Android σε HTC touch hd

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
Εχω το htc touch hd με windows 6,1 και βλέπω στο δίκτυο πως αρκετοί το έχουν φορέσει android . Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό και πως? Μήπως είναι πιο βαρύ απ τα windows και μου ζορίσει το κινητό?

Κώστα θα σου πρότεινα να το ξεχάσεις.
Υπάρχει διανομή που φορτώνει από την SD card αλλά τίποτα δεν δουλεύει τόσο καλά όσο τα windows και είναι προφανές γιατί όλα γίνονται με το χέρι και προσπαθούν αρχικά απλώς να δουλέψει πριν γίνουν οι όποιες βελτιστοποιήσεις (που μάλλον δεν θα γίνουν ποτέ - πχ η φωτογραφική ενεργοποιείται δύσκολα, δύσκολα βγάζει η μπαταρία περισσότερο από 24 ώρες, υπάρχει ασυμβατότητα με μερικά ασύρματα δίκτυα ανάλογα με το πως είναι στημένα κλπ). Αν θέλεις ακόμη να το δοκιμάσεις πήγαινε στο παρακάτω:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732362

Από την άλλη γιατί έχεις ακόμη 6.1 με αυτή τη συσκευή?
Σίγουρα αν βάλεις μια cooked rom 6.5.x όλα θα πάνε καλύτερα (πολύ πιο finger friendly όλα και ελαχιστοποίηση της χρήσης της γραφίδας) και θα νιώθεις πως έχεις αναβαθμίσει την συσκευή σου.
Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις αρκετές rom για να διαλέξεις κάποια να βάλεις στο κινητό σου και να του δώσεις νέα πνοή.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453

Μπορεί το WinMo σαν λειτουργικό να πέθανε (η έκδοση 7 έχει τελείως άλλη φιλοσοφία), αλλά οι τελευταίες cooked 6.5.x πραγματικά ήταν ότι καλύτερο είχε να προσφέρει αυτή η πλατφόρμα. Άσε που ακόμη υπάρχουν εφαρμογές σε WinMo που αντίστοιχες δεν έχουν βγει σε android ακόμη (πχ Coreplayer, Softmaker office). Νομίζω πως αυτό είναι που αξίζει να κάνεις στο τηλέφωνό σου.

Μετά από 1 περίπου μήνα που έχω android κινητό μπορώ να σου πω ότι δεν έχω βρει κάτι ουσιαστικά πολύ καλύτερο λειτουργικά (όχι για εφέ και φρου φρου) σε σχέση με το προηγούμενό μου κινητό (εκτός από την υποστήριξη flash - που επίσημα η συσκευή που έχω δεν υποστηρίζει :P).

Γιώργο να σαι καλά φίλε , δυστυχώς έχω μαύρα μεσάνυχτα για το πως να το κάνω αυτό . Ίσως αν βρεθεί κάποιο καλό παλικάρι να με βοηθήσει εδώ Θεσσαλονίκη να το επιχειρήσω

εχει περασει ο ξαδεφος μου android στο hd και απο οτι μου ειχε πει τις προαλλες δουλευει απροβληματιστα. θα ρωτησω πληροφοριες μιας και αποψη εγω δεν εχω επ αυτου.