τους κοινοχρηστους windows φακελους.

Αν λοιπον καποιος εχει προσωπικη πειρα απο καποιο φτηνο android media player και μου το προτεινε να το αγορασω απο καπου μεταχηρισμενο ή καινουργιο τοτε τον παρακαλω πολυ να το κανει.

Από κίνα μεριά? Έχει στο banggood, από 49$, να διαλέξεις ότι σ'αρέσει.
http://m.banggood.com/search/amlogic-s905.html

καλησπέρα ενδιαφερομαι για εναν android player που να μην φαινεται σαν rooted για τον ΟΤΕ ετσι ώστε να μπορω να παιξω την εφαρμογη OTETV go η οποια προσφατα αρχισε να αναγνωριζει ολες τις rooted συσκευες .
Υπαρχει καποιος που να φαινεται unrooted;;
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Android Media Player

καλησπέρα ενδιαφερομαι για εναν android player που να μην φαινεται σαν rooted για τον ΟΤΕ ετσι ώστε να μπορω να παιξω την εφαρμογη OTETV go η οποια προσφατα αρχισε να αναγνωριζει ολες τις rooted συσκευες .
Ευχαριστω

Να φαίνεται δεν γίνεται. Το ξέρω από το κινητό, που στα Xiaomi τουλάχιστον ψάχνει πολύ βαθιά για να το τσεκάρει. Ξέρω σίγουρα ότι το Zidoo X6 Pro που έχω και είναι πολύ καλό μηναχάκι, ότι έχει 2 είδη firmware, root και χωρίς root. Λογικά το δεύτερο θα σου κάνει.

Ευχαριστω

Καλυτερα να περιμενεις λιγο γιατι απ'οτι φαινεται δεν ειναι μονο θεμα ρουταρισμενου η μη android box αλλα κυριως ειναι θεμα της εφαρμογης η οποια βλεπει σαν ρουταρισμενα μη ρουταρισμενα android boxes.Σε περιπτωση ομως που θελεις να το παιξεις κορωνα-γραμματα θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα σχετικα με το zidoo x6 pro το οποιο κατα την γνωμη μου εχει τη καλυτερη υποστηριξη απ'ολα τα κινεζικα.

Επι τη ευκαιρια
Μπορει καποιος απο τους κατοχους android box που εχει εγκατεστημενο το movian να μου πει αν του δουλευει κανονικα η αντιμετωπιζει και αυτος προβληματα συνδεσης?

Επι τη ευκαιρια
Μπορει καποιος απο τους κατοχους android box που εχει εγκατεστημενο το movian να μου πει αν του δουλευει κανονικα η αντιμετωπιζει και αυτος προβληματα συνδεσης?
Ναι και σε μενα το ιδιο κανει nakata μαλλον στριμαρει μεσω τορρεντ μου φαινετε αν δεν κανω λαθος εκει ειναι το προβλημα.

Ευχαριστω μηπως υπαρχει app που να τσεκαρει την συσκευη αν ειναι root γιατι δεν το βλεπω στα settings.
Eυχαριστω

Παιδιά καλησπέρα, καταρχας ξεκινάω ξέροντας πως είμαι άσχετος.δεύτερον βλέπω το νήμα είναι τεράστιο και δεν έχω την δυνατότητα να το διαβάσω όλο. Αποφάσισα να αγοράσω ένα ανδροιδ μποξ για να αντικαταστήσω την σύνδεση τβ με υπολογιστή που χρησιμοποιούσα για να βλέπω ταινίες και γιουτιουμπ.
Θέλω λοιπόν δύο προτάσεις από ελληνική αγορά για να το πάρω πιο γρήγορα κοντά στα 80 . Τώρα η χρήση θα είναι ταινίες και μουσική απο γιουτιουμπ.
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω Εάν μπορώ να μεταφέρω μέσω του wifi του ρουτερ μου ταινίες ώστε να παίζουν μέσω του μποξ Ή Εάν αυτό γίνεται Μόνο μέ στικακι?

Υγ. Θέλω πάνω να συνδέσω ένα σετ 5,1 Logitech που θα αγοράσω προσεχώς.συνδέεται η τσάμπα θα πάει;;

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση, οταν βαλω εξωτερικο ασυρματο πληκτρολογιο σε android box και θελω να χρισημοποιω μονο αυτο και οχι το δικο του που εμφανιζεται στην tv γινεται να μπορω να εχω εναλλαγη της γλωσσας αγγλικα ελληνικα με alt shift ή αν οριζονται αλλα πληκτρα οπως και στα pc?
ευχαριστω πολυ

Εγκατέστησε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard&hl=el για να έχεις υποστήριξη ελληνικών στο hardaware πληκτρολόγιο. Αλλαγή γλώσσας γίνεται με ctrl+space.
Θα πρέπει να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου ποιες γλώσσες θα εναλλάσονται με το πάτημα ctrl+space.
Βέβαια τα παραπάνω ισχύουν εφ' όσον η rom του box που έχεις υπάρχει η δυνατότητα ρυθμίσεων hardware πληκτρολόγιου.

Εγκατέστησε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard&hl=el για να έχεις υποστήριξη ελληνικών στο hardaware πληκτρολόγιο. Αλλαγή γλώσσας γίνεται με ctrl+space.
Θα πρέπει να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου ποιες γλώσσες θα εναλλάσονται με το πάτημα ctrl+space.
Βέβαια τα παραπάνω ισχύουν εφ' όσον η rom του box που έχεις υπάρχει η δυνατότητα ρυθμίσεων hardware πληκτρολόγιου.
ευχαριστω πολυ φιλαρακι δοκιμαζω και σου λεω να σαι καλα!

εισαι ωραιος δουλευει αψογα και παλι σ ευχαριστω πολυ!!!

Ρε παιδιά ξέρετε γιατι δεν υπάρχουν στον browser του MXIII εφαρμογές που βρίσκω στη Sony tv μου?
Για να μην παρεξηγηθώ : πχ πρόβλημα έχω με το site του ΣΚΑΙ/αρχείο εκπομπών όπου στη Sony το βλέπω και σαν έτοιμη εφαρμογή όπου όλα παίζουν τέλεια. Ενώ στο Αndroid μόνο μέσα απο τον browser(δοκίμασα & firefox) πρέπει να πάω στο site, οπου και τo interface είναι της πλάκας, και τα βιντεο έχουν πολλά προβλήματα.

λογικά γιατί η τηλεόραση έχει android tv ενώ το MXIII έχει android για κινητά και tablets.

Re: Απάντηση: Android Media Player

λογικά γιατί η τηλεόραση έχει android tv ενώ το MXIII έχει android για κινητά και tablets.

E όχι δα...:laugh: έναν Opera έχει κι είναι όλο προβλήματα... Το μόνο καλό είναι αυτές οι προεγκατεστημένες απ τη μαμά της εφαρμογές εκτός Οpera, και μεταξύ αυτών περιέργως και ο Σκαι.
Το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχει κατι ανάλογο σαν android εφαρμογή για τα μηχανακια μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

E όχι δα...:laugh: έναν Opera έχει κι είναι όλο προβλήματα... Το μόνο καλό είναι αυτές οι προεγκατεστημένες απ τη μαμά της εφαρμογές εκτός Οpera, και μεταξύ αυτών περιέργως και ο Σκαι.
Το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχει κατι ανάλογο σαν android εφαρμογή για τα μηχανακια μας.

ποια είναι η τηλεόραση; αν είναι η sony με android τότε το λειτουργικό είναι android tv και οι εφαρμογές που παίζουν σε αυτό είναι φτιαγμένες για android tv μόνο ή φτιαγμένες για android tv κανονικό android.
Οπότε υποθέτω ότι η εφαρμογή του Σκάι είναι φτιαγμένη μόνο για android tv λογικά.

Mε τρώει το ´χερι μου και η τσέπη μου
Μάλλον πάω να αντικαταστήσω αυτό https://www.chinavasion.com/china/w..._Box/Quad-Core-Android-4.4-TV-Box/#cu_reviewa με αυτό http://www.banggood.com/Mini-MX-And..._4G5_8G-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1036200.html
Πως το βλέπετε ? Είναι ουσιαστική αναβάθμιση ? Ουσιαστικά μόνο για kodi το χρησιμοποιώ ....υπάρχει κάτι άλλο αυτή την στιγμή στα 70 δολλάρια max που παίζει στην αγορά ?

Last edited:
Παιδια μια ερώτηση και απο εμενα

Παρέλαβα χτες ενα ΜΧΙΙΙ-G απο το geekbuying αλλά στις ταινιες δεν μου αναπαράγει σωστά τους Ελληνικους υπότιτλους (δειχνει τα γνωστά αλαμπουρνέζικα) . Τι ρύθμιση μπορεί να εχω λάθος ;

Επισης δεν μπορει να συνδεθει με το server για να κατεβάσει εξώφυλλα και υλικο για τις ταινιες (server not found)

Καμμια ιδέα ;