Android Media Player

Ωχχχχ
Note:
DTS/DOLBY Support doesn't meant that you will get true multichannel audio output. In MX Player it will be downsampled to 2.0 (stereo) since Android doesn't support multichannel audio output

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αρα τη πατησα....δεν προκειται να ακουσω dts απο android?
αυτο ισχυει και μεσω kodi????

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μεσω kodi αναβει ομως η ενδειξη dts στον ενισχυτη μου.....τι παιζει?????

οι ρυμθισεις στην καρτελα ηχου του Kodi ειναι οκ?
για δες λιγο αυτο:

https://www.youtube.com/watch?v=jwYEg8zQimI

Απο kodi ακουω dts αλλά εχω στιγμιαιες διακοπες ηχου ανα 5-10 δευτερολεπτα γιάυτο και τα παιδια μου προτειναν mx-player οπου και παλι ομως δεν τα καταφερα.
Το nexbox a95x 1G-8G υποστηριζει android 6 ?
Μου ειπαν παραπανω οτι τα kodi σε android 6 δεν εχουν προβληματα διακοπων και τρεχουν κανονικα dts...

Απο kodi ακουω dts αλλά εχω στιγμιαιες διακοπες ηχου ανα 5-10 δευτερολεπτα γιάυτο και τα παιδια μου προτειναν mx-player οπου και παλι ομως δεν τα καταφερα.
Το nexbox a95x 1G-8G υποστηριζει android 6 ?
Μου ειπαν παραπανω οτι τα kodi σε android 6 δεν εχουν προβληματα διακοπων και τρεχουν κανονικα dts...

αρκετα παρομοια μηχανακια εχουν θεμα με το dts.
εαν εχεις κανει το τελευταιο update και τις παραπανω ρυθμισεις,δεν μπορω να σου πω κατι αλλο για Kodi.
με τον πλειερ που σου δινει το μηχανακι δοκιμασες?

http://www.banggood.com/Nexbox-A95X...LAN-HDR-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1070713.html

λογικα περνει android 6.
η παραπανω πωληση απο το banggood λεει προεγκατεστημενη την 6η εκδοση.
για δες απο που κανεις Update για το συγκεκριμενο μηχανημα.

Nαι εχω δοκιμασει το ''δικο του'' player αλλα τιποτα.
Το update&backup που εχει σαν application το nexbox κανει check και βγαζει μετα απο λιγο ''check failed!Check your OTA servier argent''

Nαι εχω δοκιμασει το ''δικο του'' player αλλα τιποτα.
Το update&backup που εχει σαν application το nexbox κανει check και βγαζει μετα απο λιγο ''check failed!Check your OTA servier argent''

αρα δεν παιρνει online αναβαθμιση και θα πρεπει να την κανεις manual.
κατσε να σου πει καποιος που ακριβως θα κατεβασεις την τελευταια εκδοση,θα την περασεις και θα εισαι οκ.
λογικα καπου εδω μεσα θα την βρεις http://www.tvboxforum.com/forumdisplay.php?fid=5

Kαλησπερα και παλι !
Η αγορα τελικα εγινε , nexbox a95x s905 android 5.1 , 24 ευρω απο ebay .
Oλα καλα ,γρηγορο με προεγκατεστημενα τα βασικα οπως και kodi 16.1 .
Διαβαζει τα περισσοτερα φορμα ηχου οπως dolby surround , dts με προβληματακια ομως κανοντας ανα 10-15 δευτερολεπτα στιγμιαιες διακοπες στον ηχο .
Σε αυτο φυσικα μπορει και να φταιει η αθλια ταχυτητα ιντερνετ που εχω που κυμαίνετε απο 5,5 εως 6,5 Μbps ...
Γρηγορα λοιπον συνειδητοποιησα πως ταινια dts δεν προκειται να δω ετσι οποτε στραφηκα στη λυση των ταινιων σε ματροσκα με ηχο dts και το nexbox στον ρολο του media player για στικακι usb .
Δυστυχως ομως το ιδιο προβλημα με τις διακοπες στον ηχο το αντιμετωπισα και με αυτο τον τροπο!
Δοκιμασα mxplayer ( περνωντας μαλιστα και manual την δυνατοτητα σε dts αφου εχει αφαιρεθει ) , vlc , kodi 16 ολα χωρις επιτυχια !
Τωρα λοιπον ψαχνω tvbox που περα απο τα βασικα που κανει το nexbox που ηδη εχω να μπορει σαν player να αναπαραγει αποτελεσματικα απο στικακι ή σκληρο ταινιες σε ματροσκα με dts !!
Γνωριζει κανεις καποιο????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Kαλησπερα και παλι !
Διαβαζει τα περισσοτερα φορμα ηχου οπως dolby surround , dts με προβληματακια ομως κανοντας ανα 10-15 δευτερολεπτα στιγμιαιες διακοπες στον ηχο .
Σε αυτο φυσικα μπορει και να φταιει η αθλια ταχυτητα ιντερνετ που εχω που κυμαίνετε απο 5,5 εως 6,5 Μbps ...
Γρηγορα λοιπον συνειδητοποιησα πως ταινια dts δεν προκειται να δω ετσι οποτε στραφηκα στη λυση των ταινιων σε ματροσκα με ηχο dts και το nexbox στον ρολο του media player για στικακι usb .
Δυστυχως ομως το ιδιο προβλημα με τις διακοπες στον ηχο το αντιμετωπισα και με αυτο τον τροπο!
Δοκιμασα mxplayer ( περνωντας μαλιστα και manual την δυνατοτητα σε dts αφου εχει αφαιρεθει ) , vlc , kodi 16 ολα χωρις επιτυχια !
Τωρα λοιπον ψαχνω tvbox που περα απο τα βασικα που κανει το nexbox που ηδη εχω να μπορει σαν player να αναπαραγει αποτελεσματικα απο στικακι ή σκληρο ταινιες σε ματροσκα με dts !!
Ρίξε μία ματιά εδώ:

https://forum.libreelec.tv/forum-38.html

Είχα βάλει libreelec σε μία SD στο nexbox 95x με s905 και έπαιζε άψογα. Δοκίμασε το, 10 λεπτά θα σου πάρει.

Sent from my ONDA V989 using Tapatalk

Kαλησπερα και παλι !

Αν και δεν χρησιμοποιω ενισχυτη εχεις ενεργοποιηση στο kodi sto Audio output ολα τα απαραιτητα για κοιταξε το και δες.

Kαλησπερα και παλι !

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων – reset το μηχάνημα και δοκίμασε ξανά. Το kodi τα κάνει όλα και καλά, αν ασχοληθείς μαζί του και μάθεις ορισμένες λειτουργίες δεν αξίζει να σχόλησε με άλλα app σε ότι έχει να κάνει με το media κομμάτι. Τα περισσότερα app είναι συμβατά μόνο με τα κινητά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree&hl=en

Αυτό είναι free παίζει 5.1 άλλα έχει θέματα με την εικόνα.

Ρίξε μία ματιά εδώ:

https://forum.libreelec.tv/forum-38.html

Είχα βάλει libreelec σε μία SD στο nexbox 95x με s905 και έπαιζε άψογα. Δοκίμασε το, 10 λεπτά θα σου πάρει.

Sent from my ONDA V989 using Tapatalk

1ον Μου πηρε ΩΡΕΣ....πολλες ΩΡΕΣ...ειμαι και ξανθια....
2ον Μπηκα σε libreelec , kodi16.1 παω ρυθμισεις ψαχνω το passthrough audio στην κατηγορια expert αλλά ΤΙΠΟΤΑ , εγκεφαλικο επαθα.....οτι και να εψαξα στο kodi foroum δεν βρηκα κατι...μεχρι και playback sync τσεκαρα μηπως ειναι on γιατι διαβασα οτι απενεργοποιει το pass αλλα τιποτα...
3ον βγαινω απο elec μπαινω σε android και μετα το κλεινω . Παταω ενεργοποιηση το boxακι και ξεκινα κατευθειαν android χωρις επιλογη elec....καθε φορα θελει οδοντογλυφιδα δηλαδη?????
Αν και δεν χρησιμοποιω ενισχυτη εχεις ενεργοποιηση στο kodi sto Audio output ολα τα απαραιτητα για κοιταξε το και δες.
Ποια απαρατιτητα εννοεις???????σαν να σου λεω δεν παιρνει το αμαξι μου μπροστα και με ρωτας αν κοιταξα τα απαραιτητα στη μηχανη ενα πραμα........ :(
Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων – reset το μηχάνημα και δοκίμασε ξανά. Το kodi τα κάνει όλα και καλά, αν ασχοληθείς μαζί του και μάθεις ορισμένες λειτουργίες δεν αξίζει να σχόλησε με άλλα app σε ότι έχει να κάνει με το media κομμάτι. Τα περισσότερα app είναι συμβατά μόνο με τα κινητά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree&hl=en

Αυτό είναι free παίζει 5.1 άλλα έχει θέματα με την εικόνα.
Δοκιμασα οτι μπορουσα να βρω στο kodi foroum.... μεχρι και αλλα build δοκιμασα ( boom shakalaka ) αλλά τιποτα....
Δεν θελω 5.1 απλα αλλά dts :)

1ον Μου πηρε ΩΡΕΣ....πολλες ΩΡΕΣ...ειμαι και ξανθια....
2ον Μπηκα σε libreelec , kodi16.1 παω ρυθμισεις ψαχνω το passthrough audio στην κατηγορια expert αλλά ΤΙΠΟΤΑ , εγκεφαλικο επαθα.....οτι και να εψαξα στο kodi foroum δεν βρηκα κατι...μεχρι και playback sync τσεκαρα μηπως ειναι on γιατι διαβασα οτι απενεργοποιει το pass αλλα τιποτα...
3ον βγαινω απο elec μπαινω σε android και μετα το κλεινω . Παταω ενεργοποιηση το boxακι και ξεκινα κατευθειαν android χωρις επιλογη elec....καθε φορα θελει οδοντογλυφιδα δηλαδη?????
Ποια απαρατιτητα εννοεις???????σαν να σου λεω δεν παιρνει το αμαξι μου μπροστα και με ρωτας αν κοιταξα τα απαραιτητα στη μηχανη ενα πραμα........ :(

Δοκιμασα οτι μπορουσα να βρω στο kodi foroum.... μεχρι και αλλα build δοκιμασα ( boom shakalaka ) αλλά τιποτα....
Δεν θελω 5.1 απλα αλλά dts :)
Αν ακολουθήσεις τα βήματα σωστά δεν είναι πολύ δύσκολο. Απλά θέλει λίγο διάβασμα.

Αν θυμάμαι καλά, έχεις το nexbox με τον s905 τον απλό με Android 5. Σε αυτό το μηχάνημα η SD σε μένα φόρτωσε αυτόματα χωρίς οδοντογλυφίδα την πρώτη φορά. Επίσης κάθε φορά πρέπει να μπουταρει σε libreelec πρώτα.

Για να μην μπορείς να βρεις passthrough, μάλλον δεν έχει μπεί το σωστό device tree. Δοκίμασε πάλι με αυτό αν έχεις το box με 1gb

http://kszaq.libreelec.tv/s905/7.0.3.011/device_trees/gxbb_p200_1G_100M.dtb

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Android Media Player

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
θελω να παρω ενα android player για να μπορω να συνδεω το κινητο μου με Bluetooth
επισης απαραιτητη προιποθεση ειναι το dts!
εχει καποιος φιλος να προτεινει κατι? το μπατζετ ειναι στα 100Ε

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Για όποιον ενδιαφέρεται έχει ανέβει review για το One Nuts 1

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Πήρα δώρο σε ένα φίλο το Cood e αλλά δυστυχώς δεν έχει πρόσφατη τηλεόραση με αποτέλεσμα όλα τα dts και dd αρχεία (δλδ σχεδόν όλα) να παίζουν χωρίς ήχο. Έψαξα αρκετά και είδα ότι δεν υποστηρίζει downmix κτλ. Το δοκίμασα σε μένα και όλα είναι μια χαρά, γλυκάθηκα κιόλας και θα το κρατήσω. Μέχρι σήμερα είχα Mede8er, αλλά το stream σε συνδυασμό με το vdsl πραγματικά ήταν άψογο.

Το πρόβλημα είναι ότι εξακολουθώ να θέλω έναν απλό player για τον φίλο μου. Δεν ενδιαφέρεται για stream (η περιοχή του δεν έχει γρήγορο internet) απλά να μπορεί να βάζει το σκληρό του δίσκο με usb και να παίζει όλες τις ταινίες με υπότιτλους κτλ. Έχετε κάτι να προτείνεται;

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Πήρα δώρο σε ένα φίλο το Cood e αλλά δυστυχώς δεν έχει πρόσφατη τηλεόραση με αποτέλεσμα όλα τα dts και dd αρχεία (δλδ σχεδόν όλα) να παίζουν χωρίς ήχο. Έψαξα αρκετά και είδα ότι δεν υποστηρίζει downmix κτλ. Το δοκίμασα σε μένα και όλα είναι μια χαρά, γλυκάθηκα κιόλας και θα το κρατήσω. Μέχρι σήμερα είχα Mede8er, αλλά το stream σε συνδυασμό με το vdsl πραγματικά ήταν άψογο.

Το πρόβλημα είναι ότι εξακολουθώ να θέλω έναν απλό player για τον φίλο μου. Δεν ενδιαφέρεται για stream (η περιοχή του δεν έχει γρήγορο internet) απλά να μπορεί να βάζει το σκληρό του δίσκο με usb και να παίζει όλες τις ταινίες με υπότιτλους κτλ. Έχετε κάτι να προτείνεται;
Καλησπερα και χρονια πολλα για σκετο player και ενα western digital live την κανει την δουλεια, αλλα δεν ξερω αν μπορεις να βρεις γιατι σκρουτζ που κοιταξα δεν το εχει κανενα μαγαζι (εχω ενα western digital live gen 2 αν σε ενδιαφερει πμ) , επισης και με raspberry pi3 μπορεις να κανεις τη δουλεια σου ανετα, θα σου λεγα και με ενα κουτακι digea αλλα η ποιοτητα συνηθως δεν ειναι και παρα πολυ καλη στο player που εχουν.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή είναι δώρο θέλω να πάρω κάτι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο. Θα ψάξω το Pi

Ποιο ειναι το δυνατοτερο και value for money android media player?

Τα beelink gt1 και alfawise s92 ειναι καλα σαν android media player?

Οσο για το δυνατα πιστευω ειναι απο τα δυνατοτερα android media player της αγορας αυτη τη στιγμη.

Τι λετε?