Android Media Player

Σημερα η αυριο θα ανεβει η παρουσίαση του Zidoo X9s.
Ενα θα πω μονο ... ξεκινηστε να παραγγέλνετε !

Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά γαι τις ατελείοτες ώρες που αφιερώνεις για να ενημερώνεις σωστά τα μέλη του φόρουμ, και για τα πρόωρα "καλά νέα" για το Zidoo X9s.
Εάν μπορέσεις και εξασφαλήσεις και κανέναν κωδικό έκπτωσης θα μας βοηθήσεις να ψαχνόμαστε γρηγορα για χρήματα για αγορά.
Περιμένουμε .........

Το καλύτερο με επεξεργαστή realtek 4πύρηνο;
Εδώ τοσο καιρό μιλούσαμε αποκλειστικά για amlogic.
Αλλαξαν τα δεδομένα;

Re: Απάντηση: Android Media Player

Το καλύτερο με επεξεργαστή realtek 4πύρηνο;
Εδώ τοσο καιρό μιλούσαμε αποκλειστικά για amlogic.
Αλλαξαν τα δεδομένα;

Δεν κοιτάζω ποτέ τα specs ιδιαίτερα.Η κρίσιμη ωρα είναι αυτή των δοκιμών.
Τα κανει ολα λέμε ... :)

Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά γαι τις ατελείοτες ώρες που αφιερώνεις για να ενημερώνεις σωστά τα μέλη του φόρουμ, και για τα πρόωρα "καλά νέα" για το Zidoo X9s.
Εάν μπορέσεις και εξασφαλήσεις και κανέναν κωδικό έκπτωσης θα μας βοηθήσεις να ψαχνόμαστε γρηγορα για χρήματα για αγορά.
Περιμένουμε .........

Λογικά την ημερα της παρουσίασης η την επόμενη, θα ερθει και κουπόνι.

Απαπα, μας αρρώστησες τώρα. Δεν έχω διαβάσει σκάρτο πράμα μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο. Περιμένω τα καλύτερα κι εδώ. Εν αναμονή με την κάρτα στο χέρι (αν έχουμε και κανά κουπονάκι ASAP θα ήταν :D )

καταλαβα...για να το λες εσυ,πρεπει να παιζει τα παντα απο ηχο/εικονα και απ`οσο το κοβω,πρεπει να εχει πολυ κατασκευη και βεβαια ολοφανερο οτι απο συνδεσεις ειναι πληρεστατο.
παλι σε εξοδα θα μας βαλεις...

Πάρα πολλά όμως τα λεφτά

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οντως..και σκεφτεσαι-140 ευρω για android(με τα πολλα κουσουρια σε ηχο και εικονα),ή 140 για mede8er που παιζει τα παντα σιγουρα και σωστα..?

Όντως πολλά υποσχόμενο, ειδικά και στο ΜVC/framed packed 3d σύμφωνα και με το φόρουμ του Kodi:

Zidoo X9S added to 'recommended' list. After previous stumbles (with X6 Pro and X5), X9S is surprisingly solid at this early point, and shows real promise to be one of the very best combo 3D media players.

Μου φαίνεται θα το τσιμπήσω και εγώ. :)

Που είναι η παρουσίαση; Αναμένουμε με αγωνία! ;) :drool1:

Διπλή τιμή όμως σε σχέση με αυτά που τρέχουν τον 912

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Που είναι η παρουσίαση; Αναμένουμε με αγωνία! ;) :drool1:

Επαυξάνω... Διαβάζω ότι με το 1.2.5, λύνουν και το θέμα με το right/left eye αλλά και το stutter σε MVC mkv. Οπότε πρακτικά, λύνουν τα περισσότερα θέματα.

Νομιζω οτι οι δοκιμές εγιναν με την 1.2.3 η οποία μου ηρθε με ΟΤΑ στη συσκευή.
Η παρουσίαση δυστυχώς πάει για μετα το Σ/Κ.

Παιζει τα πάντα ...

Καλησπερα, υπαρχει καποιος android player για ταμπλετ ή κινητο που να παιζει απροβληματιστα αρχεια απο βιντεοκαμερα Sony, mts? οσους εχω δοκιμαασει παιζουν με σπασιματα... ευχαριστω

Κάποιο λάθος κάνεις!

Μιά και δεν πιστεύεις ......................

Δες την "εικονική παραγγελία" που μόλις έκανα : www.progress.gr/temp/z01.jpg

Πάντος αν εσύ συνεχίζεις να νομίζεις ότι δεν ειναι 42$ τα μεταφορικά μπορείς εσύ να το παραγγείλεις από την Ισπανία .......