Ανέβασε το δικό σου βίντεο

Re: Post your video

Fz1000 4K to 1080p ένα βιντεάκι για τους φίλους που πήγαν για αγώνα στη Σύρο.
[video=youtube;4xnqjiE3ZBg]https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=4xnqjiE3ZBg[/video]

Fz1000 4K to 1080p ένα βιντεάκι για τους φίλους που πήγαν για αγώνα στη Σύρο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα είχε χαβαλέ να έφτιαχνε ο καθένας ένα βιντεάκι από την ιδιαίτερη πατρίδα του, έτσι σαν μια άτυπη κοντρίτσα...
Έχω κι εγώ κάποια πλάνα από Αρκαδία, λες;

Για το βινταάκι, γιατί δεν το περνάς από μια ελαφριά software σταθεροποίηση γιατί ειδικά στο tele δεν μπορείς να αποφύγεις το τρεμόπαιγμα... Και απέφευγε να ζουμάρεις κατά τη δειάρκεια των πλάνων ή κόβε στο post... Το ξέρω ότι αυτά θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο να αφιερώσεις, όχι πολύ όμως... φιλικά....

Έχεις δίκιο σε όλα.:a0210:
Το βίντεο ήθελα να το φτιάξω γρήγορα και δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε.

Ναι μωρέ κατανοητό.... το ζουμ είναι ευχή και κατάρα να υπάρχει ειδικά αν έχεις συνηθίσει από τη φωτογραφία. Εγώ σκέψου τις 1ες φορές που τράβηξα βίντεο με φωτογραφική έκανα φιλότιμη προσπάθεια να μην τραβώ κάποια πλάνα σε... portrait!

Συγχαρητήρια για το βίντεο και τη καλή δουλειά που κάνετε στο Λύκειο σας. εύχομαι στα παιδιά σας καλή πρόοδο να έχουν.

Να σαι καλά φίλε.
Το παλεύουμε πολύ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Συγχαρητήρια κι από εμένα, είναι όμορφο να βλέπεις τις προσπάθειες και τις στιγμές παιδιών. Είναι φοβερό το τι μπορούν να κάνουν ακόμα και μέσα από το άγχος του διαβάσματος και των εξετάσεων.

Πρόσφατα ήμουν στη γιορτή του δικού μας σχολείου, και έπαθα την πλάκα μου με αυτά που είχαν οργανώσει τα παιδιά με τους καθηγητές. Χορευτικά, απίστευτα βίντεο που έπαιζαν σε πανί και μάλιστα με άριστη... σκηνοθετική ματιά, 2κάμερα κλπ... παιδιά που τα βλέπω συχνά, έρχονται σπίτι μέσα στον χαβαλέ και την πλάκα αλλά που τελικά κρύβουν πολύ πλουσιότερο εσωτερικό κόσμο από όσο νόμιζα!

Hayabusa άλλα 2 πανέμορφα εναέρια από τα πλοία, έχω ξαναγράψει ίσως τους άξιζε να συγκεντρωθούν όλα μαζί ως κάτι εξειδικευμένο, ίσως μαζί με άλλα αμιγώς εναέρια, ήδη πρέπει να είναι καμιά 60αριά και συνεχίζουν και μπράβο σου.

Με την ευκαιρία μήπως κάποια στιγμή θα ήταν καλύτερα να αρχίσουν να δημιουργούνται και ειδικές υποκατηγορίες πχ drone video, wedding, music timelapse κλπ, όπου τέλος πάντων υπάρχει ικανός αριθμός, όπως υπάρχουν κατηγορίες και στη φωτογραφία. Φανταστείτε να ήταν όλες οι φωτό μαζί, πχ να βλέπεις ένα έντομο macro, μετά ένα τοπίο, μετά μια βάπτιση, μετά μια αρχιτεκτονική... πόσο μάλλον στο βίντεο που από τη φύση του θέλει χρόνο να θεαθεί και άλλο τόσο να σχολιαστεί, μην πω για τον χρόνο-κόπο που απαιτείται για την λήψη και το μοντάζ. Παρατηρήστε ότι τα περισσότερα περνούν είτε ασχολίαστα είτε με ένα γενικό σχόλιο, πχ μπράβο εις ανώτερα κλπ κλπ ή μου αρέσει δεν μου αρέσει. Συνεπώς ας θεωρηθεί και ως πρόταση προς τους διαχειριστές και περιμένω και άλλες απόψεις. Αν όχι τώρα, ίσως μελλοντικά.

Γιατί φαντάζομαι θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι, όποιος κάνει τον κόπο να ανεβάσει ένα βίντεο εδώ το κάνει είτε για λόγους προβολής της δουλειάς του, είτε περιμένει να διαβάσει κάποιο σχόλιο - παρατήρηση είτε θετικό είτε αρνητικό (πάντως κάτι συγκεκριμένο), είτε και για τα 2. Ας υπάρχει ικανός χρόνος για αυτό.

Θα παραθέσω κι εγώ ένα βιντεάκι από παιδικούς αγώνες στίβου που φτιάξαμε με ένα φίλο και κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο.

Όχι, είναι το "IWLTBAP Sedona - standard" και είναι δωρεάν. Το πέρασα από πάνω στο ήδη μονταρισμένο κλιπ μέσω του Resolve, ανάποδα δηλαδή από ότι θα έπρεπε μιας και δεν υπήρχε πολύς χρόνος να αφιερωθεί για διόρθωση σε ένα - ένα πλάνο πριν το μοντάζ. Αυτό έγινε για να καλυφθούν κάπως οι διαφορές μεταξύ Canon 5d mkII (με cinestyle ), Olympus Ε-Μ1 και sony action camera. Φακοί χρησιμοποιήθηκαν στην Canon ο 20αρης και ο 70-200 ΙΙ αν θυμάμαι, στην Μ1 μόνο ο sigma 19mm μιας και δυστυχώς έφθασα έχοντας ξεχάσει σπίτι τη 1 από τις 2 τσάντες..... Όλα τα πλάνα στο χέρι με 1 μονόποδο έκαστος σαν υποβοήθηση πιο πολύ για αδράνεια στις κινήσεις.

Ευχαριστώ, τα πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Πέτρο που τράβηξε μαζί μου τα περισσότερα ευρυγώνια αν σκεφτεί κανεις ότι σχετικά πρόσφατα άρχισε να ασχολείται με το βίντεο ενώ παράλληλα πήρε και φωτογραφίες. Είναι ο γιος του στην ακαδημία και ήθελε να τους το κάνει δώρο.

Και εδώ να παρατηρήσω κάτι, ένας καλός και έμπειρος φωτογράφος μπορεί εύκολα να πάρει όμορφα πλάνα λόγω "ματιάς" κι ας υστερεί τεχνικά τουλάχιστο στην αρχή.

Απάντηση: Re: Post your video

Μετά απο την πρόταση του nicksoti και εφόσον πάντα υπάρχει ανάλογο υλικό και ενδιαφέρον θα ανοίγει σχετικο νήμα με υποκατηγορίες βίντεο. Ξεκινάμε με την υποκατηγορία drone video.

τα τελευαταία βίντεο μεταφερθηκαν στα αντίστοιχα ενεργά νήματα , ταξιδιωτικά βίντεο, βιντεο γαμου βαπτοσης γιορτων και βιντεο συναυλειών.

"Διαστροφή" του επαγγέλματος , αλλά και ευσυνειδησια.

Αν δεν το κανουν την επόμενη απο μονοι τους τρώνε infraction :smash: :smash:καιρός είναι να βάλουμε μια τάξη εμεϊς οι καινούργιοι!

πλακα κανω φυσικά αλλά με την ευκαιρία να πώ αν κανείς διαφωνεί με καποια μετακίνηση θέματός του ή post παρακαλώ να εκφράσει τις αντιρρήσεις του με π.μ. και όχι δημόσια, άνθρωποι είμαστε και μπορεί να κάνουμε λάθη. Οι διορθώσεις στα μυνήματα και τυχόν διαγραφές off topic συζητήσεων σε νήματα γίνονται με βάση τους κανόνες του forum και την κρίση του εκάστοτε διαχειριστή, όποιος έχει αντίρρηση μπορεί να στείλει π.μ. και να εκφρασει τις αντιρρήσεις του και αν έχει γίνει λάθος να είναι σίγουρος ότι θα διορθωθεί, οποιαδηποτε δημόσια υπόδειξη όμως δεν θα την ανεχτώ.

Last edited: