Ανέκδοτο για μηχανικούς

Μου ήρθε πουρνό-πουρνό και το προωθώ...

Συζητανε δυο φοιτητες του τμηματος ηλεκτρογων μηχανικων και μηχανικων Η/Υ:
-Γνώρισα μία φανταστική γκόμενα σε ένα μπαρ...
-Για λέγε, για λέγε..
-...και της είπα να έρθει από το σπίτι για ποτό, και ήρθε.
-Τι λες τώρα? Για λέγε, για λέγε...
-Ήπιαμε εκεί δυο ποτάκια, ζεστάθηκε η κατάσταση και ξαφνικά μου λέει.
«Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις τη φούστα γιατί με στενεύει?»
-Τι λες τώρα? Για λέγε, για λέγε...
-Της βγάζω λοιπόν τη φούστα, τη σηκώνω με δύναμη και τη βάζω πάνω στο γραφείο δίπλα στο καινούργιο laptop.....
-..Τι λες τώρα?!!!!! Πήρες καινούριο laptop?

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι από την σχολή που αναφερεις!!!!:devil-smiley-029:

Ειναι ΣΚΕΤΟΙ κομπιουτεραδες!

ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι από την σχολή που αναφερεις!!!!:devil-smiley-029:

Ειναι ΣΚΕΤΟΙ κομπιουτεραδες!

ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!

Μπα! Όντας φοιτητής της φιλοσοφικής επί 4,5 συναπτά έτη γνώρισα πολλούς μηχανικούς (πολιτικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους) που ξημεροβραδιάζονταν στο κυλικείο της εν λόγω σχολής για ανεύρεση γυναίκας, και μπορώ με σιγουριά να υποστηρίξω ότι έτσι ήταν όλοι :devil-smiley-029: :devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

Και τώρα είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες αυτού που έγραψα :flipout: :flipout: :flipout:

Μπα! Όντας φοιτητής της φιλοσοφικής επί 4,5 συναπτά έτη γνώρισα πολλούς μηχανικούς (πολιτικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους) που ξημεροβραδιάζονταν στο κυλικείο της εν λόγω σχολής για ανεύρεση γυναίκας, και μπορώ με σιγουριά να υποστηρίξω ότι έτσι ήταν όλοι :devil-smiley-029: :devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

Και τώρα είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες αυτού που έγραψα :flipout: :flipout: :flipout:

Η ανευρεση γυναικας ήταν δυσκολη στις σχολες μας μια που το ποσοστο τους ήταν μικρο (κατι αντιστροφο από την δικη σου).
Προκαλω όμως τις γυναικες του φορουμ να πουν για τις εμπειριες τους με μηχανικούς!:flipout:
Ειμαστε τελειοι!-bye-
Θεο εχω δικιο?:ernaehrung004:

Σταμάτη, μου θύμησες και ένα άλλο:

'' Σε ένα αμάξι βρίσκονται ένας μηχανολόγος, ένας ηλεκτρολόγος και ένας κομπιουτεράς.
Ξαφνικά, το αμάξι άνευ λόγου και αιτίας μένει:
ΜΗΧ: Τι το έπιασε το σκασμένο τώρα????
ΗΛΕΚ: Είναι φανερό, από τον τρόπο που σταμάτησε ότι πρόκειται για ηλεκτρικό πρόβλημα.... για τσέκαρε μπαταρίες, δυναμό κ.τ.λ
ΜΗΧ: Τι λες αγόρι μου, πας καλά???Είναι σίγουρα ή η τρόμπα της βενζίνας ή τρόμπα του νερού...
Και ενώ ο καυγάς καλά κρατεί για κανά 10λεπτο πετάγεται ο κομπιουτεράς και λέει
ΚΟΜΠ: Είστε και οι 2 άσχετοι!!!!!! Εγώ λέω να βγούμε και να ξαναμπούμε......:award: :award:

Re: Απάντηση: Ανέκδοτο για μηχανικούς

Ναι είναι αλήθεια ότι όλες οι φοιτήτριες της Φιλοσοφικής είχαν ΠΟΛΥ στενές φούστες και τις στένευαν!

Κάθε μέρα 8 το πρωί στα λεωφορεία για πανεπιστημιούπολη/πολυτεχνούπολη αναρωτιόνται οι μη υποψιασμένοι ποία μπουζούκια σχόλασαν και έχει γεμίσει ο τόπος με τις "λατέρνες" .:flipout:

Άντε μετά να μείνεις στο αμφιθέατρο Κβαντοφυσικής! :Banane0:

Τώρα που είπα αμφιθέατρο Κβαντοφυσικής, θυμήθηκα ένα ωραίο...

Έρχεται ψάρακας φοιτητής ΕΜΠ στη σχολή και νομίζει ότι μπήκε στο MIT ...

Στο εργαστήριο Αντοχής Υλικών η (αρχαία) ταμπέλα λέει
"Αίθουσα 12
Εργ. Αντ. Υλ."

(τις έκαναν μικρές παλιά για να γλυτώνουν φαίνεται τα έξοδα)...

Την διαβάζει και ρωτάει τους υπόλοιπους: "Εδώ είναι το εργαστήριο Αντι-ύλης" ?

Τον κοιτάνε και μετά το αρχικό σόκ, του απαντάνε: "Όχι μόλις ήρθαν από τη NASA και μας το πήραν πίσω γιατί δεν πληρώσαμε το νοίκι" !

Αληθινή ιστορία !

Last edited:
Στην Αθηνα του 2004.. συνεργεια δουλευουν πυρετωδως και συγκεκριμενο εργο βρισκεται ακομα στο σταδιο των θεμελιων. Εξαλλος ο πρωθυπουργος, καλει τον εργολαβο για εξηγησεις.. κι αυτος ρωταει..
"Ποτε αρχιζουν οι αγωνες?"

-"Στις 16Αυγουστου..".

"Τι ώρα??":fahne90:

Αλήθεια, πέρα απ'την πλάκα θα ηθελα να δω, υπαρχουν στο φορουμ συναδελφοι πολ. μηχανικοι (Ξεκαθαριζω οτι ειμαι ακομη εκκολαπτόμενος.. αλλα σε 1-2 χρονακια!!!)

Re: Απάντηση: Ανέκδοτο για μηχανικούς

Η ανευρεση γυναικας ήταν δυσκολη στις σχολες μας μια που το ποσοστο τους ήταν μικρο (κατι αντιστροφο από την δικη σου).
Προκαλω όμως τις γυναικες του φορουμ να πουν για τις εμπειριες τους με μηχανικούς!:flipout:
Ειμαστε τελειοι!-bye-

Μαζί σου Αγγελε!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΙ!:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Ανέκδοτο για μηχανικούς

Ειμαστε τελειοι!-bye-

Δεν είδα να απαντάει καμία :flipout: :flipout: :flipout:

Έχω αντίστροφες εμπειρίες από εσένα Σταμάτη, μια και η σχολή που φοίτησα στο ΕΜΠ είχε 70 –80 % Γυναίκες[FONT=&quot]
[/FONT]

Αρχιτεκτονική τέλειωσες; :chinscratch:

μα υπαρχει καλυτερος αντρας για μια γυναικα απο εναν μηχανικο?

Ειδικά στο συνεργείο του πατέρα μου που είμαστε όλοι με τις φόρμες και τα γράσα, εκεί να δεις κάτι φαντασιώσεις που φτιάχνουν οι γυναίκες...
:flipout: :flipout:

Λέμε τώρα!