Ανέβασε το δικό σου βίντεο

Re: Post your video

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Το διαπιστώσαμε το θέμα με τον ήχο.. Έχει κάνει downmix το vimeo σε stereo γιατί το είχαμε ανεβάσει 5.1. Θα ανέβει ξανά διορθωμένο.
Δυνατότητα για download δεν υπάρχει προς το παρόν.

Το κομμάτι γράφτηκε από τον zero-project για το συγκεκριμένο βίντεο.

:)

Δεν υπάρχουν λόγια.
Στα 10 καλύτερα βίντεο που έχω δει στη ζωή μου.
Μουσική ονειρική.
Συγχαρητήρια.
Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τέτοιες εικόνες μαζί μας.
Μήπως υπάρχει και στο YouTube για να μπορέσω να το απολαύσω σε 4Κ στην tv μου;
Και πάλι μπράβο και πάλι συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια, το βίντεο είναι φανταστικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πράγματι ό,τι κι αν πούμε είναι λίγο!
Εκπληκτική δουλειά! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!

εμενα δεν μου αρεσε ...
και δεν μου αρεσε για τον απλο λογο... ταχυτητα
εκει που εχει μια καλη ροη η εικονα ξαφνηκα γινετε πιο γρηγορη και παλι αργη
μου θυμιζει χαλασμενο πικ-απ

Απάντηση: Post your video

683ac2b272d0a456043458e6991b7f04.jpg

ArisX, το βίντεο σου είναι εξαιρετικό. Επαγγελματικού επιπέδου. Ατμοσφαιρικό και με εξαιρετική εικόνα. Το μόνο που με κούρασε λίγο ήταν αυτό το συνεχές timelapse σε μεγάλη ταχύτητα. Το είδα ομως πολύ ευχάριστα όλο. Εξαιρετικό! Με τι κάμερα γυρίστηκε και τι φακούς αν επιτρέπεται ? εξαιρετικό dynamic range.

απο οτι φαινεται ,τετοιο αποτελεσμα μονο η sony δινει:popcorn:

Πανο, ωραια η σεληνη:2thumb22sup:

Εντυπωσιακή δουλειά, ρίχνει το σαγόνι στο πάτωμα.

Η γρήγορη ταχύτητα και το μεγάλο contrast - οξύτητα πραγματι μπορεί να κουράζουν ίσως λίγο και να θυμίζουν σε κάποια σημεία computer graphics, ωστόσο σε συνδιασμό με τη μουσική δίνουν δυναμισμό, ενισχύουν το συναίσθημα του δέους, του εξώκοσμου, του επιβλητικού. Νομίζω αυτό ήθελαν να πετύχουν οι δημιουργοί και το πέτυχαν.

13 χιλιάδες views στο vimeo μέσα σε λίγα 24ωρα μιλούν από μόνα τους όμως. Επαναλαμβάνω στο vimeo. Στο youtube θα είχε 10πλάσια τουλάχιστο.

p.s.

Παναγιώτη ωραίο το φεγγάρι, διακρίνω μια ένταση σαν συναίσθημα αντί για... ρομαντισμό. Μέσα στο κλίμα είσαι πάντως, κι εγώ έφαγα κλήση 200 ευρώ σήμερα κι αν κοιτούσα το φεγγάρι κάπως έτσι θα το σκεφτόμουν!

Ισλανδία σελήνη ένταση στην ηχητική επένδυση, όλοι στο να την κάνουμε είμαστε μου φαίνεται για άλλα μέρη με επαναστατική διάθεση και νέο ξεκίνημα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

p.s. Νο2

Προχτές η γυναίκα μου μου λέει στα καλά καθούμενα: "Νίκο θέλω κάποια στιγμή να πάμε να δουμε το B Σέλας και να το φωτογραφίσω"

"Τι σε έπιασε τώρα" εγώ κλπ ήμουν μουτζούφλης.

Ε σήμερα μου είπε ότι είχε δει αυτό το βίντεο :-)

Last edited:

Ένα χρόνο περίπου μετά από το ταξίδι μας στην Ισλανδία, επιτέλους το βίντεο είναι έτοιμο. :D

Μπραβο!Που βλέπεις το επομενο ταξιδι?:grinning-smiley-043

Arisx εξαιρετικό
νομίζω αναγνώρισα τα περισσότερα τοπία, και μου έφερες πολύ όμορφες αναμνήσεις

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. :D

Ο Νίκος ήταν ο chief της αποστολής μας στην Ισλανδία. Ήμασταν 6 άτομα ομάδα.

Πήγαμε πέρυσι τον Οκτώβρη για 2 εβδομάδες. Νοικιάσαμε τροχόσπιτο και γυρίσαμε σχεδόν όλη την Ισλανδία.

Ο καιρός μας έκανε την χάρη και ήταν πολύ καλός. Με ισοθερμικό μέσα από την φόρμα και μπουφάν ήμασταν μια χαρά.

Από εξοπλισμό είχαμε αρκετά..
2x Nikon D810 (η μια γύρισε πίσω νεκρή, μετά από ένα βίαιο πνιγμό σε μια παγωμένη λίμνη), αρκετές D750, Nikon 14-24, 24-40, 70-200, Sony A7S, A7R II, Zeiss 16-35mm, RX100 III, ράγες digislider, κεφαλή emotimo, heaters για τους φακούς (απαραίτητα λόγω υγρασίας... τις περισσότερες φορές οι κάμερες απλά έσταζαν νερό ολόκληρες), Phantom 3 Pro και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν τώρα.

Τα πλάνα του timelapse είναι τραβηγμένα με τις Sony Α7. Οι Nikon χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για φωτογραφίες και βίντεο.

Τώρα για τον επόμενο προορισμό δεν ξέρουμε ακόμα... θα δείξει..

:)