Μόνο οι χρήστες iphone δεν το βρίσκουν αστείο![]()
Ναι, έχουμε πιο λεπτό χιούμορ και καλύτερο γούστο
Μόνο οι χρήστες iphone δεν το βρίσκουν αστείο![]()
Μην κρυβομαστε πίσω από τα δάκτυλο μας. Ότι κάνει η apple αμασητο το καταπινετε.Ναι, έχουμε πιο λεπτό χιούμορ και καλύτερο γούστο![]()

Μην κρυβομαστε πίσω από τα δάκτυλο μας. Ότι κάνει η apple αμασητο το καταπινετε.
Να υποθέσω ότι έχεις τον ίδιο φορτιστή από το iphone 11;![]()

Ναι μωρέ ασχετος ειμαι επειδη δεν λεω οτι δεν μου αρεσει ενα iphone και μετα τρεχω day one να το αγορασωΝα υποθέσω ότι παραμένεις άσχετος με οτιδήποτε apple?![]()

Ναι μωρέ. Έτσι είναι.Μπλα, μπλα, μπλα. Κράζεις; Θαυμάζεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Τίποτα δεν μου έκανε . Απλά δεν έχω παρωπίδεςΚάτι σου έκανε η apple εσένα όταν ήσουν μικρός, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια εμμονή..![]()

Πράσινες χαζομάρες της ευρωπαϊκής ένωσης όπως τα καλαμάκια και τα καπάκια. Οταν μια γνήσια μπαταρια κανει 40 ευρώ για ποιον λόγο να μην δώσεις 50 να στην αλλαξει η αντιπροσωπεία;
Αλλάζει παράλληλα και τα αυτοκόλλητα που ούτως ή άλλως μετά απο 3-4 χρονια έχουν αρχίσει να αποπολυμερίζονται και ήδη εχεις κερδίσει και την αδιαβροχοποιηση.
Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ αγοράσεις iphone ;Εντάξει, ότι πεις…![]()

Ήξερα ότι θα τσιμπησεις πάντωςΝομίζω ότι το κουράσαμε. Ας μείνουμε στο θέμα.

Ήξερα ότι θα τσιμπησεις πάντως![]()
Όχι. Αναφέρει ότι θα πρέπει ο χρήστης να μπορεί να τον κάνει με εργαλεία που μπορεί να βρει εύκολα ή να τα περιλαμβάνει στην συσκευασία ο κατασκευαστής.Όπως τα γράφει πάντως το άρθρο, πάλι σε τεχνικό θα το πας το κινητό.
Για να αλλάξει ο χρήστης μπαταρία πρέπει να γίνει τόσο απλό όσο η αλλαγή μπαταρίας σε remote control.
Επαναλαμβάνω ότι είναι μία χαζή απόφαση της ευρωπαικής ένωσης απλά για να πει κάτι.
Ούτε ο πλανήτης θα γίνει πράσινος, ούτε οι καταναλωτές θα σκεφτούν ότι τώρα μπορούν να κρατήσουν το ίδιο κινητό για 10 χρόνια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.