Είναι αλλά έχουν ακριβύνει πολύ πλέον και δεν είναι τόσο VFM όπως στο παρελθόν, αν είναι να σκάσεις τόσα καλύτερα λίγο παραπάνω και να πας στην κανονική σειρά στα 15αρια.Όχι άλλη σειρά η Τ, θα έλεγα ότι είναι η πιο vfm σειρά στο φωτογραφικό κομμάτι.
Δεν αγοράζουμε day one και πάμε σε σωστές προσφορές. Η θεία της γυναίκας μου πήρε πριν λίγους μήνες Xiaomi 14T Pro 16/512 κάτω από τα 450 ευρώ από μαγαζί γνωστής αλυσίδας με επίσημη εγγύηση.Είναι αλλά έχουν ακριβύνει πολύ πλέον και δεν είναι τόσο VFM όπως στο παρελθόν, αν είναι να σκάσεις τόσα καλύτερα λίγο παραπάνω και να πας στην κανονική σειρά στα 15αρια.
www.insomnia.gr

Δεν το έχω δει πιο πολύ έχω δει πολλούς να έχουν τζαμακι stealth για τους διπλανούς.Θα έχετε βέβαια παρατηρήσει πως οι νέες γενιές κυρίως, αφήνουν πάντα το κινητό στο τραπέζι ανάποδα και καλά για τα αδιάκριτα βλέμματα , μην σκάσει κάνα μήνυμα που δεν θέλουν να δουν οι άλλοι.
Να δω τώρα πως θα το αφήνουν.(αν και δεν νομίζω να υιοθετηθεί η πίσω οθόνη ευρέως)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.