Android Phone News

Διαρροή περισσότερων εικόνων από τα Google Pixel 10 series

gsmarena_002.jpg

gsmarena_003.jpg

gsmarena_004.jpg

Η μπαταρία του Samsung Galaxy S26 Ultra θα είναι μεγαλύτερη και θα φορτίζει πιο γρήγορα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο Ice Universe λέει ότι το Galaxy S26 Ultra δεν θα αποκτήσει νέο αισθητήρα για την κύρια κάμερα

Oι νέες λειτουργίες AI της οικογένειας Pixel 10 που σχετίζονται με την κάμερα

gsmarena_000.jpg

Νομιζω το spen δεν είναι τόσο σοβαρό στο s25ultra θεωρό πιο σοβαρό ότι βελτίωσαν το βίντεο
Απαντάω τώρα γιατί έχει λιγες μέρες που χάλασε το BT στο πενάκι του note 20 .

Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αν έχει καλύτερο βίντεο το s25 . Η απουσία του ΒΤ στο πενάκι είναι υπερβολικά
ενοχλητική στην χρήση του κινητού σε βαθμό που σκέφτομαι να δωσω το 50αρικο να πάρω νέο πενάκι.

Τόσο πολύ βγάζεις φώτο με το πενάκι;
Μόνο αυτό δεν έκανα καθώς για φώτο και βιντεο απομακρυσμενα έχω το galaxy watch...

Κυρίως για έλεγχο του Menu και του video player όταν το έχω συνδεδεμένο στην tv ως player .

• Like
Reactions: speedman_27
Μόνο αυτό δεν έκανα καθώς για φώτο και βιντεο απομακρυσμενα έχω το galaxy watch...

Κυρίως για έλεγχο του Menu και του video player όταν το έχω συνδεδεμένο στην tv ως player .
Τότε αξίζει η αγορά

Τότε αξίζει η αγορά
Μου φαίνεται πολύ παράξενο όμως. Έγινε μετά από το update ασφαλείας του Ιουλίου. Που δεν ήταν καν μέσα
στο πρόγραμμα καθώς το κινητό έκλεισε τις ενημερώσεις πέρσι τέτοιο καιρό. Και ακόμη πιο παράξενο είναι ότι
ενώ είναι μέσα στην εσοχή είναι συνδεδεμένο με 100% μπαταρία και μόλις το βγάλω αποσυνδέεται από τα
air actions και δεν λειτουργεί το κουμπί για αυτά όπως και για την κάμερα, λειτουργεί ομως το κουμπί
όταν το πατάω πανω από την οθόνη και εμφανίζει το air command menu με τις συντομεύσεις...
Αντε βγάλε άκρη...

Το Event ξεκινά στις 20:00 στις 20 Αυγούστου 2025.