more peers
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.
όλα τα καθεστώτα εξουσίας, σε όλο το κόσμο, σε όλα τα συστήματα έχουν τρόπους να σε κάνουν να μην καλοπεράσεις.
μη μπερδεύουμε τις ιδέες με τα πρόσωπα. (δεν φταίει το μαχαίρι αλλά ο φονιάς)
Γενικά η αντίληψη της ηθικής διαφέρει ανα την υφήλιο και επιπλέον ανάμεσα στα μέλη της ίδιας κοινωνίας.
Καταδικάζουμε τα γεγονότα και τις επιβαλλόμενες πολιτικές και πράξεις - όχι τις φυλές και τις ιδεολογίες.
Εντάξει με πείσατε! Καταδικάζω τα γδαρσίματα από όπου κι αν προέρχονται!
Με την ευκαιρία, επειδή δεν έχω πάει ποτέ στην Κίνα και άλλοι εδώ τα γνωρίζουν καλύτερα από μένα, μήπως έκανα λάθος και στο παρακάτω; Ποίος ξέρει, ίσως η εικόνα που έχω σχηματίσει να είναι τελείως λανθασμένη, και τα πράγματα στην Κίνα να είναι πολύ καλύτερα από ότι νομίζω. Ίσως να μπορεί άνετα να γίνει πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού και για την χώρα μας...
Τώρα που το ξαναβλέπω, το "απόλυτα σίγουρος" δεν είναι σωστό για οτιδήποτε. Ίσως για όσα είδαμε με τα μάτια μας .... ίσως ...
όλα τα καθεστώτα εξουσίας, σε όλο το κόσμο, σε όλα τα συστήματα έχουν τρόπους να σε κάνουν να μην καλοπεράσεις.
μη μπερδεύουμε τις ιδέες με τα πρόσωπα. (δεν φταίει το μαχαίρι αλλά ο φονιάς)
Γενικά η αντίληψη της ηθικής διαφέρει ανα την υφήλιο και επιπλέον ανάμεσα στα μέλη της ίδιας κοινωνίας.
Καταδικάζουμε τα γεγονότα και τις επιβαλλόμενες πολιτικές και πράξεις - όχι τις φυλές και τις ιδεολογίες.