Android Media Player

Μιά και δεν πιστεύεις ......................

Δες την "εικονική παραγγελία" που μόλις έκανα : www.progress.gr/temp/z01.jpg

Πάντος αν εσύ συνεχίζεις να νομίζεις ότι δεν ειναι 42$ τα μεταφορικά μπορείς εσύ να το παραγγείλεις από την Ισπανία .......

Επιμένω ότι κάνεις κάποιο λάθος!!!

41.68$ βλέπω !!! Εσύ βλέπεις 42$?

Ακόμα και 41,68 όμως για μεταφορικά είναι όντως μεγάλη τάπα!!!

Ελπίζω να μην παρεξήγησες το χιουμορ μου...........-bye-

@nakata
ο alambi μιλάει για την παραγγελία απο spain warehouse, εσύ αυτό που έβαλες είναι από Κίνα.

Δηλαδή αν επιλέξεις νόμισμα USD έχεις χρέωση μεταφορικών ενώ με EUR δεν έχεις? Ωραία.

στο thread για το x9s πάντως βγήκε κουπονάκι (από vadergr) 15 δολάρια..το παραγγέλνεις με 123 ευρώπουλα περίπου από Κίνα..βεβαίως βεβαίως... και απλά περιμένεις 20-25 μέρες...εγώ το τσίμπησα χτες το βράδυ και το πρωί έγινε shipped με NLpost
http://avclub.gr/forum/showthread.php/151836-Zidoo-X9S-(4K-HDR-3D-Blu-ray-Menu-HD-Audio)

μια ερώτηση επειδή δεν έχω πολυασχοληθεί με media players. Έχω το Zidoo X6 pro το οποίο έχει μια έξοδο hdmi η οποία συνδέεται με την τηλεόραση. Αν θέλω να πάρω και αναλογική έξοδο audio, ποιός είναι ο προτιμότερος τρόπος?
ευχαριστώ

@vadergr
και γω το ίδιο νόμιζα αλλά αν δεις τα screenshot και τα δύο είναι Spain stock. Το μονο που αλλάζει στα screens είναι το νόμισμα συναλλαγής.

Μόλις ξαναέκανα μία "εικονική παραγγελία" και επέλεξα για πληρωμή EURO, και όπως θα δείτε ΕΔΩ πάλι βάζει μεταφορικά 38,84 ευρώ !!!!!!

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι και γιατί μπορεί να συμβαίνει ;;;;;;;;

Μόλις ξαναέκανα μία "εικονική παραγγελία" και επέλεξα για πληρωμή EURO, και όπως θα δείτε ΕΔΩ πάλι βάζει μεταφορικά 38,84 ευρώ !!!!!!

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι και γιατί μπορεί να συμβαίνει ;;;;;;;;

μηπως εχεις κανα vpn ενεργοποιημενο και σε βλεπει σε αλλη χωρα?
κανε και ενα κθαρισμα του browser.

μηπως εχεις κανα vpn ενεργοποιημενο και σε βλεπει σε αλλη χωρα?
κανε και ενα κθαρισμα του browser.

μάλλον ο φίλος nakata εχει vpn, και σε μενα βγάζει μεταφορικά, επίσης έχει μόνο ενα τρόπο αποστολής (Europe-express) και οχι δυο οπως στο screenshot του nakata

Πως ειναι δυνατόν τα τέλη μεταφοράς να προσδιορίζονται από την "χωρα" που προέρχεται ο browser, το geekbuying δεν βλέπει ότι η παραγγελία πάει στην Ελλάδα από την δηλωμένη διεύθυνση αποστολής που συμπληρώνεται πριν γίνει η τελική πληρωμή ;;;;;;;;

Θα ήταν καλό να μας πει ο @nakata εάν χρησιμοποιεί vpn, αλλά και αυτό φαίνεται παράλογο να επιρεάζει το κόστος αποστολής.

Πως ειναι δυνατόν τα τέλη μεταφοράς να προσδιορίζονται από την "χωρα" που προέρχεται ο browser, το geekbuying δεν βλέπει ότι η παραγγελία πάει στην Ελλάδα από την δηλωμένη διεύθυνση αποστολής που συμπληρώνεται πριν γίνει η τελική πληρωμή ;;;;;;;;

Θα ήταν καλό να μας πει ο @nakata εάν χρησιμοποιεί vpn, αλλά και αυτό φαίνεται παράλογο να επιρεάζει το κόστος αποστολής.

διεύθυνση μπορείς να βάλεις διαφορετική κατα την παραγγελία απο αυτη που έχεις στο λογαριασμό

Δεν φταιει το vpn η οτιδηποτε αλλο ρε παιδια, απλα η χαζομαρα μου και μονο φταιει, γιατι νομιζα οτι οταν δωσω την παραγγελεια εχοντας κανει login στο geek τα στοιχεια μου μπαινουν αυτοματα (οπως γινεται στο aliexpress,plaisio και σε αλλα δυκτιακα μαγαζια)οποτε δεν συμπληρωσα την φορμα.Συγνωμη για την αναστατωση και ελπιζω να μην παει συννεφο το κραξιμο.(γιατι οπως λεει και και ο επιτιμος "ειμαστε και καποιας ηλικιας αλλωστε")

Δεν κραζουμε εδω αγαπητε.
Χαιρομαστε μονο που ελυσες το προβλημα σου.

ΥΓ. Ειμαστε οντως καποιας ηλικιας διάολε! :p

Δεν φταιει το vpn η οτιδηποτε αλλο ρε παιδια, απλα η χαζομαρα μου και μονο φταιει, γιατι νομιζα οτι οταν δωσω την παραγγελεια εχοντας κανει login στο geek τα στοιχεια μου μπαινουν αυτοματα (οπως γινεται στο aliexpress,plaisio και σε αλλα δυκτιακα μαγαζια)οποτε δεν συμπληρωσα την φορμα.Συγνωμη για την αναστατωση και ελπιζω να μην παει συννεφο το κραξιμο.(γιατι οπως λεει και και ο επιτιμος "ειμαστε και καποιας ηλικιας αλλωστε")

Αρα το κόστος αποστολής από το Ισπανικό σαιτ ειναι γυρω στα 38 ευρώ, και όχι τζάμπα ;;;;;;

τσάμπα είναι, χωρίς login μου έβγαζε μεταφορικά 40 ευρώ, κάνοντας login όμως τα μεταφορικά ήταν 0.