Αυτό (Mele F10 Deluxe) δουλεύει και ως ποντίκι;
Θα σε συμβούλευα να αποφύγεις το Gearbest, καθώς ακούγεται πολύ γκρίνια τελευταία. Βρήκα το Pipo που προτείνεις πιο φθηνά στο Geekbuying, που είναι αξιόπιστο μαγαζί. Για ρίξε μια ματιά εκεί.καλησπέρα σε όλους. δεν βρήκα κάποιο θέμα για windows mini pc και γι αυτό γράφω εδώ. αν υπάρχει και δεν το είδα συγγνώμη.
λέω να φύγω από το android και να πάω σε windows. βασικά ενδιαφέρομαι κυρίως για kodi.
είμαι μεταξύ αυτών των δύο:
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_292507.html (pipoX6s)
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_292915.html (voyo v3)
μήπως τα έχει κάποιος και μπορεί να μου πει αν δουλεύουν σωστά;
επίσης αν υπάρχει κι άλλη πρόταση, δεκτή. ευχαριστώ.
πως ξεχωριζεις το fake απο το γνησιο?Από geekbuying αγόρασα πριν τρεις μήνες τρία MXIII-G τα οποία ήταν fake και μετά από συνεχόμενα mail το απέσυραν το συγκεκριμένο από το site. Παρόλα αυτά και τα συνεχόμενα μηνύματά μου, με φωτογραφίες και σύγκριση με το original, δεν δέχτηκαν να με αποζημιώσουν (refund), παρά μόνο με επιστροφή των players, με δικά μου έξοδα αποστολής και φυσικά με επιστροφή μέσω coupons. Απευθύνθηκα στο paypal όπου το μοναδικό που κατάφερα είναι να μου επιστραφεί το αρχικό ποσό κατόπιν επιστροφής με δικά μου έξοδα. Τα έστειλα πίσω και περιμένω να δω τι θα γίνει. Μεγάλο μπλέξιμο.... Δεν θα το συνιστούσα αν και στο παρελθόν είχα αγοράσει ένα Tronsmart χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Θεωρώ ότι γνήσιο είναι αυτό που παρουσιάστηκε στο XDA Developers forum (https://www.google.gr/url?sa=t&sour...S7JtH-zRadKNRZ0ag&sig2=F0XOu-pFew0ouHphWh9bdA) και είχε πολύ καλές κριτικές.πως ξεχωριζεις το fake απο το γνησιο?
καλησπέρα σε όλους. επειδή ενδιαφέρομαι να πάω σε 4Κ ποιο από τα παρακάτω προτείνετε παιδιά;
UGOOS UT4 4K
http://www.geekbuying.com/item/UGOO...FI-1000M-LAN-Bluetooth4-0---Black-362852.html
MINIX NEO U1 4K*2K
http://www.geekbuying.com/item/MINI...WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-359777.html
GeekBox Open Source Cross TV BOX
http://www.geekbuying.com/item/Geek...-WIFI-1000M-LAN-BT4-1-HDMI2-0-OTG-358067.html
RKM MK68
http://www.geekbuying.com/item/RKM-...AN-XBMC-DLNA-Miracast-H-265-BT4-0-353828.html
Cloudnetgo CR13 PLUS
http://www.geekbuying.com/item/Clou...abit-LAN-HDMI2-0-BT4-0-KODI-H-265-353244.html
ή αν έχετε κάτι καλύτερο κάποιος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.