Ανέβασε τη δική σου παραγωγή Βίντεο λήψεων από ψηλά- Aerial video

Θες πολυ προσοχη στην εκθεση σου (βλεπω αρκετα πλανα αρπαγμενα με απωλεια πληροφοριας) και στον κορεσμο χρωματος που βαζεις μετα (ειναι πολυ)

Οι ρυθμίσεις βίντεο ήταν στο αυτόματο . Τα χρώματα είναι ένα lut που περνάω μετά από πάνω το οποιο δεν θυμάμαι τώρα ποιο απο ολα Περασα ...νομίζω ένα της ίδιας της dji

Ποτε στο αυτοματο η εκθεση ειδικα σε drone μιας και αλλαζουν δραματικα οι συνθηκες εκθεσης.

Παντα στο χειροκινητο.

Ωραιο το χρωμα της θαλασσας αλλα νομιζω οτι το παρακανες με τον κορεσμο εχει χαθει η λεπτομερεια του νερου.

Να βάλω κι εγώ το πρώτο μου βιντεάκι από μια πολύ όμορφη ημέρα, σήμερα πρωτοχρονιά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: kbouk and cacau
Ενα πολυ συντομο promo video που τραβηξα με το Air2 (edit με Final Cut Pro).
Δειτε το σε 4Κ

• Like
Reactions: evanfotis and kbouk
Μερικά χθεσινά πλάνα από την χιονισμένη Ακρόπολη ! :)

• Like
Reactions: takisot and kbouk
Ωραία λήψη και ίσως μήνει ως ιστορική καταγραφή της πρωτόγνωρης χιονόπτωσης στην πόλη μας.

Να και δική μου καταγραφή από την περιοχή μου στο Πάτημα Χαλανδρίου και τα προβλήματα στους δρόμους σήμερα.

Να εδώ, πρώτες απόπειρες, να δω πώς στρίβει, πώς να μην ξαναβάλω Auto στην έκθεση κλπ

Πρέπει τώρα να χρησιμοποιείς και ένα Video editor ώστε να βαζεις μουσική και να επεξεργάζεσαι τις λήψεις σου

Πρέπει τώρα να χρησιμοποιείς και ένα Video editor ώστε να βαζεις μουσική και να επεξεργάζεσαι τις λήψεις σου
Ένα editing έχει γίνει, αλλά μουσική βαρέθηκα να βάλω :P Δεν είναι και υλικό που να άξιζε και τόσο χρόνο.

Πάντως για την έκθεση που δοκίμασες, εαν δεν θες να την έχεις μόνιμα στο Auto μπορείς να την βάλεις στο Fn Key και να την ανεβάζεις/κατεβάζεις κατά ένα Stop. Εγω το έχω συνηθίσει πια και αμέσως κάνω την διόρθωση. Δοκίμασέ το

• Like
Reactions: NassosT
Πρώτη πτώση για το Drone από αρκετά μεγάλο ύψος. Το περιστατικό έγινε κατά την επιστροφή, όταν ξαφνικά με την μετάβαση σε S Mode χάθηκε το ένα πτερύγιο ! Το καημένο το Drone προσπάθησε κάπως να κρατήσει λίγο το ύψος του ... και τελικά έπεσε σε έναν κήπο. Ευτυχώς κατέληξε σε γκαζόν και δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Το βρήκα με την βοήθεια επιλογής εντοπισμού της DJI που λειτούργησε άψογα. Μετά από αυτό έβαλα κόλλα σπειρωμάτων σε όλες τις βίδες !

Last edited: