Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Eντάξει μην παλαβώσουμε κιόλας ,, δεν μπορώ να το δώ ,, σγά εντάξει
ζωντανό είναι δεν λέω ,,

το τρομερό στην υπόθεση είναι η ασέβεια στην ψυχή του που αργοπεθαίνει μες τον πόνο ,
κατα τα άλλα δεν έχει κάτι το διαφορετικό απο μια μεγάλη πέμτη σε πασχαλιάτικο περιβάλον σε χωρίο

δεν σας κρύβω ότι έχω εκδορέυσει ζωο έν είδη πασχαλιάτικου έθιμου ,, και είναι υποκρισία ολιγον το όλο θέμα απο όλους μας ,,,
πρέπει να είσαι φύση και θέση αντιθετος με σφαγή ζώων και κατανάλωση για διπλό γύρο σουβλάκι με κοκακόλα

δεν απέχει και πολυ η πράξη σφαγής για τέρψη απογευματινής λιγούρας ,, απο την πόδεση μεσω δερμάτινης υφής

τον λιθο κτλ κτλ ..
και εγω πρώτα απόλα ,, φανατικός φανατικότατος σχεδόν κανίβαλος ,, κρεατοφάγος

Κάπου σε έχασα....

Το βίντεο το είδες? Ούτε εγώ μπόρεσα...
Διάβασα όμως την περιγραφή από κάτω:

A News investigation has uncovered what appears to be the appalling treatment of animals being killed for their fur in China.

The investigators filmed animals that were kicking and writhing as workers ripped their skin from their bodies. If the animals struggled too much, workers stood on the animals' neck Or they beat the animals' heads with knife handles until the creatures stopped moving.

It's also a very slow process, and they usually start from the feet(paw)-up, giving the animal plenty of time to endure the pain. After their fur was peeled, the animals' bodies were tossed into a pile like so much trash, Most still alive, breathing in ragged gasps and blinking slowly. One investigator recorded a skinned raccoon dog, tossed onto a heap of carcasses; it had enough strength to lift its bloodied head and stare into the camera.

it raised its head, blinked with its remaining eyelashes and then lay its head down to continue dying for anything from 2-3 Hours.

Για ποια υποκρισία μιλάς?

Το ζώο ήταν ζωντανό όταν το εκδόρρευες?
και παρέμεινε ζωντανό για κανένα τρίωρο μετά?

Όλοι μας προς τέρψη της λιγούρας μας τρώμε προϊόντα κρέατος. Και φοράμε και δερμάτινα παπούτσια... .
Ε και?
Ξέρεις ότι σε όλες τις πολιτισμένες χώρες -και στη δική μας- προβλέπονται κανόνες για την σφαγή των ζώων?

Βλέπεις κάποια υποκρισία σε αυτό? αν ναι πάω πάσο...

συμφωνώ με το παραπάνω ποστ του chrisssb,

άλλο να σκοτώσεις το ζώο ακαριαία και άλλο να το βασανίζεις μέχρι να πεθάνει.

Αν δεν ξέρεις δεν σε ενοχλεί και φοράς τα προϊόντα με χαρά και φυσικά διαιωνίζεις το έγκλημα.

ΠΧ θα αγόραζες ένα προϊόν που γνωρίζεις ότι το παράγουν άνθρωποι που μαστιγώνονται? Εγώ όχι!
Το ίδιο πρέπει κάποια στιγμή να συμβεί και με την ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ των ζώων.

.

Πάμε στοίχημα ότι έχεις πολλά τέτοια προιόντα όπως και οι περισσότεροι ????Σε κάποιο στάδιο μεταποίησης (από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προιόν) ενδεχομένως η μεταχείρηση των εργατών να είναι πολύ να είναι πιο άθλια από ότι φαντάζεστε.

Υ.Γ Εδώ πουλάνε όργανα φτωχών ινδών σε πλούσιους-δυτικούς τα άλλα σας μάραναν....

Last edited:
Απάντηση: Re: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Κάπου σε έχασα....

Το βίντεο το είδες? Ούτε εγώ μπόρεσα...
Διάβασα όμως την περιγραφή από κάτω:

A News investigation has uncovered what appears to be the appalling treatment of animals being killed for their fur in China.

The investigators filmed animals that were kicking and writhing as workers ripped their skin from their bodies. If the animals struggled too much, workers stood on the animals' neck Or they beat the animals' heads with knife handles until the creatures stopped moving.

It's also a very slow process, and they usually start from the feet(paw)-up, giving the animal plenty of time to endure the pain. After their fur was peeled, the animals' bodies were tossed into a pile like so much trash, Most still alive, breathing in ragged gasps and blinking slowly. One investigator recorded a skinned raccoon dog, tossed onto a heap of carcasses; it had enough strength to lift its bloodied head and stare into the camera.

it raised its head, blinked with its remaining eyelashes and then lay its head down to continue dying for anything from 2-3 Hours.

Για ποια υποκρισία μιλάς?

Το ζώο ήταν ζωντανό όταν το εκδόρρευες?
και παρέμεινε ζωντανό για κανένα τρίωρο μετά?

Όλοι μας προς τέρψη της λιγούρας μας τρώμε προϊόντα κρέατος. Και φοράμε και δερμάτινα παπούτσια... .
Ε και?
Ξέρεις ότι σε όλες τις πολιτισμένες χώρες -και στη δική μας- προβλέπονται κανόνες για την σφαγή των ζώων?

Βλέπεις κάποια υποκρισία σε αυτό? αν ναι πάω πάσο...

Οι συνθήκες σφαγής και μεταποιησης κρέατος σε βιομηχανικό επίπεδο λίγο διαφέρουν απο αυτό που είδες ,
έχεις φαέι μπέργκερ απο γελάδι που ψυχοραγεί και σπαρταράει αρκετή ώρα μετα την σφαγή του ,, αλλα αυτό είναι το λιγότερο ,, γιατι εντέλει γλύτωσε απο την καταραμένη φυλακισμένη απαισια ζωή του μεσα σε κουτιά στιβαγμένα και γεμάτα απο κόπρανα και με θυλές πρυσμένες απο το οιδημα και ματωμένες απο την υπερπαραγωγή γαλάκτος ,

ψάχτο λίγο

θα πάθεις εκπληξη ,, που λέει και μια ψυχή ..

Re: Απάντηση: Re: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Οι συνθήκες σφαγής και μεταποιησης κρέατος σε βιομηχανικό επίπεδο λίγο διαφέρουν απο αυτό που είδες ,
έχεις φαέι μπέργκερ απο γελάδι που ψυχοραγεί και σπαρταράει αρκετή ώρα μετα την σφαγή του ,, αλλα αυτό είναι το λιγότερο ,, γιατι εντέλει γλύτωσε απο την καταραμένη φυλακισμένη απαισια ζωή του μεσα σε κουτιά στιβαγμένα και γεμάτα απο κόπρανα και με θυλές πρυσμένες απο το οιδημα και ματωμένες απο την υπερπαραγωγή γαλάκτος ,

ψάχτο λίγο

Έχω δει τέτοιο βίντεο, όπως και διάφορα άλλα με σκύλους και γάτες, διότι οι κινέζοι ότι κινείται το τρώνε και έκανα μέρες να κοιμηθώ....

Re: Απάντηση: Re: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

ψάχτο λίγο

Το έχω ψάξει πολύ όντας οργανωμένος σε φιλοζωικά σωματεία εδώ και χρόνια.
Ναι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη βιομηχανικές μονάδες που εφαρμόζουν απαράδεκτες πρακτικές και όπου ανακαλύψουμε κάποια και την καταγγέλουμε και τη πάμε στη δικαιοσύνη.
ΤΙΠΟΤΕ όμως από όσα απαράδεκτα συμβαίνουν ή συνέβαιναν σε βιομηχανικές μονάδες δεν συγκρίνεται με την συγκεκριμένη φρίκη.
Και θα πρέπει να γνωρίζεις ότι στις χώρες της Ε.Ε. τουλάχιστον υπάρχουν προδιαγραφές ακόμη και για την "καταραμένη φυλακισμένη απαισια ζωή του μεσα σε κουτιά στιβαγμένα και γεμάτα απο κόπρανα"
Πολύ ευχαρίστως αν έχεις κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για τέτοιου είδους πρακτικές να μου την δώσεις για να δούμε πως θα δράσουμε.

Καλό θα ήταν τα πράγματα όσον αφορά την μεταχείριση των ζώων να ήταν παντού και πάντα καλά...
Αυτό δεν σημαίνει όμως, επειδή δεν είναι όπως θα θέλαμε να μην προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο.
Τέλος σε πληροφορώ ότι σε σχέση με το όχι μακρινό παρελθόν ήδη στη χώρα μας έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε προς το καλύτερο πολλά πράγματα.
Αυτό δεν έγινε με αισθήματα υποκρισίας αλλά με πολύ πόνο (ψυχικό) και πολύ κόπο.

Last edited:
Δεν έχει καμία σχέση η σφαγή ζώων για τροφή με αυτή τη βαρβαρότητα...
Έχω βρεθεί σε σφαγείο, έχω δει σφαγή και ακόμη και εγώ που το περίμενα δεν κατάλαβα για πότε έγινε.

Τι σχέση μπορεί να έχει η σφαγή μίας αγελάδας που το κρέας της θα θρέψει μία οικογένεια για ένα χρόνο, θα βγάλει και 2 δερμάτινα μπουφάν + 2 ζευγάρια μπότες με τη σφαγή 10 αλεπούδων για να φορέσει ένα ζώον το τρίχωμά τους στο κουφάρι του;
Άμα είναι να το ψυρίσουμε μπορούμε να αρχίσουμε να τρώμε μόνο φρούτα που πέφτουν από τα δέντρα για να μη βιάζουμε τα κακόμοιρα τα δεντράκια ξεριζώνοντας τα φρούτα από τα κλαδιά τους.

Από εκεί και πέρα, τις ugg τις έμαθα μέσα από αυτό το νήμα... :p

edit: Btw, μπορείτε να δείτε και αυτό εδώ.
Δεν είναι τόσο βάρβαρο...
Βέβαια δεν είναι και καρτούν...
Έχει αρκετές σκληρές σκηνές μέσα!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Πάμε στοίχημα ότι έχεις πολλά τέτοια προιόντα όπως και οι περισσότεροι ????Σε κάποιο στάδιο μεταποίησης (από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προιόν) ενδεχομένως η μεταχείρηση των εργατών να είναι πολύ να είναι πιο άθλια από ότι φαντάζεστε.

Υ.Γ Εδώ πουλάνε όργανα φτωχών ινδών σε πλούσιους-δυτικούς τα άλλα σας μάραναν....

Πάω στοίχημα ότι έχω! Και φυσικά ότι έχεις.
Αν έχω όμως κάτι, σίγουρα δεν το γνώριζα όταν το αγόραζα.
Αν το μάθω σε διαβεβαιώ θα πάψω να δίνω τα χρήματά μου εκεί. Που διαφωνούμε?

Το ότι πουλάνε όργανα φτωχών ινδών σε πλούσιους -όχι μόνο δυτικούς- το γνωρίζω. Και δυστυχώς συμβαίνει.
Δεν είναι όμως -στην δύση τουλάχιστον- παράνομη αυτή η πρακτική? έχεις να μου προτείνεις κάτι που μπορώ εγώ προσωπικά να κάνω?
Και δηλαδή "τα άλλα" που μας "μάραναν" είναι λογικό να τα αφήσουμε στην άκρη μέχρι να πάψει η καταραμένη φτώχια στην Ινδία?

Έλεος.

Last edited:
Βρε χριστιανέ μου μην το παίρνεις επι προσωπικού ,, φιλοσοφική ένδοια έχει όλη η συζήτηση περί υποκρισίας ,, πρώτα απόλα εμένα σιχτήρισα ,, συζήτηση κάνουμε
έχω και γατιά έχω και σκλι που κοιμάτε πάνω μου το βράδι ακόμα ,,, ( αφου δεν κοιμάτε η άλλη έρχεται η άλλη σκύλα )

δεν νομίζω πάντως ότι έχουμε ουσιστική βελτίωση σε αυτό το θέμα ,,

αλλωστε εδώ έχουμε πλέον πισογύρισμα σε θέματα ανθρώπινης υπόστασης ,,
τι να λέμε τώρα ?

Βασίλη συγνώμμη αν φάνηκα "επιθετικός" απέναντί σου.
Κάθε άλλο παρά αυτό ήταν ο στόχος μου.
Δεν ξέρεις πόσα έχω ακούσει και εγώ και όλοι όσοι είναι οργανωμένοι φιλόζωοι... γιατί προσπαθούμε κάποια ζωντανά όντα να μην υποφέρουν.
Απλά γιατί μας ενοχλεί ο πόνος παντού.
Από ηλίθιους μέχρι μισάνθρωπους μας χαρακτηρίζουνε , γιατί τρέχουμε να περισυλλέξουμε πχ τραυματισμένα αδέσποτα και βγαίνουν και μας λένε "εδώ υποφέρουν άνθρωποι για αυτά νοιάζεστε εσείς?"
Από ανθρώπους που η μόνη "παρέμβασή" τους είναι η αφ'υψηλού κριτική. Από ανθρώπους που ποτέ δεν κάνανε οτιδήποτε για οποιονδήποτε, άνθρωπο ή ζώο.
Ξεχνώντας πως ότι κάνουμε το κάνουμε εθελοντικά και δεν είναι καθόλου ευχάριστο για εμάς τους ίδιους.
Και μη γνωρίζοντας φυσικά αν κάνουμε και για ανθρώπους ότι μπορούμε!

Στα πάντα υπάρχει η άλλη όψη του νομίσματος.
Όπως και να το πάρεις.
Θες να μην τρως κρέας γιατί βασανίζονται τα ζωάκια; Φάε ρύζι να κοιμάσαι ήσυχος. Ή μήπως όχι;
Ξέρεις πως ακριβώς δημιουργήθηκε ο οριζώνας;
Μήπως έγινε ολόκληρη εκτροπή ποταμού σε ζωντανό οικοσύστημα και πνίγηκε χλωρίδα και πανίδα κάτω από το νερό;
Πόσο μπορεί να χάρηκε το ότι τρως ρύζι μία αλεπού που την ώρα που θήλαζε τα μωρά της πλημύρισε ο κόσμος όλος και πνίγηκε;

Άντε να εξαφανιστούμε να ησυχάσει λίγο η Γη από τη βαρβαρότητά μας...

Moλις ειδα το βιντεο ...

Δεν ξερω πως μπορεσατε εσεις να το δειτε ... αλλα για εμενα ηταν μαρτυρικο καθε δευτερολεπτο
απο τα συνολικα 6 λεπτα και 24 δευτερολεπτα (εχω κανει ψυχολογικη αιμοπτυση .... ).

Επειδη γραφω σε διπλανα νηματα για εξωγηινους και επαφες, μαλλον πρεπει να καταληξω σε ενα
απλο ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ συμπερασμα : εαν ημουν ενας πολιτισμος που δεν στηριζεται στην σφαγη και
το μαρτυριο αλλων οντων ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"
ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Προφανως τα ζωακια υποφερουν επειδη καθε αλλη (ανωδυνη) μεθοδος θανατου ... ΚΟΣΤΙΖΕΙ στην Κινα.
Απο οσα ειδα στο βιντεο, δεν κοστιζει καθολου να πατας το ζωακι στον λαιμο χωρις να πνιγεται εντελως,
η να το γδερνεις επι 40 λεπτα με το παααααααασο σου (ενω διπλα περνουν πελατες, μοτοσακο, μηχανηματα κλπ),
η να το κοπανας στο κεφαλι μια στη χαση μια στη φεξη και να πλυμηριζει ο εγκεφαλος απο οιδημα ... αργα-αργα.

Τι πολιτισμος και κουραφεξαλα ... (για τον πτσο καβαλα και στα τσακιδια)

Moλις ειδα το βιντεο ...

Δεν ξερω πως μπορεσατε εσεις να το δειτε ... αλλα για εμενα ηταν μαρτυρικο καθε δευτερολεπτο
απο τα συνολικα 6 λεπτα και 24 δευτερολεπτα (εχω κανει ψυχολογικη αιμοπτυση .... ).

Επειδη γραφω σε διπλανα νηματα για εξωγηινους και επαφες, μαλλον πρεπει να καταληξω σε ενα
απλο ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ συμπερασμα : εαν ημουν ενας πολιτισμος που δεν στηριζεται στην σφαγη και
το μαρτυριο αλλων οντων ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"
ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Προφανως τα ζωακια υποφερουν επειδη καθε αλλη (ανωδυνη) μεθοδος θανατου ... ΚΟΣΤΙΖΕΙ στην Κινα.
Απο οσα ειδα στο βιντεο, δεν κοστιζει καθολου να πατας το ζωακι στον λαιμο χωρις να πνιγεται εντελως,
η να το γδερνεις επι 40 λεπτα με το παααααααασο σου (ενω διπλα περνουν πελατες, μοτοσακο, μηχανηματα κλπ),
η να το κοπανας στο κεφαλι μια στη χαση μια στη φεξη και να πλυμηριζει ο εγκεφαλος απο οιδημα ... αργα-αργα.

Τι πολιτισμος και κουραφεξαλα ... (για τον πτσο καβαλα και στα τσακιδια)

:SFGSFGSF:

Moλις ειδα το βιντεο ...

Μάλλον είσαι ο μοναδικός που το άντεξε.
Εγώ δεν άντεξα πάνω από μερικά δευτερόλεπτα...
Και αυτά ήταν αρκετά.

Βασιλη...Εδω δε μιλαμε για σχεση κυνηγου-θηραματος,ουτε για τη θανατωση ζωου για τροφη.Εχω σκοτωσει και εγω ζωα,ερασιτεχνης ψαρας ειμαι..Θυμαμαι δε τη γιαγια μου οταν εσφαζε κοτα η κουνελι,εκανε ειδικες προσευχες και ζητουσε συγχωρεση.Εδω μιλαμε για την απολυτη διαστροφη,την απολυτη φρικη.Μη μου συγκρινεις..

Εγώ δεν πάτησα το play. Πάντως είμαι πια σίγουρος ότι ο κομουνισμός, ειδικά στην κινέζικη εκδοχή του, δεν έχει όρια αθλιότητας... Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τον θεό τους! Και μας λένε κάποιοι για τον πολιτισμό της Κίνας... Ποιο πολιτισμό;;; Αφήστε τον καπιταλισμό, δεν άμεση έχει σχέση. Οι κινέζοι αποφασίζουν, οι κινέζοι τα πράτουν όλα αυτά, και οι κινέζοι αν θέλουν αύριο τα σταματούν και κλείνουν και τα σύνορά τους άμα λάχει... Τώρα που το σκέφτομαι, και το Σινικό Τείχος μάλλον δεν θα το έκτισαν συνδικαλιστές με πενθήμερο και οκτάωρο και καλοκαιρινές διακοπές σε παραθαλάσσιες βίλες....

Κομουνισμός made in China. :p

Άστα να πάνε. Όχι ότι ο ρωσικός ήταν καλός, με τα γκουλάγκ κλπ, αλλά για κάποιο λόγο οι ασιάτες σπάνε όλα τα ρεκόρ αηδίας! Και ο Κινέζικος κομουνισμός και οι κόκκινοι χμερ... Από την άλλη, και οι Ιάπωνες στο Δεύτερο Παγκόσμιο έκαναν στους Κινέζους χειρότερα από όσα έκαναν οι Ναζί στους Ρώσους και τους Εβραίους ... οπότε γενικώς οι Ασιάτες ... σπάνε ρεκόρ σε θέματα βίας ... Δεν ξέρω γιατί.

Τ' ακούσαμε κι αυτό...είναι θέμα ιδεολογίας και φυλών η σφαγή ζώων...

Οι Δανοί με τις φάλαινες κι οι διάφοροι Δυτικοί με τις φώκιες μάλλον είναι αναρχοαυτόνομοι...

Οι Εβραίοι που μακελεύουν με τον χειρότερο τρόπο,τους Παλαιστίνιους άμαχους είναι κι αυτοί κρυπτοκομμουνισταί.

Οσοι κόβουν τα πτερύγια των καρχαριών και πετάνε τα ζώα ζωντανά στην θάλασσα είναι...τροτσκιστές.

Οι Αφρικανοί που κόβουν το κέρατο απο τους ρινόκερους είναι ΚΚΕ-ΜΛ....κοκ...

Με την λογική αυτή,φαντάζομαι ότι στην νεοναζιστική ΧΑ-πέρα απο σκούροι Αρειοι-είναι όλοι χορτοφάγοι...:angel:

Last edited: